A legnépszerűbb aroma diffúzor

Legjobb aroma diffúzer

Aroma diffúzorok mérkőzése a Las Vegas-i CES-en

A Consumer Electronics Award egy olyan kütyü expo, ahol a fogyasztók szemszögéből vizsgálják a különböző innovatív találmányokat, az okos aroma diffúzoroktól a legújabb technológiájú elektromos eszközökig. Ebben a versenyben méretett meg a Moodo is 2018-ban és kapott több elismerést is. 

Az aroma diffúzor kategóriában számos más nagyvállalat versenyezteti termékét. Vannak köztük a hagyományosabb, magas minőségű illóolajokkal működő aroma diffúzorok és vannak, melyek ráerősítettek a belső technológia magas szintű fejlesztésére. Ezeket a tulajdonságokat mind ötvözi a Moodo okos elektromos illatosító készüléke.

A legjobb aroma diffúzor kiválasztása? Környezetbarát a készülék?

elektromos illatosító

Természetesen a legjobb aroma diffúzor kiválasztásakor elmaradhatatlan szempont az is, hogy természetes illóolajokból készüljön, hogy ne tartalmazzon káros aeroszolokat, vagy hogy környezetbarát, valamint újrahasznosítható műanyagból készüljön.

Ezeket a szempontokat összesítve már sokkal kevesebb versenyző maradt az elektromos illatosítók kategóriájában. Ami a leginkább megkülönbözteti a Moodo-t a többi okos aroma diffúzor készüléktől, az az, hogy nem folyékony illóolajokat alkalmaz, hanem kapszulákba van implementálva a 100%-ban természetes illóolajak harmónikus keveréke.
A Moodo aroma diffúzora nem párásító készülék, hanem porlasztó eljárással működik, ami azt jelenti, hogy ezzel az eljárással szétoszlatják az illatanyagok molekuláit a levegőben, hogy aztán azok könnyebben kifejthessék pozitív hatásaikat.

A Moodo-t nem csak nem tesztelik állatokon, hanem újrahasznosíthatók a kapszulák, a vásárlók visszaküldhetik a kiürülteket, mi pedig eljuttatjuk őket a gyártónak.

Harmonizáló illatok

legnépszerűbb-aroma-diffúzor

A Moodo aroma diffúzorához négyes csomagokban vásárolhatjuk meg az illatkapszulákat, hiszen a diffúzor is maximum 4 kapszulával használható egy idejűleg. Hála a francia parfümmestereknek, a Moodo-val nem lehet tévedni. Ugyanis, nem csak önmagukban készítettek remekül harmonizáló illatokat, de az egymással való párosítás folyamán is tökéletesen passzoló illóolajokat alkalmaztak a kapszulák készítésekor. A különös figyelemmel válogatott illatokat éppen ezért mi magunk is megkomponálhatjuk és tetszőleges mértékben keverhetjük őket össze egymással, a Moodo saját, ingyenes alkalmazásával.

Nem kell mást tennünk, mint letölteni az app-ot és párosítani lakás illatosító készülékünkkel, mivel az applikáció felismeri, hogy milyen illatkapszulát helyeztünk el a készülékben.

Komplex illatcsaládok

Az aroma diffúzorhoz egyéni illatokat is választhatunk, de különböző hangulatokhoz/évszakokhoz kitalált illatcsaládokat is vehetünk, melyben négy komplex illatkapszula van elhelyezve. Minden kapszulának megvan a fő illatjegye, de mindben többféle illóolaj keveréke található. Ezeket elolvashatjuk a termékkategóriában a kapszulák alatt. Vannak kifejezetten nyárias illatok és vannak pl.: a karácsony hangulatához illőek. Van olyan illatcsalád melyben egzotikus illatok kaptak helyet, és akad olyan is amiben maszkulin illatok vannak, elsősorban férfiak számára. Vannak energetizáló illatok és vannak olyanok, melyek a relaxációban segítenek nekünk. Vagyis, a Moodo egy nagyon összetett készülék, ami minden igényt kielégít: azokét a környezettudatos emberekét is, akik figyelnek arra, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk után hátra, mindeközben, hogy igyekszik zöld maradni csúcstechnológiával van felszerelve.

Időzíthetőség

lakás illatosító

A Moodo több hónapra elegendő illatanyagot tartalmaz, attól függően milyen intenzitással használjuk. Az aroma diffúzor időzíthető, így beállíthatjuk, hogy mire hazaérünk a munkából kedvenc illatkreációnk lengje be a környezetünket és ennek köszönhetően rövid idő alatt ellazulhassunk. A Moodo-nak nem okoz problémát a nagyobb légterű helyiségek illatosítása sem – akár 100nm + területet képes illattal megtölteni.

Lakás illatosító előnyei

Miért hasznos, ha otthonunkban van aroma diffúzor?
Az alábbi pontokban összeszedtük az elektromos illatosító legfőbb előnyeit, amiért érdemes lehet beszerezni és aromaterápiás eszközként a lakásban alkalmazni.

 A legelső szempont a legnyilvánvalóbb előnye a Moodo lakás illatosító diffúzorának: semlegesíti/megszünteti a kellemetlen, büdös szagokat, anélkül, hogy megnövelné a helyiség páratartalmát.
 Tisztítja a levegőt a gyógynövények antiszeptikus, antibakteriális hatását elősegítve, más pozitív hatások érvényesülésével együtt.
 Pozitív hatása van a lelkiállapotunkra, hangulatunk alakulására.
 A hagyományos párologtatókkal ellentétben az illóolajokat nem hevíti fel, így azok nem vesztik el jótékony hatásukat.
A Moodo zajszintje minimális, így a diffúzor működése nem zavarja majd pihenés közben sem.

4 kapszulás illatosító


Az aroma diffúzorok versenyében a Moodo másik legnagyob előnye, hogy egyidejűleg 4 darab kapszulát rakhatunk bele és használhatunk is, ami a többi elektromos illatosítóra nem jellemző. Így nem kell bajlódnunk a cserével használat közben, ha váltani akarunk az illatok között. Az ingyenes Moodo applikációban egyszerűen beállítjuk melyiket szeretnénk érezni aktuálisan, de össze is keverhetjük őket. Az illatok keverésénel megadhatjuk százalékos arányban, hogy melyik domináljon a többi felelet.

automata illatosító

A Moodo aroma diffúzora rendelhető akkumulátorral és USB kábellel is működtethető az elektromos hálózatra csatlakoztatva. A Moodo remekül ötvözi a modern kor letisztult megjelenését a csúcstechnológiával és az aroma terápia hagyományaival.

A kapszulák tartósan jó illatot biztosítanak otthonunkban és a telefonos időzítésnek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy csak akkor illatosítanak, ha éppen valaki a helyiségben tartózkodik, hogy élvezze.
Az applikáció megjegyzi kedvenc illatkeverékeinket, melyeket összeállítottunk magunknak és megmondhatjuk a nap mely szakában melyiket szeretnénk érezni. Hangvezérléssel is működik: Amazon, Alexa, Siri, Google Assitant kompatibilis.

A Moodo egy modernkori aromtaerápiás diffúzor a letisztultságot és jó illatokat kedvelőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]