A Moodo az illatosítók Rolls-Royce-sza?

A Moodo az illatosítók Rolls-Royce-sza?

Hány olyan illatosítót ismer a piacon, ami szabadon időzíthető, kedvünkre programozható és az illatokat is szabadon keverheted?

Kitalálom!

Egyet sem!

Ennek az az oka, hogy a Moodo egy egyedülálló készülék, ami olyan lehetőségeket kínál, amiket eddig semelyik másik. A jelenleg kapható termékek általában egy illatot képesek kibocsájtani, ami gyakran egészen más rendszeres használat mellett, mint az első pillanatban. Ki-be kell kapcsolni és, ha időzíthető is maximum az állítható be, hogy milyen gyakran permetezze a levegőbe az illatot. Ezzel szemben a Moodo sokkal több lehetőséget kínál.

Saját illatok „készíthetőek”

A készülékbe 4 darab kapszula helyezhető, melyek külön irányíthatóak az applikáció segítségével. Így Ön döntheti el, hogy mennyi levendula vagy friss citrus illat kerüljön a levegőbe. Ez teljesen új utat nyit az illatosítás világába, hiszen az adott hangulathoz illő illatokat hozhat létre.

Időzíthető

És mindezt, akkor amikor Te akarod! Reggel szeretnél az „Édes homok” illatára kelni vagy az esti romantikus vacsorához jól illene az „Éjféli kaland” illata? Akkor nincs más dolgod csak beállítani az applikációban, hogy az adott időben a kiválasztott illatot a kívánt erősségben permetezze a levegőbe.

Saját alkalmazással rendelkezik

Ennek köszönhetően számos lehetőséget nyit meg a tulajdonosa előtt.

Természetes

A Moodo illat kapszulák gyártója arra törekedett, hogy a lehető legtermészetközelibb végeredményt kapja. Te is biztos hallottál már róla, hogy sok illatosító olyan mérgezőanyagokat juttat a levegőbe, melyek rendszeres használata káros lehet az egészségre. A Moodo illat kapszulák ezzel szemben természetes aroma illóolajokat tartalmaz.

Saját applikáció + egyedi illatok + időzíthető + természetes = Egyedülálló termék

A Moodo egy presztízs termék, melynek forgalmazásával a Te vállalkozásod is egy magasabb szintre emelkedhet. Légy Te is azon kevesek között, akik részesei lehetnek a Moodo magyarországi sikerének! Gondolj csak bele mennyire sikeres lehetnél, ha évekkel ezelőtt Te is az elsők között lettél volna, akik itthon is értékesítik az iPhone-t. Lehet, hogy arról a lehetőségről lemaradtál, de a Moodo új kapukat nyit meg előtted!

Egy Moodo-hoz mindig szükség lesz kapszulákra…

Ez miért érdekes számodra? Mert, ha kapszulákat is értékesítesz egyfajta passzív jövedelemhez juttat Téged, hiszen nem kell reklámoznod, ahhoz értékesíteni tudd a kapszulákat. Aki Tőled vásárolt gépet az jó eséllyel hozzád jár majd kapszulákért is és, ha elégedett, akkor még több terméked megvásárolja majd!

Egy Moodo jó…

…otthonra

…irodába

…étterembe

…orvosi rendelőbe

…kávézóba

…ajándékba

…üzletbe

…műhelybe

…felvágni 😉

A Moodo jó mindenkinek, csak még nem tudják! Légy Te is azok között, aki megmutatja Nekik!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg még többet erről a lehetőségről!

top
X
[]