A Moodo egy kiváló céges ajándék- interjú

Nem tudod, hogy milyen céges ajándék lenne a megfelelő? Nem akarsz megint valamilyen sablonos tárggyal vagy utalvánnyal előállni? Akkor válaszd a Moodo-t, mert kiváló választás céges ajándéknak. Ha szeretnéd jobban megismerni a termékünket az alábbi cikkünket érdemes elolvasni.

https://moodo.hu/kivalo-ajandek-cegeknek/

Interjú egy vásárlónkkal, aki Moodo-t adott céges ajándékba

Céges ajándék

Az alábbiakban egyik kedves vásárlónkkal készült interjúnkat olvashatod. Ő már a Moodo-t választotta céges ajándéknak és most azt is megtudhatod, hogy miért.

Moodo: Kedves Anikó köszönöm, hogy időt szakítottál erre  a beszélgetésre, hogy mások is megismerhessék miért érdemes a Moodo-t választani céges ajándéknak. Kérlek kezdésnek mondj néhány mondatot a vállalkozásotokról.

Anikó: Mi Budapesten üzemeltetünk egy ingatlan közvetítő irodát. Értékesítéssel és albérletekkel is foglalkozunk. Minden évben kedveskedünk az értékesítőinknek, hitel tanácsadóinknak, építész partnereinknek valamilyen ajándékkal. Úgy gondoljuk, hogy a jó munkakapcsolat és üzleti együttműködés egyik fontos alapja, hogy éreztessük a megbecsülést. Éppen ezért minden évben kitalálunk valamit, ami valóban jól szimbolizálja mennyit is jelentenek számunkra. Mivel már több, mint 10 éve működünk nagyon sok jó ajándék lehetőséget ellőttünk, ezért szerettünk volna valamilyen teljesen újat adni.

Moodo: Miért pont a Moodo-ra esett a választás?

Anikó: Az újdonság és a praktikussága miatt. Elég sokat kutakodtunk és fontos szempont volt, hogy amit adunk ne csak a polcon legyen még egy porfogó. Egy különleges és egyedi megoldást kerestünk.

Moodo: Összesen hány darab Moodo-t vásároltatok?

Anikó: Van 12 értékesítőnk, 1 hiteltanácsadó kollégánk, egy jogász és egy építész. Így összesen 15 terméket vásároltunk.

Moodo: Miért gondoltátok, hogy praktikus lesz?

Anikó: Őszintén egy kis értékesítői „hátsó szándék” is volt bennünk, főleg, ami a saját kollégákat illeti, mivel a Moodo-t azóta mindenki használja munka közben. Köztudott, hogy a kellemes illatok sokkal jobb légkört teremtenek egy lakásban, házban, így az adott ingatlan megítélése is jobb lesz. Biztosan Ti is tudjátok, hogy ennek mekkora ereje van. Éppen ezért minden kollégánk magával viszi a megtekintésekre is és, amikor csak lehetősége van bekapcsolja pár percre az érdeklődők megérkezése előtt. Apró kis trükk, de sokat számít. A beszámolók szerint érezhetően jobb hangulatban telnek a megtekintések.

Moodo: Tagadhatatlan, hogy nagyszerű ötlet!  Milyenek az eddigi visszajelzések az illatosítókkal kapcsolatban? Egyszerű őket használni?

Anikó: Annyira egyszerű, mint bármelyik okos kütyüt. Az elején kell egy kicsit ismerkedni a beállítási lehetőségekkel meg applikációval, de 1-2 óra ráfordítással minden funkciója kitanulható. Eddig egyik kollégának sem volt ezzel gondja. Sőt, még sokszor nagyon jó beszélgetések is kerekednek belőle. Ki lehet tárgyalni ki melyik illatot kedveli, hogyan keveri őket.

Moodo: Ti pontosan melyik Moodo-t választottátok? Mert, ugye kapható akkumulátorral és nélküle is valamint fekete és fehér színben.

Anikó: Mi csak akkumulátorral rendelkező termékeket választottunk, hiszen így lehet jól használni a helyszíneken is. A hölgyek fehér az urak fekete színben kaptak. Mind emellé mindenki kiválaszthatott 4 illatkapszulát kezdésnek.

Moodo: Ajánlanád más cégeknek is a Moodo-t céges ajándék gyanánt?

Anikó: Abszolút! A mi esetünkben egy plusz praktikum is társult a választásunkhoz, de úgy gondolom, hogy otthon is nagyon jól használható. Bevallom azóta én magamnak is rendeltem egyet, amit otthon rendszeresen használunk. A család minden tagja nagyon szereti.

Moodo: Örömmel hallom, hogy személyesen is kedveled a terméket. Megkérdezhetem, hogy melyik a kedvenc illatod?

Anikó: Kettő is van. Az Édes Homok és a Friss Citrusfélék. Minden a kettő nagyon kellemes, az édes homok inkább pihenéshez jó, míg a citrusfélék élénkítő hatással van rám.

Moodo: Van még bármi, amit elmondanál a termékről?

Anikó: Igen. Amit még eddig nem említettem, de nagyon tetszett, hogy természetes illóolajakat tartalmaznak a kapszulák. Eddig én egy kicsit idegenkedtem az illatosítóktól, mert sok rosszat hallani az összetevőkről, de a Moodo kapszulák szerencsére nem ilyenek. Otthon is bátran merem használni még akár a gyerekszobában is. A levendulás aromakapszula jó segítség a kicsiknek az alváshoz.

Moodo: Kedves Anikó, még egyszer nagyon köszönöm a ránk szentelt idődet. Örülök, hogy ilyen pozitív tapasztalataitok vannak a termékekkel kapcsolatban. Remélem a jövőben is a vásárlóink között tudhatunk még.

Anikó: Biztosan vásárolunk még Tőletek. Szívesen segítettem. Úgy gondolom, jó ha minél többet megismerik ezt a szuper illatosítót.

 

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X