Ajándék ötlet nőknek: Moodo aroma diffúzer

Moodo ajándék ötletek nőknek

Avagy: mi kell a nőnek?

Ajándék ötlet nőknek? Komoly kihívás egy ilyen küldetés, hiszen nem is olyan könnyű megálmodni mi lehet a megfelelő ajándék hölgy ismerősöd számára? A parfüm mindig népszerű, de legutóbb is azt vettél a barátnőd születésnapjára? Mit szólnál, ha azt mondanánk, létezik parfüm, amit az otthonok számára alkottak meg?

És amivel teljesen egyedi illatot hozhat létre a tulajdonosa? A Moodo okos otthon illat diffúzere pont ilyen! A legjobb helyen jársz, mert most elmondjuk neked, hogy miért ideális ajándék ötlet nőknek a Moodo legyen szó bármilyen ünnepről, születésnapról, névnapról, évfordulóról.

A Moodo kiváló ajándék nőknek.

Egyedi formatervezés, exkluzív megjelenés:

A Moodo készüléket formatervezők és design szakemberek álmodták meg és hozták létre.  A modern és letisztult külső megjelenésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden otthonba és nem kelt nagy feltűnést (míg megérzed az illatát!) Ez persze ne tévesszen meg senkit: a korszerű, minimalista külső, okos otthonokhoz illő intelligens belsőt takar!

A Moodo nem csupán beleolvad az otthoni dekorációba, hanem kiegészíti azt.  (A készülék jelenleg matt fekete vagy fehér színben kapható, de a gyártó tervezi a további, színes kiadásokat is.

Többek között ez az intelligens belső az, ami nagyban megkülönbözteti a piacra dobott többi illatosítótól! A Moodo aroma diffúzerrel megtalálhatjuk, sőt megalkothatjuk saját, teljesen személyre szabott, egyedi illatunkat! Ez a tulajdonság az, ami a Moodo-t szinte már művészivé varázsolja!

Moodo-illatkollekció

Illatkollekciók:

A Moodo azért is különleges és kompakt ajándék ötlet nőknek, mert a készülékhez illatkollekciót is tartozik! Jelenleg 7 illatkollekcióból és 20 különböző, természetes illóolajokat tartalmazó kapszulából lehet válogathatni!

A húsz egyedi illatkapszula egyenként több különleges illóolajból tevődik össze, melyeket a világ egyik legnagyobb parfüm-illatanyag beszállító cége hozott létre, hogy minden típusú nő számára megleld az ideális ajándékot!  Az illatkollekciókban az összes évszaknak megfelelően találsz illatokat, így teljes mértékben az ünnep hangulatához igazíthatod őket.  

A készülékbe egyszerre négy darab kapszulát lehet elhelyezni, melyeket a Moodo felismer a hozzá tartozó applikációnak köszönhetően. Ebben az applikációban beállíthatjuk, hogy milyen arányban szeretnénk mixelni a négy illatot, tehát teljesen személyre szabhatjuk őket.

Legjobb ajándék nőknek

Okos készülék:

Ahogy fent említettük, a Moodo-hoz tartozik egy applikáció is, amit mobiltelefon készülékünktől függően letölthetjük az Google Play áruházból vagy AppStore-ból ingyenesen. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően kiválaszthatjuk, hogy melyik kapszula illatát szeretnénk érezni és azt is, hogy milyen arányban, illetve összekeverhetjük őket egymással

Vagyis a Moodo lehetővé teszi számunkra, hogy megalkossuk saját illatunkat is hangulatunknak megfelelően, amit az alkalmazásban el is menthetünk, hogy bármikor újra használhassuk!

Moodo ajándékként nőknek

Smart Home funkció:

 Az app-ban nem csupán az illatokat mixelhetjük, de segítségével időzíthetjük is működésüket és távolról is képesek vagyunk vezérelni. Így beállíthatjuk, hogy mire hazaérünk kedvenc illatunk fogadjon minket a lakásba lépve mindenütt. Ha pedig azt szeretnénk, hogy könnyebben induljon a reggel állítsuk be az ébredés idejére kedvenc, friss illatunkat, hogy ne csak az ébresztő kellemetlen hangjára keljünk. Sőt, a Moodo-t telefonunk segítségével már hanggal is vezérelhetjük!

Természetesen igény esetén a készüléket lehet manuálisan is vezérelni.

Ha ismered az ajándékozott ízlését, a Moodo webshopjában nem kell sokáig válogatnod, hisz minden korosztály számára rekordidő alatt megtalálod a megfelelőt.
Ha szeretnéd valamilyen elegáns és egyben összetett ajándékkal meglepni hölgy ismerősöd akkor az aroma diffúzer a legjobb megoldás számodra.

Az otthonunk illatosítása a bonbonnal és más ajándékokkal szemben tartós, és hosszan tartó élményt nyújt, így minden használat alkalmával olyan, mintha újra megajándékoztuk volna a szerettünket. Ráadásul az illatok hozzájárulnak az emlékezéshez, és az agyunk rendkívül hosszú ideig képes eltárolni egy illatot, így évek múlva is eszébe juthatunk annak, akinek Moodo készüléket adtunk ajándékba.

Egyénre szabható:

A számtalan lehetőség között azért is jó ajándék ötlet nőknek, mert mindenkinek megtalálhatod a hozzá illőt, gyümölcsös és friss illatokat kedvelőknek egyaránt, de a nagymama süteményeire emlékeztető édes vanília és fahéj illatokat is. Az illat az ember aurája és, ha illatot adunk ajándékba, mindig közel érezhet magunkhoz az, akit megajándékoztunk.

A Moodo-val bármelyik  hölgyet levehetjük a lábáról, bármilyen alkalomról legyen szó, ez az egyik legjobb ajándék ötlet nőknek! Eltér a szokványos meglepetésektől, egyszerre esztétikus és praktikus megoldás is, így bármilyen alkalomra ajánljuk!

A Moodo kiváló ajándékötlet háziasszonyoknak is, hiszen a konyhában elhelyezve az otthon lelke lesz, ami háziasszonyok terepe, melegség és finom falatok jutnak eszünkbe róla, a vasárnapi ebéd, a sütemények illata és az együtt ételkészítéssel töltött idő. … kevesebbet gondolunk a kellemetlen szagokra, ami ezután marad, pedig az erős fűszerek-ételek, hagyma, fokhagyma, vagy például hal szaga nem is olyan kellemes, ugye?!

..és nem csak a konyhára hanem az egész házra kiterjedő kellemetlen szag-élményt okoznak. Ebbe a helyiségbe is kiváló ötlet elhelyezni egy Moodo illat dobozkát, hiszen tökéletesen semlegesíti a rossz illatokat, ételszagot.

A Moodo, mint afrodiziákum!

Ha pedig a legintimebb lakrészbe helyezzük, megteremthetjük vele a harmóniát és a kellemes hangulatot az ünnepelt számára. Tudtad, hogy illatok afrodiziákumként is jó szolgálatot tesznek?!

Egyszóval a Moodo az egyik legjobb ajándék ötlet nőknek , hiszen nem egyszerűen parfüm, de lakberendezési tárgy is!

Címkék

14 comments

 • Sziasztok,

  júniusban lesz az egyik legjobb barátnőm 30 éves és erre az alkalomra keresünk neki egy szuper ajándékot. Szeretnénk többen meglepni, valamilyen nagyobb értékű ajándékra gondoltunk. A többiektől csak sablon ajándék ötleteket kaptam, de ennek a cikknek köszönhetően találtam rátok és erre a kis ékszeresdobozra.

  ha úgy alakul netán, hogy neki nem vesszük meg, akkor is a saját nappalimba mindenképpen szeretnék egy moodot.

  lenne is pár kérdésem 🙂

  ebbe lehet tölteni általam kiválasztott illóolajokat is?
  mekkora alapterületre ajánljátok?
  a ti kapszuláitok meddig elegendőek?

  Köszi

  Kriszta

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Kriszta,

   Imponáló számunkra, hogy a Moodo illatosítót szánod kiemelt ajándéknak a legjobb barátnődnek.

   Ugyanis pontosan tudjuk, hogy a legjobb barátnő mennyire fontos nexus.

   Megtisztelő számunkra, hogy felkerültünk a listádra az illatosítónkkal, mint ajándék lehetőség ebben az igen fontos kapcsolatban.

   Legyen szó ajándékról vagy saját felhasználásról fontos tudnod a következőket:

   – A Moodo készülékek hidegen porlasztják – víz bevonása nélkül – az illóolajokat, így nem termelnek plusz párát; akár olyan páraérzékeny szobákba, helyiségekbe is elhelyezhető, ahol ez egy fontos szempont és ezenfelül bárhová a lakásban, házban, irodában, boltban…

   – A Moodo csak a saját illatanyagaival, illat patronjaival működik. Ennek előnye, hogy garantáltan 100% illóolaj van bennük, másrészt pedig nincs olajozás, pacsmagolás, tűzveszély, stb. Illetve a csomagolás újrahasznosítható, sőt már olyan kezdeményezésünk is van, hogy a távoli jövőben a patronok beválthatók, visszacserélhetők legyenek.

   – A Moodo alapvetően a 10-20-től akár a 200m2-ig is ajánljuk, azonban nem mindegy, hogy milyen a helyiség, tér elosztása. Amennyiben több sarok, folyosó, térelválasztó van bent, akkor érdemes több készüléket összehangoltan működtetni, amelyre meg is van a lehetőség. 1 telefonról akár 2-5 illatosítót is lehet irányítani.

   – A Moodo aroma diffúzor kapszuláinak tartóssága a használat intenzitásától és a tér nagyságától is függ. Mindazonáltal otthoni – átlagos működés mellett – felhasználóink visszajelzése alapján elmondható, hogy nagyjából 8-10 hétig kitart egy szett kapszulát (40-60m2-en). Sok esetben ez odáig is vezet – ami még minket is meglepett -, hogy kiváltják az olcsóbb, kevésbé minőségi illatosítókat a miénkre, mert gazdaságosabban üzemeltethető. Ugyanis első ránézésre a mi készülékünk drágább, az illatkapszulák első blikkre drágábbak. Ámbátor ez a történet a használat közben megfordul, mert a miénk nagyobb teret tud lefedni, így kevesebb készülék elég, 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz és mindemellett jelentősen hosszabb ideig illatosít, mint a népszerű és olcsó illatosítók patronjai. Az olcsóbb készülékeknél – szintén az ügyfeleinktől tudjuk -, 7-10 naponta cserélik az utántöltőket. Bevalljuk, hogy a kedves ügyfeleink jöttek rá hamarabb arra a következtetésre – mi tőlük tudtuk meg – , hogy a miért a mi termékünk a jobb választás. Az elmondottak alapján azért választanak minket az olcsóbb illatosítókkal szemben, mert jobbnak találják a termékünket, mert 100%-ban természetes illóolajokat használhatnak, mindezeken felül kedvezőbb az üzemeltetése, mint az olcsó illatósítóknak.

   Reméljük, hogy kedvet kaptál a Moodo illatosító feelinghez.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Balogh Ádám /

  Sziasztok! Karácsonyi ajándékötletekről kérdeznélek benneteket. Mi az ami a legjobb választás egy hölgynek? Kérlek, segítsetek! Első körben egy wellness hétvégére gondoltam, de újratervezés van. Köszi az ötletek.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Ádám,

   Alapvetően két termékünk közül tudsz választani a MoodoGo autós vagy asztali illatosítóból és a Moodo automata otthon illatosítóból.

   Mindkét termék remek ajándék ötlet nőknek, hölgyeknek.

   A Moodo asztali illatosítónk remek meglepetés és hasznos az otthon illatának és romantikájának megteremtésében.

   Ha ez fontos a párodnak, akkor ez egy jó választás.

   Az autós illatosító pedig kiváló és elérhető karácsonyi ajándék ötlet.

   Ha a párod szereti a finom illatokat az autójában, akkor ezt értékelni fogja.

   Ha ismered a párod kedvenc illatait, akkor könnyebb dolgod lesz.

   Bár ettől függetlenül is azt javasolom, hogy próbáljatok ki több illat szettet, mert ez egy nagyon szubjektív történet.

   A több illatszett kipróbálásának előnye, hogy feltérképezitek milyen illatok tetszenek nektek a mi portfóliónkból.

   Elsőre sokan nem tudják, hogy melyik lesz a kedvenc illatuk.

   Érdemes kísérletezni az illóolaj kapszulákkal és az illat mixelésekkel.

   Hasznos mellettünk letenni a voksodat, mert folyamatosan fognak érkezni új illatok, új illatcsaládok.

   Tehát izgalmas és élményteli lesz az illatkeverés, amennyiben az asztali illatosítót választod.

   Egy innovatív, folyamatosan megújuló vállalat áll a hátunk mögött, amelyik jelentős forrásokat fordít kutatásfejlesztésre.

   Köszönjük az érdeklődésedet, remélem, hogy tudtam segíteni.

   Kellemes készülődést kívánunk az ünnepekre.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Külföldről rendeltem 3 hete, kifizettem, még nem érkezett meg a készülék, nem válaszolnak az e-mailekre, telefon süket.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Imi,

   Sajnáljuk a történteket.

   Nem javasoljuk, hogy külföldről rendeljenk az ügyfeleink, mert a végén ilyen helyzet áll elő, ez sajnos rendszeresen visszatérő példa.

   Bár olcsóbb ár van feltüntetve, hazánkba érve vám, vám ÁFA, környezeti adók, szállítási díjak terhelik az ott látott árakat, amely a végén magasabb – és bosszúsabb, mintha tőlünk rendeled meg direktben.

   Ráadásul a garanciát sem tudod érvényesíteni, ha esetleg probléma történik csak kint.

   Sajnos ebben nem igazán tudunk neked segíteni.

   A megértésedet köszönjük.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Feleségemnek szánnám házassági évfordulónkra ajándékba. Érdekel a tartóssága, meddig bírja?

  • Moodo Magyarország /

   Kedves József,

   Köszönjük a Moodo illatosítóval kapcsolatos kérdésedet.

   A Moodo illatosító kiváló ajándék lehet a kedves feleségednek a házassági évfordulótok alkalmából, melyhez ezúton is gratulálunk.

   A Moodo készülék kapszulái 60 óra használatra lettek hitelesítve a legnagyobb fokozaton, amely első olvasásra kevésnek tűnhet, ez a valóságban hónapokig is tarthat.
   A felhasználástól függ az illatok tartóssága, így ez nagyban személyfüggő, hogy kinél meddig fog tartani.

   Kedves klienseink visszajelzései alapján a legtöbb ügyfelünk 1,5-2,5 hónapig használ egy szett kapszulát otthoni felhasználás mellett.
   Ugyanis számos beállítási lehetőséggel büszkélkedhet a Moodo, de a legáltalánosabbak közé tartozók a következők: 1 órában 5, vagy 1 órában 10 percig működik.
   Illetve nem szükséges egész nap működtetni, hiszen, ha nem tartózkodtok otthon, akkor érdemes lehet fontolóra venni a készülék altatását.

   Ezen felül órára, percere, napra, és illatkeverékre pontosan meg lehet határozni a készülék ki/be kapcsolását.

   Remélem, hogy meggyőztünk, hogy mi vagyunk a jó választás. 🙂

   Még sok-sok boldog együtt töltött esztendőt kívánunk nektek.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Vass Antal /

  Gondolkodom egy illatosító diffúzor vásárlásán barátnőmnek, és a Moodo-t találtam. Szereti a modern eszközöket. Ajánljátok ezt a terméket? A véleményetek fontos lenne számomra.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Antal,

   Köszönőjük, hogy megosztottad velünk a tervezett ajándékvásárlás tervét a barátnődnek! Mint egy olyan személyek, akik folyamatosan értékesítik, és már rendelkeznek is Moodo illatosító diffúzorokkal, és napi használatban van nálunk, így szívesen osztom meg veled a tapasztalatainkat.

   Először is, a Moodo egy fantasztikus választás, különösen, ha barátnőd kedveli a modern eszközöket. Az elegáns dizájn és a széles illatválaszték tökéletesen illeszkedik a modern életstílushoz, és a Moodo okosfunkciói még tovább emelik az élményt. A mobilalkalmazáson keresztül könnyedén vezérelheti a diffúzort, és testre szabhatja a levegő illatát az aktuális hangulathoz vagy igényekhez.

   A Moodo illatkapszula szettek pedig nagyszerű módja annak, hogy különböző illatokat próbálhassatok ki, és megtaláljátok a legkedvesebb illatot. Moodo illatosítónk kiváló minőségű illatokat kínál, így biztos vagyok benne, hogy találtok olyat, amely megragadja a szíveteket.

   Összességében, szívesen ajánljuk a Moodo-t azoknak, akik egy stílusos és modern illatosító diffúzort keresnek, amely lehetővé teszi az illatok testreszabását és az okos vezérlést. Remélem, barátnőd is élvezni fogja majd ezt az egyedi és kellemes ajándékot!

   Ha bármilyen kérdésed van a Moodo-val kapcsolatban, szívesen válaszolunk rá. Bízunk benne, hogy segítettünk a döntésedben.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Elgondolkodtató ajándékötlet. Az autósat néztem, szerintem ötletes ajándék évfordulóra. Kíváncsi lennék, milyen hosszú ideig tart az illata az autós illatosítónak?

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Albert,

   Köszönőjük a kérdésedet.

   Általában az autós illatosítók illata 4-6 hétig is eltarthat egy illatpatronnal, de ez természetesen attól függ, hogy mennyire intenzíven használod, illetve az autó belső hőmérséklete és szellőzése is befolyásolhatja az illatélettartamot.

   A bevett gyakorlat szerint az ügyfeleink 1,5-2 havonta rendelnek újabb kapszulákat.

   A felhasználás módja nagyban befolyásolja a tartósságát.

   Mi is őt használjuk az autóinkban, és 2 hónap feletti időtartamról tudunk beszámolni neked.

   Ugyanakkor, ha hivatásos sofőr vagy vezető vagy, akkor nyilván ez az időtartamot befolyásolhatja.

   Itt találod a csomagokat, ha ajándéknak szánod:

   https://moodo.hu/product-category/auto-illatosito/

   Itt pedig plusz autós illatkapszulákat:

   https://moodo.hu/product-category/autos-illatosito-kapszula/

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Milyen illatokat és beállításokat támogat a Moodo illatosító, és milyen előnyei lehetnek ajándékozás szempontjából?

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Richi,

   Köszönőjük, a Moodo illatosítót vásárlásában gondolkozol.

   Igyekszünk a kérdésedre pontos választ adni.

   A Moodo illatosító többféle illat készlettel rendelkezik, szettenként 4 kapszulát tartalmaznak a kollekciók. Vannak olyan szettek, amelyekben 4 különböző, egymással összehangolható illat található, és rendelkezünk olyan illatkapszula szettekkel is, amelyekben 4 teljesen egyforma illat szerepel.

   Az illatszettek kapszulái között megtalálhatók virágos, gyümölcsös, citrusos, frissítő és melegítő illatok.

   A készülék okostelefon alkalmazással vezérelhető, így könnyen testre szabhatók az illatkeverékek és időzítések.

   Egy telefonnal és applikációval akár több készülék is menedzselhető.

   Ajándékozási szempontból előnyös az illatosítónk, mivel modern, látványos megjelenése van, és a korlátlan illatkészítés lehetősége teszi személyessé az ajándékot, így az ünnepelt saját ízléséhez igazíthatja az otthoni illatot.

   A Moodo okos illatosító illeszkedik okos otthon rendszerekhez, így ott már hanggal is vezérelhető. Remek ajándék nőknek, akik szeretik a finom illatokat.

   Remélem, hogy tudunk neked segíteni. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]