A Moodo viszonteladó partnereket keresünk

A Moodo Magyarország bővíti a hazai értékesítési hálózatát, ezért viszonteladó partnereket keresünk a Moodo automata illatosító értékesítéséhez. A termék több nemzetközi díjat nyert már el, és itthon is bizonyította, hogy megállja a helyét.

Számunkra is meglepetést okoztak a visszajelzések a termékünkkel kapcsolatban  Kortól, nemtől, titulustól, beosztástól függetlenül a  megkérdezettek 92%-nak tetszett a termék újdonsága, amelynek köszönhetően 4 illatból tud kikeverni egy teljesen egyedi illatot.

Töltse le a Moodo.hu, a Moodo készülék prezentációját

Miért érdemes a Moodo elektromos illatosító forgalmazásához csatlakozni?

Mert, így egy olyan innovatív, úttörő és egyedi terméket ismertethet meg a vevőivel, ami teljesen egyedülálló az országban. Itthon, sőt külföldön sem kapható még egy olyan trendi és különleges automatikus illatosító termék, mint a Moodo.

Miben rejlik a Moodo egyedisége?

Abban bontakozik ki a termék nagysága és különlegessége, hogy sokkal jobban az egyén igényeihez igazítható, mint bármilyen más termék. Az applikáció használatával teljesen egyedi illatokat keverhet és azokat tetszés szerint időzítheti is.

Moodo okos illatosító

 

Ha 20 éve megkereste volna az Apple…

Ha 20 évvel ezelőtt megkereste volna az Apple lehet azt mondta volna, hogy egy ilyen terméknek kis hazánkban annyira szűk a piaca, hogy nincs értelme vele foglalkozni. Mára pedig a legújabb készülékekért egymást tapossák az emberek az üzletekben és képesek hitelt felvenni csak, hogy a magukénak tudhassák a telefonokat, laptopokat, asztali gépeket.

Mi a közös az Apple-ben és a Moodo-ban?

Az, hogy mind a kettő élen jár az újításokban és a maga területén egy páratlan termék. Több külföldi országban már nagy sikert futott be és mi arra törekszünk, hogy itthon is minél több ember megismerje. Az eddig megkérdezettek 92%-nak tetszett a Moodo, mely egy reprezentatív felmérés eredménye.

Önnek is segítünk népszerűsíteni

Mi nem engedjük el a viszonteladóink kezét. Mivel a Moodo Magyarország mögött egy nagy tapasztalattal rendelkező marketing ügynökség áll, ezért a konkrét marketing és értékesítés támogatásában is tud segíteni ez a divíziónk.

Még egy kicsit a Moodo-ról

A Moodo is egy olyan presztízs termék, amit szívesen mutogatnak az ismerősöknek az emberek és magában hordozza a „különlegesség” érzését. Ahogyan sok más márka, úgy a Moodo használatával is egyedibbnek érzi magát a felhasználó. De mivel mind emellett megfizethető (de nem olcsó) biztosak vagyunk benne, hogy nem csak a felső, hanem a közép osztály számára is érdekes a termék. Sőt a termék minden olyan érdeklődő számára fontossá fog válni, akiknek megtetszik a benne rejlő játékosság, így különösen alkalmas arra, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenki beleszeressen, aki szereti az újdonságokat.

Jelenleg 4 féle Moodo kapható. Van akkumulátorral és nélküle valamint fehér és fekete színben. Emellett 30 különféle illat közül választhat. De folyamatosan fejlesztjük az új illatokat, így várhatóak még további illatkapszulák és innovációk.

Egy különleges elektromos illatosító

Forradalmian új elektromos illatosító

Kinek értékesíthető a Moodo?

Ingatlanosoknak, étterem tulajdonosoknak, dizájnereknek, tervezőknek, kozmetikusoknak, rendezvényszervezőknek, műkörmösöknek, vezérigazgatóknak, titkárnőknek, Anyukáknak, Apukáknak, hoteleknek, jóga stúdióknak, masszázs szalonoknak, kávézóknak, Nagymamáknak, Nagypapáknak, unokáknak, és mindenki másnak, aki szereti a kellemes illatokat az otthonában, az irodájában, a boltjában, a bemutatótermében.

Milyen alkalmakra értékesíthető a Moodo?

Valentin napra, Nők napja alkalmából, Születésnapra, Húsvétra, Anyák napjára, de hozhatja a Mikulás, a Jézuska vagy a Télapó is. Remek meglepetés alkalmazottaknak, vagy céges ajándéknak is egy kimagasló figyelmesség.

A Moodo egy olyan egyedi termék, amiben rengeteg lehetőség rejlik. Amennyiben Ön is meglátta ezt, akkor egyeztessünk a viszonteladói partnerségével kapcsolatban.

Próbálja ki most, rendeljen néhány Moodo készüléket
top
X
[]