A Moodo egy kiváló céges ajándék- interjú

Nem tudod, hogy milyen céges ajándék lenne a megfelelő? Nem akarsz megint valamilyen sablonos tárggyal vagy utalvánnyal előállni? Akkor válaszd a Moodo-t, mert kiváló választás céges ajándéknak. Ha szeretnéd jobban megismerni a termékünket az alábbi cikkünket érdemes elolvasni.

https://moodo.hu/kivalo-ajandek-cegeknek/

Interjú egy vásárlónkkal, aki Moodo-t adott céges ajándékba

Céges ajándék

Az alábbiakban egyik kedves vásárlónkkal készült interjúnkat olvashatod. Ő már a Moodo-t választotta céges ajándéknak és most azt is megtudhatod, hogy miért.

Moodo: Kedves Anikó köszönöm, hogy időt szakítottál erre  a beszélgetésre, hogy mások is megismerhessék miért érdemes a Moodo-t választani céges ajándéknak. Kérlek kezdésnek mondj néhány mondatot a vállalkozásotokról.

Anikó: Mi Budapesten üzemeltetünk egy ingatlan közvetítő irodát. Értékesítéssel és albérletekkel is foglalkozunk. Minden évben kedveskedünk az értékesítőinknek, hitel tanácsadóinknak, építész partnereinknek valamilyen ajándékkal. Úgy gondoljuk, hogy a jó munkakapcsolat és üzleti együttműködés egyik fontos alapja, hogy éreztessük a megbecsülést. Éppen ezért minden évben kitalálunk valamit, ami valóban jól szimbolizálja mennyit is jelentenek számunkra. Mivel már több, mint 10 éve működünk nagyon sok jó ajándék lehetőséget ellőttünk, ezért szerettünk volna valamilyen teljesen újat adni.

Moodo: Miért pont a Moodo-ra esett a választás?

Anikó: Az újdonság és a praktikussága miatt. Elég sokat kutakodtunk és fontos szempont volt, hogy amit adunk ne csak a polcon legyen még egy porfogó. Egy különleges és egyedi megoldást kerestünk.

Moodo: Összesen hány darab Moodo-t vásároltatok?

Anikó: Van 12 értékesítőnk, 1 hiteltanácsadó kollégánk, egy jogász és egy építész. Így összesen 15 terméket vásároltunk.

Moodo: Miért gondoltátok, hogy praktikus lesz?

Anikó: Őszintén egy kis értékesítői „hátsó szándék” is volt bennünk, főleg, ami a saját kollégákat illeti, mivel a Moodo-t azóta mindenki használja munka közben. Köztudott, hogy a kellemes illatok sokkal jobb légkört teremtenek egy lakásban, házban, így az adott ingatlan megítélése is jobb lesz. Biztosan Ti is tudjátok, hogy ennek mekkora ereje van. Éppen ezért minden kollégánk magával viszi a megtekintésekre is és, amikor csak lehetősége van bekapcsolja pár percre az érdeklődők megérkezése előtt. Apró kis trükk, de sokat számít. A beszámolók szerint érezhetően jobb hangulatban telnek a megtekintések.

Moodo: Tagadhatatlan, hogy nagyszerű ötlet!  Milyenek az eddigi visszajelzések az illatosítókkal kapcsolatban? Egyszerű őket használni?

Anikó: Annyira egyszerű, mint bármelyik okos kütyüt. Az elején kell egy kicsit ismerkedni a beállítási lehetőségekkel meg applikációval, de 1-2 óra ráfordítással minden funkciója kitanulható. Eddig egyik kollégának sem volt ezzel gondja. Sőt, még sokszor nagyon jó beszélgetések is kerekednek belőle. Ki lehet tárgyalni ki melyik illatot kedveli, hogyan keveri őket.

Moodo: Ti pontosan melyik Moodo-t választottátok? Mert, ugye kapható akkumulátorral és nélküle is valamint fekete és fehér színben.

Anikó: Mi csak akkumulátorral rendelkező termékeket választottunk, hiszen így lehet jól használni a helyszíneken is. A hölgyek fehér az urak fekete színben kaptak. Mind emellé mindenki kiválaszthatott 4 illatkapszulát kezdésnek.

Moodo: Ajánlanád más cégeknek is a Moodo-t céges ajándék gyanánt?

Anikó: Abszolút! A mi esetünkben egy plusz praktikum is társult a választásunkhoz, de úgy gondolom, hogy otthon is nagyon jól használható. Bevallom azóta én magamnak is rendeltem egyet, amit otthon rendszeresen használunk. A család minden tagja nagyon szereti.

Moodo: Örömmel hallom, hogy személyesen is kedveled a terméket. Megkérdezhetem, hogy melyik a kedvenc illatod?

Anikó: Kettő is van. Az Édes Homok és a Friss Citrusfélék. Minden a kettő nagyon kellemes, az édes homok inkább pihenéshez jó, míg a citrusfélék élénkítő hatással van rám.

Moodo: Van még bármi, amit elmondanál a termékről?

Anikó: Igen. Amit még eddig nem említettem, de nagyon tetszett, hogy természetes illóolajakat tartalmaznak a kapszulák. Eddig én egy kicsit idegenkedtem az illatosítóktól, mert sok rosszat hallani az összetevőkről, de a Moodo kapszulák szerencsére nem ilyenek. Otthon is bátran merem használni még akár a gyerekszobában is. A levendulás aromakapszula jó segítség a kicsiknek az alváshoz.

Moodo: Kedves Anikó, még egyszer nagyon köszönöm a ránk szentelt idődet. Örülök, hogy ilyen pozitív tapasztalataitok vannak a termékekkel kapcsolatban. Remélem a jövőben is a vásárlóink között tudhatunk még.

Anikó: Biztosan vásárolunk még Tőletek. Szívesen segítettem. Úgy gondolom, jó ha minél többet megismerik ezt a szuper illatosítót.

 

Címkék

72 comments

 • Vass Ádám /

  Irodába, otthonra ki fogom próbálni, nem tudok betelni a kütyükkel.

 • Kocsis György /

  A Moodo illatosító termék kiemelkedő jelenség a diffúzorok és az illatosítók között. Egy igazán érdekes, izgalmas és egyben lenyűgöző megoldásra találtam ebben a kis dobozban. Mi már megrendeltünk belőle öt darabot. Kipróbáltuk szinte a teljes illatpalletát. A tapasztatom, tapasztalatunk az, hogy valóban nagyon jó termék. Szerettünk volna valami lélegzetelállítót adni a csapatunknak ajándékba, mert megérdemlik az egész éves munkájuk után. Nálunk az évforduló év közepén van, ezért már megvannak a visszajelzések a kolléganőinktől és kollégáinktól: figyelemfelkeltő, izgi, parádés, vérpezsdítő, szórakoztató, megragadó, bravúros. Gratulálok a termékhez!

 • Tetszik ebben az illatosító készülékben a rengeteg időzítési lehetőség. És ez a 4-ből 1 illat fantasztikus ötlet. Születésnapomra ezt kérem a páromtól.

 • Szalai Juli /

  Csodálom ezt a kis illatosítót, elképesztő, hogy mik vannak.

 • Németh Éva /

  Szét kellett néznem a neten céges ajándék miatt. A főnököm kért meg rá, de ilyen fogásra biztosan nem számított. Ma fogom megmutatni neki a Moodo illatosító kütyüjét. Remélem, hogy tetszeni fog neki, mert én imádom. Sőt azt is felmértem, hogy a partnereknek is tetszene egy ilyen illatosító ajándékba.

  • Moodo Magyarország /

   Reméljük, hogy az illatosítónk a vezetés szívét is mnegdobogtatja.

 • Céges karácsonyi ajándék után nézelődtem a neten és belefutottam a Moodo illatosítóba. Őrületesen tetszik ez a kis ketyere. Első körben most saját magamnak vásároltam egyet. Aztán ha összebarátkoztunk beviszem a főnökeimnek is megmutatom, mert nagyon jó céges ajándéknak tartom.

  • Moodo Magyarország /

   Bizonyára meglesz a barátság, ám össze kell szoknotok. 🙂

 • Csak áradozni tudnék, én a másik oldalt erősítem. A Moodo illatosítót ajándékba kaptam és feljöttem az oldalra nézelődni, olvasni, megtudakolni még plusz információkat. Nagyon jó érzés ilyen ajándékot kapni. Sokkal jobb, mint egy unalmas SPAR kosárral vagy valami hasonlóval hazatérni. 1,5 hónapja használom és nagyon kellemes illat fogad az ébredéshez és a hazatéréshez is. Szeretek játszani az illatok keverésével és mindig a hangulatomhoz igazítom az illatokat. Legszívesebb vállon veregetném a Moodo dolgozóit, mert nekem megszínesítették a szürke hétköznapjaimat. Bravoo!

  • Moodo Magyarország /

   A Moodo illatosítóval kapcsolatban még nem kaptunk ilyen kedves és szép visszajelzést. A vállveregetést ezúton besöpörjük és köszönjük a kedves és elismerő sorokat, teljesen meghatódtunk.

 • Juhász Máté /

  Céges ajándéknak is jó ötlet ez az illatosító. Azt hiszem első körben magunkat ajándékozom meg 2-3 darabbal az irodai részünkre. 🙂

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Máté, köszönjük a megrendelésedet, amely be is érkezett és a napokjban meg is kell érkezzen hozzátok.

 • Molnár Szilárd /

  DE COOL CUCC

 • A vezetőink igazi kütyü….., ezért nagyon örülök ennek a céges ajándék tippnek. Már kimerítettük a boros, stb. ajándékokat. Itt az ideje valami újításnak.

  • Moodo Magyarország /

   Jocó, ez jó hír nektek és persze nekünk is. Szívesen küldünk ajánlatot, ha több termékről van szó. Keress bátran minket.

 • Horváth Ada /

  Ez hihetetlen. Meg is rendeltem egy fehér akkus Moodo illatosítót, már alig várom, hogy kézbe vegyem. 🙂

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Ada, köszönjük, már látjuk a rendelésedet, amelyet a következő munkanapon elindítunk. Ebben az esetben pici türelmedet is kérjük, mert ez 30-án fog megtörténni.

 • Németh Edi /

  Művészi zsenialitással fogta össze a Moodo illatosító az elektronikai fejlesztésekben rejlő lehetőségeket a kellemes és finom illatok kombinálásával. Még csak nem is hallottam ilyesmiről korábban. Biztosan hamar népszerű lesz.

 • Nagyooon tetszik ez az illatosító kütyü.
  Irodába, otthonra megszavazva.

 • Németh Katalin /

  Beszereztem az első Moodo illatosítómat, de nem ez lesz az utolsó, mert már minden családtagom, rokonom, ismerősöm lefárasztott azzal, hogy végignyomkodott rajta mindent. Persze nagyon tetszett nekik a sok illat mixelési opció és a végső soron a létrehozott illatok is. Már megvan, hogy milyen ajándékkal készüljek nekik. 🙂 Nagyon köszönöm a tippet, ez tényleg egy nagyon egyedi ajándék, nem olcsó, de nem is összemérhető az Air Wick, meg társaival, ez egy játékos, de egyben komoly termék, komoly ajándék játékoskedvű felnőtteknek. Újra gyereknek érezhettem magam, amíg ezzel bíbelődtem. Köszönöm és ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó, finomak az illatok és nem kemikália, hanem illóolaj. Remélem, hogy érkezni fognak új illatok, mert már az egész családom rákapott és mindenkinek megvannak a kedvencei. Hajrá Moodo.hu

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Katalin, köszönjük az értékes hozzászólásodat az illatosító megoldásunkról. Azt hiszem ennél szebben nem lehet összefoglalni, hogy miben más a mi termékünk a piacon található többi illatosítóval szemben.

 • Nem olcsó.
  Bár egy Iphone meg 500.000 Ft, az 10x drágább.
  Szóval elhatározás kérdése, hogy kinek mi a fontos.
  Az irodában ki fogok próbálni egyet.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Sára, a drágaság valóban relatív. Tetszett nekünk a hasonlatod. A minőségre hajazunk mi is, akár az Apple készülékek. Úgy gondoljuk, hogy a finom illatok és a lelked harmóniája megér ennyit.

 • Szimpi kis kütyü

 • Nagy Ágnes /

  Örülök kitartó munkám gyümölcsének.
  Végre lesz egy prominens, eminens ajándékunk a legfontosabb vevőinknek.
  Ez nem más mint: A Moodo eleketromos illatosító lett a befutó!

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Ágnes, szívből örülünk a választásotoknak. Meglátjátok, hálásak lesznek az ügyfelek.

 • Pá Erika /

  Akkor járnánk a legjobban a céges ajándékok megszervezésével, ha már januárban lezongoráznánk az év eleji pangás idején. Azonban idén sem sikerült sokkal gyorsabban nekilátnom, azért arra büszke vagyok, hogy idén még bőven van időm. Különleges ajándékot szerettem volna adni a partnereimnek. Importőrként a bevételem 100%-a nekik köszönhető, így nem szabad fukarnak lenni, amikor eljön az év vége sem. Az előttem szólókhoz hasonlóan én is nagy figyelemmel és gonddal választom meg az ajándékokat. Idén a Moodo illatosító lesz a kiemelt viszonteladóim ajándéka, mert extravagáns ez a készülék. És én pontosan azt szeretném elérni, hogy kiemelt partnernek érezze magát az, aki több tízmilliót tett le az asztalra nálam.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Erika, már kiszállítás alatt a megrendelésed és nagyon köszönjük a választásodat. A Moodo illatosító nagy kedvence lesz minden ügyfelednek. És érezni fogják a mondanivalódat, ami valami hasonló lehet: Nagyon köszönöm nektek!

 • Tetszik az illatosító, ki fogom próbálni.

 • Varga Ákos /

  Köszönöm ezt az inspiráló cikket és tippet. Egy kis családi vállalkozást képviselek és számunkra nagyon fontosak az értékek. Dolgoztam multis környezetben is, ott elég embertelenek a körülmények, az értékrendek, az emberek értékelése és motiválása. Rendelkezünk számos kiemelt partnerrel, akiket szeretnénk megünnepelni, megköszönni megtisztelő választásukat, azt, hogy velünk dolgoznak és kitartanak mellettünk. Utólag bevallva nagyon sok snassz ajándékot adtunk már ügyfeleknek, idén szerettünk volna szakítani a korábbi hagyományokkal és valami ütőset domborítani. Úgy gondolom, hogy a Moodo illatosítója, ez az automata diffúzor egy fantasztikus termék. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, mert már nem kell gondolkodnom, hogy mit kapnak az ügyfeleink Karácsonyra.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Ákos, örülünk a kedves soroknak. Már meg is kerestünk egy anyaggal a megadott emiales elérhetőségeden. Köszönjük a hozzászólásodat.

 • Mészáros Mariann /

  “Illatosítót mindenkinek” kampányolok a cégünkben. 🙂 Nem találok szavakat a Moodo termékére, imádom az ilyen okos kütyüket. Nálam betalált. Ha a főnök nem veszi meg, akkor a 13-ik fizetésből beruházok.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Mariann, ránk is üdítőként hatott a lelkesedésed, ezért kitaláltunk neked egy speciális partneri árat, amelyet akár a saját részedre vásárolandó Moodo-ra vbagy a cégeteknek szánt Moodo illatosító készülékekre is érvényesítheted.

 • Kis Tamara /

  Útkeresésben vagyunk.
  A régit felváltja az új.
  Az unalamast felváltja az érdekes.
  A Brise illatosítót felváltja a Moodo.
  Garantáltan!

 • Tóth Marika /

  Nagy meglepetésben lesz része idén a kiemelten teljesítő kolléganőknek és kollégáknak. Nagyon tetszik a Moodo, a vezetőségnek is. Megszavaztuk. Nálunk ez lesz a legszebb ajándék idén. Nagyon köszönöm a részletesen leírt tippet.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Marika, mi pedig köszönjük a visszajelzéseteket és a megrendeléseteket. Már úton vannak az okos kütyük.

 • Budai Barbi /

  A szokásos éves előkészületek alkalmával céges ajándék ötleteket kértünk be a reklámajándékos partnerünktől. Természetesen voltak újdonságok, de nem aléltunk el a választéktól. Ez a sok kínai – vacak – cucc már kezdett az agyamra menni. Fel kellett tennem magamnak a kérdést, hogy: én mennyire örülnék egy céges bögrének vagy egy céges rádiónak? Nem is annyira, sőt egyáltalán nem… Felüdülés volt megtalálni a Moodo illatosító termékét, amely szó szerint üdítő illatokat csempészhet ügyfeleink irodáiba. Nem csak a Moodo dobozáról fogunk eszükbe jutni minden reggel, amikor benyitnak az irodába, hanem akkor is amikor rápillantanak a Moodo illatosító készülékre. Szerintem ez egy nagyon jó párosítás, csak megerősíteni tudom a többieket leendő, érő vagy mérlegelés alatt álló döntésükben.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Barbi, köszönjük a gondolataidat. Igen, mi is hiszünk abban, hogy valami hasonlót közvetít az illatosító termékünk azok felé, akik ajándékba kapják a partneriektől, ügyfeleiktől. Szebben mi sem fogalmazhattunk volna. Köszönjük, hogy megosztottad velünk.

 • Takács Bea /

  Irodánkat szeretném feldobni és nagyon megörültem annak, hogy megtaláltam a Moodo illatosítót.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Bea, már meg is kaptuk a rendelésedet. A Moodo készüléket mai napon indítjuk el az irodádba. Sok örömet kívánunk hozzá.

 • Hasonlóan az előttem szólóhoz én is céges ajándékok után kutatok az interneten.
  A reklámajándékos cégek tucat termékei nem nyerték el a tetszésemet.
  Örülök annak, hogy rátaláltam erre az oldalra és a Moodo elektromos illatosító termékre,
  mert az átadott ajándék képviseli a cégünk jó hírnevét, köszönetünket, hálánkat az ügyfelek
  felé. Erre messzemenően méltó és alkalmas egy a prémium kategóriás termék!

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Márta, köszönjük az értékes hozzászólásodat. Örülünk annak, hogy a Moodo megfelelt a prémium kategóriás ajándék elképzeléseidnek. Küldtünk neked egy témaindító emailt, folytassuk ott a kommunikációt.

 • Papp Dávid /

  Céges ajándékok után szörföltem a neten.
  Kifejezetten rajongok a technikai újításokért.
  A csapatom tagjai is IT vonalon mozognak, ezért őket szeretném karácsonyra meglepni egy ilyen Moodo illatosító készülékkel.
  Rendelkeznek viszonteladókkal? Van érdekeltségem egy elektronikai üzletben is, oda elé tudnám képzelni a készüléket.
  Jelentkezhetünk viszonteladói pozícióra?

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Dávid, örömmel olvastuk sorait. Természetes az ajándékban is szívesen segítünk és viszonteladói partnereket is folyamatosan keresünk, bővítjük a hazai lefedettségünket, így van mód és lehetőség a csatlakozásra. E-mailben értesítjük a részletekkel kapcsolatban.

 • Az ebédidőmet rászántam egy luxus céges ajándék felderítésére. Nagyon örülök ennek a cikknek és a Moodo illatosító terméküknek, mert most már nem kell tovább keresnem. Azt gondolom, hogy ez az illatosító termék messze felülmúlja bárki várakozásait. Remek céges ajándék lesz belőle. Kapcsolatba is lépek önökkel, mert több tucatra szeretnék árajánlatot kérni.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Tomi, köszönettel megkaptuk megkereső e-mail üzentét, melyre már reagáltunk is. A hozzászólását is köszönjük, valóban magasra tettük a lécet a termékünkkel. Az új fejlesztésekkel igyekszünk ezt még tovább emelni.

 • Nagy József /

  Tiszteletem! Elolvastam a Moodo oldalukon található bemutatkozó anyagokat, ezt az interjút is. Nem rejtem véka alá, mert ez is kedvezően befolyásolta a döntésemet. Szeretnék rendelni ilyen készülékeket. Kérem, hogy a megadott email címemre küldjenek árajánlatot 50-100 darab készülékre. Köszönettel: Nagy József

  • Moodo Magyarország /

   Kedves József, ezúton is köszönjük a megkeresését az illatosítónkkal kapcsolatban. Az ajánlatunkat már el is küldtük az itt megadott e-mail címére.

 • Szabó Péter /

  Meddig bírja az illatkapszula? Mert erre nem kaptam választ a cikkből.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Péter, az illatkapszula otthoni felhasználás mellett 1,5-2 hónapig is kibírja. Nyilván az intenzitás mértékétől is függ, hogy mennyit és milyen intenzitással működik a Moodo készülék. Egy átlagos 35-60m2-es területen reális a mi tapasztalatunk szerint a 6-8 hét. A vásárlóink is erről számolnak be.

 • Üdv! A sokak által emlegetett multis környezetből írom ezeket a sorokat. Sajnos a plafon nálam 30 Eur / ügyfél.
  Azonban megnézve ezt a terméket fel fogom terjeszteni a vezetőim felé hogy a kiemelten fontos partnereknek vállaljuk be a Moodo illatosítót.
  Ugyanis fontos, hogy mi marad meg rólunk a partner fejében. Az 1.000 forintos bort kapta vagy valami hype, trendi terméket.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Alex, igen. Nem mindegy mire fog emlékezni veletek kapcsolatban. Persze érthető, hogy nem autókat és luxus üdüléseket ad a cég, mert az már egy kényes helyzetet teremthet számonkérés esetén. Azonban egy Moodo illatosító egy jópofa gesztus, egy klassz ajándék. Örülünk, hogy gondoltál ránk. Reméljük, hogy keresztül tudod vinni a cégen belül. Ha segítségedre lehetünk plusz információval, akkor keress bátran minket.

 • Rácz Evelin /

  Céges partnereinket szeretnénk megörvendeztetni. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, remek évet fogunk zárni a közreműködésükkel. Sikerült meggyőznöm a tulajdonosokat, hogy az idei ajándék is tükrözze: értékeljük az állhatatos partnereket. 2 illatosító készüléket megrendeltem az oldalon keresztül, de szeretnék kérni egy ajánlatot is ennél nagyobb volumenre.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Evelin, a két illatosító már úton van hozzátok. A kért ajánlatot pedig még a mai napon elkészítjük és küldjük. Ezúton is köszönjük a megrendeléseteket.

 • Gál Gyula /

  Szeretnék árajánlatot bekérni Moodo illatosító készülékekre, mert több kiemelt partnerünk okos otthonnal, okos házzal rendelkezik. Ha jól olvastam az oldalukon, akkor az Alexa és Google okos otthon rendszereikhez is képes WIFI hálózaton keresztül csatlakozni. Ebben még várnék egy megerősítést, melyet az ajánlat mellé csatolnak. A megadott email címemre várnám az anyagot. Köszönettel: Gál Gyula

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Gyula, igen, megerősítjük a Moodo illatosító képes az Alexa, Google okos otthon rendszerihez is csatlakozni. Ekkor hang alapon lehet utasítani a készüléket. Köszönjük az ajánlatkérését is, még a mai napon e-mailben elküldjük az anyagot.

 • Üdvözletem!
  Elolvastam a cikküket, egy IT cég vezetője vagyok és szeretnék árajánlatot kérni 35 darab Moodo készülékre, melyeket a partnereinknek szeretnék elajándékozni.
  Kérem, hogy küldjék el még a héten, a Karácsonyi hajrá előtt az ajánlatukat.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Natasha, köszönjük az ajánlatkérését, melyre még a mai napon reagálni fogunk e-mailben.

 • Szarvas Szilvia /

  Céges ajándékcsomagon töprengtünk a cégben.
  Nem jutottunk előrébb.
  A hétvégét keresgéléssel töltöttem, mert egyetlen használható ötlet sem született a múlt heti meetingen.
  Aztán szembejött velem ez az illatosító csoda.
  Szeretnék egy árajánlatok kapni a fehér akkus illatosítóra, ebből 30-40 darabra: https://moodo.hu/product/moodo-junior-csomag-akkumulatoros-feher/
  Az autós illatosítóból is kérek 50-80 darab készülékre: https://moodo.hu/product/moodogo-auto-illatosito-1-kapszula/
  Köszönöm

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Szilvia,

   Köszönjük az érdeklődésedet. Mai napon küldeni fogunk nektek egy konkrét árajánlatot.

 • Kovács Anikó /

  Helló,

  Ötletes céges karácsonyi ajándékok kutatása a mai projektem és most találtam rá az oldalatokra.

  Különleges, egyedi céges ajándékokat kell prezentálnom a tulajdonos felé.

  A Moodo illatosítóról még nem hallottam, de megnyerő a terméketek.

  Kérhetek róla a tulajdonosunk felé egy bővebb tájékoztató anyagot?

  Kérlek, hogy egy ajánlatot is mellékeljetek az illatosítókról és patronokról.

  Köszönöm,

  Anikó

 • Nagy Zita /

  A céges ajándéknak szánt Moodo illatosítók vásárlása gyorsan ment, a webáruház dolgozói segítőkészek, előzékenyek, udvariasak és rugalmasan intézik a termékek kézbesítését. Minden elégedett voltam! Köszönöm!

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Zita!

   Köszönjük a kedves és elismerő sorokat.

   Emailben mindent megbeszéltünk, köszönjük a rendelését.

   Biztosak vagyunk benne, hogy meglepő és egyben kellemes meglepetésben lesz része az ügyfeleinek. 🙂

   Üdvözlettel:

   Moodo.hu csapata

 • Horváth Balázs /

  Elsők között rendeltük meg tavaly Karácsonyra a Moodo illatosítót céges ajándéknak és nagy sikert arattunk. Most már írhatom, hogy a szokásos zökkenőmentes rendelés leadás megtörtént a Moodo.hu webshopjában, majd néhány napon belül megkaptuk a szállítmányt. Minden folyamat a legnagyobb rendben történt. Köszönöm a rugalmasságot.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Balázs!

   Örömmel olvastuk, hogy a meglepetésről és légfrissítésről idén is a Moodo termékei gondoskodnak.

   Hálásak vagyunk a hűségükért. 🙂

   A csomagban volt egy kis külön meglepetés is, mellyel szerettük volna a köszönetünket kifejezni.

   Reméljük, hogy az is sértetlenül célba ért.

   Üdvözlettel:

   Moodo.hu csapata

 • A céges karácsonyi ajándék remek visszacsatolása annak, mennyire értékeli a vállalkozás a dolgozóit! Magától értetődően nem akarunk elrugaszkodni a realitástól. Ennek dacára olcsó Jánosnak sem akarunk tűnni, mert jó érzés adni és kapni. A partneri körünk önmagukat nevetségessé tevő ajándékokkal árasztanak el minket, tisztelet a kivételeknek. Jóllehet tízmilliós rendeléseket adtunk le náluk. Pár valós példa az eddigiekből: ajándékcsomag benne 500 forintos Aldis bor; 300 forintos Milka csokoládé; 50 forintos céges toll (műanyag); nagy semmi. Egy áprilisi tréfa az egész. Pont ezért határoztam el, hogy mi a dolgozói és céges ajándékokkal is kommunikálunk kifelé. Nekem fontosak az alkalmazottaim és a partnereim is. E-mailben már kerestem a Moodo teamet. Mindazonáltal jutányos ajánlatot várok erre a mennyiségre. Köszönöm, Tom

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Tom,

   Emailben már jelentkeztünk, szerettünk volna a hozzászólásodra is reagálni.

   Szerintünk nagyon jó meglátásaid vannak.

   Érdekes és teljesen jogos a megközelítésed.

   Még azt is hozzáfűznénk, hogy a pénz nem minden.

   Ugyanakkor egy izgalmas és egyedi ajándék inspirálóbb, mint egy drágább, de unalmas valami.

   Megerősítünk benne, hogy jól döntöttél, mert a Moodo egy játékos, klassz ajándék.

   A partnereid és alkalmazottaid pedig pontosan érezni fogják, hogy fontosak neked.

   Egyúttal köszönjük a rendelésedet.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]