Ajándék ötlet nőknek: Moodo aroma diffúzer

Moodo ajándék ötletek nőknek

Avagy: mi kell a nőnek?

Ajándék ötlet nőknek? Komoly kihívás egy ilyen küldetés, hiszen nem is olyan könnyű megálmodni mi lehet a megfelelő ajándék hölgy ismerősöd számára? A parfüm mindig népszerű, de legutóbb is azt vettél a barátnőd születésnapjára? Mit szólnál, ha azt mondanánk, létezik parfüm, amit az otthonok számára alkottak meg?

És amivel teljesen egyedi illatot hozhat létre a tulajdonosa? A Moodo okos otthon illat diffúzere pont ilyen! A legjobb helyen jársz, mert most elmondjuk neked, hogy miért ideális ajándék ötlet nőknek a Moodo legyen szó bármilyen ünnepről, születésnapról, névnapról, évfordulóról.

A Moodo kiváló ajándék nőknek.

Egyedi formatervezés, exkluzív megjelenés:

A Moodo készüléket formatervezők és design szakemberek álmodták meg és hozták létre.  A modern és letisztult külső megjelenésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden otthonba és nem kelt nagy feltűnést (míg megérzed az illatát!) Ez persze ne tévesszen meg senkit: a korszerű, minimalista külső, okos otthonokhoz illő intelligens belsőt takar!

A Moodo nem csupán beleolvad az otthoni dekorációba, hanem kiegészíti azt.  (A készülék jelenleg matt fekete vagy fehér színben kapható, de a gyártó tervezi a további, színes kiadásokat is.

Többek között ez az intelligens belső az, ami nagyban megkülönbözteti a piacra dobott többi illatosítótól! A Moodo aroma diffúzerrel megtalálhatjuk, sőt megalkothatjuk saját, teljesen személyre szabott, egyedi illatunkat! Ez a tulajdonság az, ami a Moodo-t szinte már művészivé varázsolja!

Moodo-illatkollekció

Illatkollekciók:

A Moodo azért is különleges és kompakt ajándék ötlet nőknek, mert a készülékhez illatkollekciót is tartozik! Jelenleg 7 illatkollekcióból és 20 különböző, természetes illóolajokat tartalmazó kapszulából lehet válogathatni!

A húsz egyedi illatkapszula egyenként több különleges illóolajból tevődik össze, melyeket a világ egyik legnagyobb parfüm-illatanyag beszállító cége hozott létre, hogy minden típusú nő számára megleld az ideális ajándékot!  Az illatkollekciókban az összes évszaknak megfelelően találsz illatokat, így teljes mértékben az ünnep hangulatához igazíthatod őket.  

A készülékbe egyszerre négy darab kapszulát lehet elhelyezni, melyeket a Moodo felismer a hozzá tartozó applikációnak köszönhetően. Ebben az applikációban beállíthatjuk, hogy milyen arányban szeretnénk mixelni a négy illatot, tehát teljesen személyre szabhatjuk őket.

Legjobb ajándék nőknek

Okos készülék:

Ahogy fent említettük, a Moodo-hoz tartozik egy applikáció is, amit mobiltelefon készülékünktől függően letölthetjük az Google Play áruházból vagy AppStore-ból ingyenesen. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően kiválaszthatjuk, hogy melyik kapszula illatát szeretnénk érezni és azt is, hogy milyen arányban, illetve összekeverhetjük őket egymással

Vagyis a Moodo lehetővé teszi számunkra, hogy megalkossuk saját illatunkat is hangulatunknak megfelelően, amit az alkalmazásban el is menthetünk, hogy bármikor újra használhassuk!

Moodo ajándékként nőknek

Smart Home funkció:

 Az app-ban nem csupán az illatokat mixelhetjük, de segítségével időzíthetjük is működésüket és távolról is képesek vagyunk vezérelni. Így beállíthatjuk, hogy mire hazaérünk kedvenc illatunk fogadjon minket a lakásba lépve mindenütt. Ha pedig azt szeretnénk, hogy könnyebben induljon a reggel állítsuk be az ébredés idejére kedvenc, friss illatunkat, hogy ne csak az ébresztő kellemetlen hangjára keljünk. Sőt, a Moodo-t telefonunk segítségével már hanggal is vezérelhetjük!

Természetesen igény esetén a készüléket lehet manuálisan is vezérelni.

Ha ismered az ajándékozott ízlését, a Moodo webshopjában nem kell sokáig válogatnod, hisz minden korosztály számára rekordidő alatt megtalálod a megfelelőt.
Ha szeretnéd valamilyen elegáns és egyben összetett ajándékkal meglepni hölgy ismerősöd akkor az aroma diffúzer a legjobb megoldás számodra.

Az otthonunk illatosítása a bonbonnal és más ajándékokkal szemben tartós, és hosszan tartó élményt nyújt, így minden használat alkalmával olyan, mintha újra megajándékoztuk volna a szerettünket. Ráadásul az illatok hozzájárulnak az emlékezéshez, és az agyunk rendkívül hosszú ideig képes eltárolni egy illatot, így évek múlva is eszébe juthatunk annak, akinek Moodo készüléket adtunk ajándékba.

Egyénre szabható:

A számtalan lehetőség között azért is jó ajándék ötlet nőknek, mert mindenkinek megtalálhatod a hozzá illőt, gyümölcsös és friss illatokat kedvelőknek egyaránt, de a nagymama süteményeire emlékeztető édes vanília és fahéj illatokat is. Az illat az ember aurája és, ha illatot adunk ajándékba, mindig közel érezhet magunkhoz az, akit megajándékoztunk.

A Moodo-val bármelyik  hölgyet levehetjük a lábáról, bármilyen alkalomról legyen szó, ez az egyik legjobb ajándék ötlet nőknek! Eltér a szokványos meglepetésektől, egyszerre esztétikus és praktikus megoldás is, így bármilyen alkalomra ajánljuk!

A Moodo kiváló ajándékötlet háziasszonyoknak is, hiszen a konyhában elhelyezve az otthon lelke lesz, ami háziasszonyok terepe, melegség és finom falatok jutnak eszünkbe róla, a vasárnapi ebéd, a sütemények illata és az együtt ételkészítéssel töltött idő. … kevesebbet gondolunk a kellemetlen szagokra, ami ezután marad, pedig az erős fűszerek-ételek, hagyma, fokhagyma, vagy például hal szaga nem is olyan kellemes, ugye?!

..és nem csak a konyhára hanem az egész házra kiterjedő kellemetlen szag-élményt okoznak. Ebbe a helyiségbe is kiváló ötlet elhelyezni egy Moodo illat dobozkát, hiszen tökéletesen semlegesíti a rossz illatokat, ételszagot.

A Moodo, mint afrodiziákum!

Ha pedig a legintimebb lakrészbe helyezzük, megteremthetjük vele a harmóniát és a kellemes hangulatot az ünnepelt számára. Tudtad, hogy illatok afrodiziákumként is jó szolgálatot tesznek?!

Egyszóval a Moodo az egyik legjobb ajándék ötlet nőknek , hiszen nem egyszerűen parfüm, de lakberendezési tárgy is!

Címkék

6 comments

 • Sziasztok,

  júniusban lesz az egyik legjobb barátnőm 30 éves és erre az alkalomra keresünk neki egy szuper ajándékot. Szeretnénk többen meglepni, valamilyen nagyobb értékű ajándékra gondoltunk. A többiektől csak sablon ajándék ötleteket kaptam, de ennek a cikknek köszönhetően találtam rátok és erre a kis ékszeresdobozra.

  ha úgy alakul netán, hogy neki nem vesszük meg, akkor is a saját nappalimba mindenképpen szeretnék egy moodot.

  lenne is pár kérdésem 🙂

  ebbe lehet tölteni általam kiválasztott illóolajokat is?
  mekkora alapterületre ajánljátok?
  a ti kapszuláitok meddig elegendőek?

  Köszi

  Kriszta

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Kriszta,

   Imponáló számunkra, hogy a Moodo illatosítót szánod kiemelt ajándéknak a legjobb barátnődnek.

   Ugyanis pontosan tudjuk, hogy a legjobb barátnő mennyire fontos nexus.

   Megtisztelő számunkra, hogy felkerültünk a listádra az illatosítónkkal, mint ajándék lehetőség ebben az igen fontos kapcsolatban.

   Legyen szó ajándékról vagy saját felhasználásról fontos tudnod a következőket:

   – A Moodo készülékek hidegen porlasztják – víz bevonása nélkül – az illóolajokat, így nem termelnek plusz párát; akár olyan páraérzékeny szobákba, helyiségekbe is elhelyezhető, ahol ez egy fontos szempont és ezenfelül bárhová a lakásban, házban, irodában, boltban…

   – A Moodo csak a saját illatanyagaival, illat patronjaival működik. Ennek előnye, hogy garantáltan 100% illóolaj van bennük, másrészt pedig nincs olajozás, pacsmagolás, tűzveszély, stb. Illetve a csomagolás újrahasznosítható, sőt már olyan kezdeményezésünk is van, hogy a távoli jövőben a patronok beválthatók, visszacserélhetők legyenek.

   – A Moodo alapvetően a 10-20-től akár a 200m2-ig is ajánljuk, azonban nem mindegy, hogy milyen a helyiség, tér elosztása. Amennyiben több sarok, folyosó, térelválasztó van bent, akkor érdemes több készüléket összehangoltan működtetni, amelyre meg is van a lehetőség. 1 telefonról akár 2-5 illatosítót is lehet irányítani.

   – A Moodo aroma diffúzor kapszuláinak tartóssága a használat intenzitásától és a tér nagyságától is függ. Mindazonáltal otthoni – átlagos működés mellett – felhasználóink visszajelzése alapján elmondható, hogy nagyjából 8-10 hétig kitart egy szett kapszulát (40-60m2-en). Sok esetben ez odáig is vezet – ami még minket is meglepett -, hogy kiváltják az olcsóbb, kevésbé minőségi illatosítókat a miénkre, mert gazdaságosabban üzemeltethető. Ugyanis első ránézésre a mi készülékünk drágább, az illatkapszulák első blikkre drágábbak. Ámbátor ez a történet a használat közben megfordul, mert a miénk nagyobb teret tud lefedni, így kevesebb készülék elég, 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz és mindemellett jelentősen hosszabb ideig illatosít, mint a népszerű és olcsó illatosítók patronjai. Az olcsóbb készülékeknél – szintén az ügyfeleinktől tudjuk -, 7-10 naponta cserélik az utántöltőket. Bevalljuk, hogy a kedves ügyfeleink jöttek rá hamarabb arra a következtetésre – mi tőlük tudtuk meg – , hogy a miért a mi termékünk a jobb választás. Az elmondottak alapján azért választanak minket az olcsóbb illatosítókkal szemben, mert jobbnak találják a termékünket, mert 100%-ban természetes illóolajokat használhatnak, mindezeken felül kedvezőbb az üzemeltetése, mint az olcsó illatósítóknak.

   Reméljük, hogy kedvet kaptál a Moodo illatosító feelinghez.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Balogh Ádám /

  Sziasztok! Karácsonyi ajándékötletekről kérdeznélek benneteket. Mi az ami a legjobb választás egy hölgynek? Kérlek, segítsetek! Első körben egy wellness hétvégére gondoltam, de újratervezés van. Köszi az ötletek.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Ádám,

   Alapvetően két termékünk közül tudsz választani a MoodoGo autós vagy asztali illatosítóból és a Moodo automata otthon illatosítóból.

   Mindkét termék remek ajándék ötlet nőknek, hölgyeknek.

   A Moodo asztali illatosítónk remek meglepetés és hasznos az otthon illatának és romantikájának megteremtésében.

   Ha ez fontos a párodnak, akkor ez egy jó választás.

   Az autós illatosító pedig kiváló és elérhető karácsonyi ajándék ötlet.

   Ha a párod szereti a finom illatokat az autójában, akkor ezt értékelni fogja.

   Ha ismered a párod kedvenc illatait, akkor könnyebb dolgod lesz.

   Bár ettől függetlenül is azt javasolom, hogy próbáljatok ki több illat szettet, mert ez egy nagyon szubjektív történet.

   A több illatszett kipróbálásának előnye, hogy feltérképezitek milyen illatok tetszenek nektek a mi portfóliónkból.

   Elsőre sokan nem tudják, hogy melyik lesz a kedvenc illatuk.

   Érdemes kísérletezni az illóolaj kapszulákkal és az illat mixelésekkel.

   Hasznos mellettünk letenni a voksodat, mert folyamatosan fognak érkezni új illatok, új illatcsaládok.

   Tehát izgalmas és élményteli lesz az illatkeverés, amennyiben az asztali illatosítót választod.

   Egy innovatív, folyamatosan megújuló vállalat áll a hátunk mögött, amelyik jelentős forrásokat fordít kutatásfejlesztésre.

   Köszönjük az érdeklődésedet, remélem, hogy tudtam segíteni.

   Kellemes készülődést kívánunk az ünnepekre.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Külföldről rendeltem 3 hete, kifizettem, még nem érkezett meg a készülék, nem válaszolnak az e-mailekre, telefon süket.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Imi,

   Sajnáljuk a történteket.

   Nem javasoljuk, hogy külföldről rendeljenk az ügyfeleink, mert a végén ilyen helyzet áll elő, ez sajnos rendszeresen visszatérő példa.

   Bár olcsóbb ár van feltüntetve, hazánkba érve vám, vám ÁFA, környezeti adók, szállítási díjak terhelik az ott látott árakat, amely a végén magasabb – és bosszúsabb, mintha tőlünk rendeled meg direktben.

   Ráadásul a garanciát sem tudod érvényesíteni, ha esetleg probléma történik csak kint.

   Sajnos ebben nem igazán tudunk neked segíteni.

   A megértésedet köszönjük.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]