Ön mi mindent tud már a Moodo-ról?

Ismeri már a Moodo illatosítót? Ha még nem feltétlenül olvasson tovább!

A Moodo az illatosítók egy új generációja, mely képes egyedi illat kombinációkat létrehozni az Ön igényei szerint. A modern embernek egyre nagyobb szüksége van az innovatív megoldásokra, melyek plusz élményt adnak, plusz energia befektetés nélkül. A Moodo olyan korszerű technológiákat használ, melyeknek köszönhetően minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami egy nagyszerű eszközzé teszi.

Ez az eszköz egy automata illatosító, aminek a segítségével emlékeket idézhet fel, és különlegessé tehet fontos pillanatokat.

Ön tapasztalta már, hogy az illatoknak milyen erős hatással vannak az emberekre? Képesek befolyásolni az érzelmeket, a hangulatot és emlékekhez csatlakozni. És, ami még jobb, hogy gyógyító hatásuk is van. Biztosan hallott már az auroma terápiáról, amely sok betegségre nyújthat megoldást és hatékonyan kezelheti azt.

Vegyük például a levendulát, mely köztudottan nagyon jó stresszoldó. Sajnos manapság nagyon sokan szenvednek a stressz okozta káros hatásoktól, de közülük csak kevesen ismernek technikákat az idegrendszer ellazítására. A levendula képes felszabadítani az önjutalmazó hormonokat a szervezetben, aminek hatására megnyugszunk, ellazulunk.

De a citrus félék energetizáló, felemelő hatással bírnak. Ezek kifejezetten hasznosak egy nehéz munkanap után vagy az esős, borús napokon, amikor kimagaslóan nagy szükségünk van plusz energiára, feltöltődésre.

A Moodo több, mint egy hagyományos illatosító!

A piacon számos illatosító termékkel találkozhatunk. Vannak illatgyertyák, szórófejes légfrissítők, illatgyönygök és akad 1-2 elektromos megoldás melyeken beállítható, hogy milyen időközönként permetezze a levegőbe az adott illatot. De ez a termék ezeknél sokkal több! Ezt az automata illatosítót úgy fejlesztették ki, hogy képesek legyünk a segítségével teljesen egyedi illatkombinációkat létrehozni, mindezt úgy, hogy jelen sem kell lennünk. Egy távvezérelhető technológiával készült, így egy applikáción keresztül az internet segítségével akár a munkahelyünkről, de még külföldről is beállíthatjuk, hogy milyen illatok fogadjanak, mikor haza érkezünk.

Az illatok mindenkinek mást jelentenek!

Ahogy fentebb írtuk az aromák különleges hatással vannak az emberekre. Természetesen, ahogyan sok minden más, úgy ez is változik kulturánként. Az ételek, a helyi növények és a szokások is befolyásolják, hogy mit érzünk kellemesnek és mit büdösnek. Talán ez volt az egyik fontos motiváció, amely a Moodo fejlesztőit arra biztatta, hogy létrehozzanak egy terméket, amivel mindenki a saját igényei szerint készíthet egyedi illatkombinációkat.

De az illatok a kapcsolatokra, így a párkapcsolatokra is hatással lehetnek. Kezdje a napot egy kellemes süteményhez hasonló illattal, mely kiválóan illik a frissen lefőtt kávéhoz. Majd a munka után fogadja a családot egy kellemes citrusos illat, ami segít a nap végi  teendőket maximális energiával ellátni, aztán következhet a kellemes levendula a gyerekek szobájába, hogy segítse az elalvást a felnőtteknek, pedig a romantikus rózsa, hogy az együtt töltött idő még maradandóbb lehessen.

Szeretné, hogy a tárgyalásai még sikeresebbek legyenek?

Ez a modern automata illatosító nem csak a magánéletből segít még többet kihozni, hanem a munkájában is. a megfelelő illatok alkalmazásával egy tárgyalás kimenetelét is befolyásolhatja, hiszen hatással lehet a partner hangulatára. Vegye figyelembe a másik fél nemét, korát, kulturális hátterét és lepje meg egy olyan illat kombinációval, ami segít számára meghozni a legjobb döntést!

Legyen Ön is Moodo tulajdonos, és változtassa meg az életét az illatok varázslatos erejével!

2 comments

 • Fésűs Csaba /

  Nemrég találkoztam a terméketekkel a neten és Karácsonyra terveznék egyet beújítani, de volna pár kérdésem:

  Az illat kapszulák meddig tartanak ki?
  Van fertőtlenítő, szagtalanító hatása a készüléknek? Korábban próbálkoztam illatpárnákkal szagtalanítás céljából, de most már egy automata légfrissítőre bíznám az otthonunk illatosítását.
  Milyen időközönként kapcsol ki és be a készülék?
  Milyen minőségű anyag van az illatosító kapszulákban?
  Mennyire irritatív az illat?
  Néztem a vanília, levendula és eukaliptusz illatokat. Ezeket külön is meg lehet vásárolni?

  Köszönöm szépen a válaszokat.

  Csaba

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Csaba,

   Köszönjük a kérdéseidet, észrevételeidet.

   Igyekszünk minden feltett kérésedre közérthető választ adni.

   A kapszuláink használatuk intenzitásának függvényében fogynak ki. Kedves vásárlóink átlagos otthoni felhasználás mellett azt az infót adták (és adják) vissza, hogy 1,5-2-2,5 hónapig kitart náluk egy szett. Többen kiemelték, hogy a közismert és populáris otthoni elektromos illatosítókat az utántöltés árában is megvertük, mert azok hamarabb fogynak ki, gyakrabban kell utántöltőt vásárolni hozzájuk, így a sok kicsi sokra megy elvét követve drágább az üzemeltetésük.

   Ilyet nem írhatunk ki jogilag, hogy van fertőtlenítő vagy gyógyhatása hatása a készülékünknek, mert az már súrolná a jogi megfelelés vagy meg nem felelés kereteit. Ugyanakkor szagtalanító hatásáról mindenképpen érdemes szót ejteni. Mindig azt szoktuk mondani, hogy ha valaki rendszeresen szokott főzni, akkor ott az elszívás ellenére is ott maradnak a hagyma és egyéb alapanyagok illó olajai. Ezek beisszák magukat a falba, a bútorokba, kárpitba, mindenbe. Mi rendszeresen főzünk otthon és ilyenkor mindenféle illatok keletkeznek. Amikor végeztünk a főzéssel, evéssel, akkor kezd zavaróvá válni az ottmaradt szagok jelenléte. Ekkor egy levendulás mixet ráeresztünk a konyhára, nappalira, amely 10-15 perc után normalizálja a helyzetet és ismét üde és friss minden.

   A készüléket szinte végtelen számú opció alapján tudod időzíteni. Lehet olyat, hogy konstans módon 5 percig működik, 10 perc szünet, 10 perc működik 10 perc szünet, 10 perc működik 5 perc szünet. Ám ez egy lakásban, de házban is intenzív lehet. Ezért ezt ki lehet kapcsolni és napra, percre pontosan meg lehet adni neki, hogy mikor kapcsoljon be és ki. Azt is hozzá lehet rendelni, hogy a benne lévő 4 kapszulából melyik elmentett illatot hívja elő a beállított időpontban. A kiválasztott illatot a barátaiddal is megoszthatod. Na erre már mi is azt mondjuk tréfásan, hogy ez kicsit már beteg… 🙂 De ezt is tudjuk. 🙂

   Mennyire minőségi a benne lévő anyag? Nos elég ha azt írjuk, hogy az anyavállalatunk 40 éve a legnagyobb beszállítója az összes létező parfümgyárnak. Olyan 99%-os biztonsággal állíthatjuk, hogy a reggel felhordott parfümödben a mi illóolajaink voltak benne. A Moodo készülékekbe ugyanezek az illóolajok kerülnek implementálásra. Gyakorlatilag az anyacég egy új értékesítési frontot nyitott meg a saját termékei eladására a Moodo illatosító rendszerével. Tehát mondhatjuk, hogy elég jók a benne lévő anyagok.

   Nos az embereknek 90%-ban nagyon tetszenek az illataink. Előfordul, hogy valakinek nem jön be. Azonban a múltkor céges képzésen egy érdekes tesztet néztünk arról, hogy embereket szondáztak tanyasi csirkehússal és “bolti” csirkehússal. Meg kellett enni és a végén szavazni kellett, hogy melyik ízlett nekik jobban. Az eredmény megdöbbentő volt! Ugyanis 53% – 47% aránnyal győzött a tanyasi csirke. Ebből le kellett vonni a következtetéseket: Az emberek megszokták a mű dolgokat és már nem is emlékeznek rá, hogy milyen az igazi! És ez igaz ízekre, illatokra és minden másra is.

   Az illataink családokba vannak rendezve, ezek tudatos döntések a részünkről, mert ezek nagyon jól összepasszolnak. Ajánlom figyelmedbe a legnépszerűbbeket:

   Cozzy illatcsalád
   Friss rezgések illatcsalád, ebben ott a levendula, amely nagyon jól felerősödik a többivel együtt használva.

   Azonban az ínyenceknek van lehetőségük arra is, hogy egyedi illatokat rendeljenek és azokból önállóan mixeljenek. Az ilyen illat szettekben 4 egyforma illatkapszula van, így betehetsz 2 egyformát és két másik különbözőt. Vagy tetszés szerint rendezheted őket.

   Reméljük, hogy minden kérdésedre választ kaptál és csatlakozol hozzánk, az igazi illatkedvelőkhöz. 🙂

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]