Akkumulátoros aroma diffúzor

akkumulátoros aroma diffúzor

Miért érdemes megfontolni az akkumulátoros aroma diffúzor beszerzését?

Otthon illatosítás


Mi az, ami egy lakásba lépve először orrba szembeötlik? Nos, nem a berendezése, nem a színek harmóniája, nem a virágok megnyugtató látványa, hanem az illata. És hogy hogyan tarthatjuk az otthonunkat illatosan anélkül, hogy káros anyagokat, toxinokat juttatnánk a levegőbe? A legegyszerűbben akkumulátoros aroma diffúzor használatával.
Miért érdemes megfontolni az akkumulátoros aroma diffúzor beszerzését, ha lakásunk illatosításáról van szó? Rengeteg módja van az otthoni illatosításnak, de egyes módszerek hatékonyabbak és biztonságosabbak, mint mások. Ha az utóbbi időben töltöttél valamennyi időt az interneten az illatosítókról való böngészéssel, akkor tudod, hogy az akkumulátoros aroma diffúzor használata a legújabb trend, és jó okkal: Természetes illóolajokat szórnak a levegőbe – levendulát, eukaliptuszt, bármi, ami tetszik – vagy, ami segíthet felfrissíteni a lakást és csökkenti a szorongás érzését.

Méreg a levegőben

Sokan kedvelik az aeroszolos spray-ket egyszerű használatuk miatt, de lehet, hogy ez nem a legjobb megoldás egészségügyi szempontok miatt, főként azokban az otthonokban nem, ahol kisgyermek(ek) vannak, vagy benti kisállatot tartunk, ugyanis az ilyen aeroszolos spray-k tele vannak mérgező toxinokkal, ezeket a kis molekuláris részecskéket pedig könnyen belélegezzük miután a levegőbe juttattuk őket. Az illatosított gyertyák jól eloszlatják a finom illatot az otthonunkban, de nem túl tartósak, valamint újabb veszélyforrást tartogatnak a nyílt láng használata miatt. Ha biztonsággal szeretnénk tartós és vegyszermentes illatokat otthonunkban érdemes megfontolni az akkumulátoros aroma diffúzor használatát, mint légfrissítő. Illetve nem is annyira légfrissítő, mint aromaterápiás eszköz, hiszen sokkal kifinomultabb és 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz.

Illatosítás vagy szagmaszkolás?

A légfrissítő vásárlásakor érdemes figyelembe vennünk a termék konkrét célját is. Az aeroszolos légfrissítők talán a legalkalmasabbak az azonnali szagmaszkolásra, például a konyhában vagy a fürdőszobában. Mit jelent a szagmaszkolás? A spray szinte azonnal kitölti a területet erős vegyszerekkel, melyek teljesen elfedik a nem kívánt szagokat. A permetek is hasonlóan jó szagmaszkoló tulajdonságokkal bírnak, ugyanakkor a toxinok nem csak a levegőbe jutnak, hanem a maradványok rátelepszenek a felületekere is. Ha egész napos háttér illatot keresünk, ami kiegyensúlyozott, kellemes, de ugyanakkor visszafogott módon teremti meg a hangulatot, érdemes megfontolni egy akkumulátoros aroma diffúzor vásárlását.

Letisztult formák, modern megjelenés

Amikor otthonunk aktív tereibe vásárolunk légfrissítőt, a megjelenés is szerepet játszhat. Számos cég piacra dobott különböző díszítő elemekkel ellátott légfrissítőket, hogy kiemelje jelenlétüket. A Moodo akkumulátoros aroma diffúzor viszont bár dekoratív és letisztult, modern vonalvezetésű, mégsem túl hivalkodó a megjelenése, így használata kézenfekvő és mégis diszkréten beleolvad minden környezetbe. Akkumulátoros működésének köszönhetően a lakás bármely pontján elhelyezhetjük csatlakoztatás nélkül.

Illóolajok illatkapszulákban

A Moodo akkumulátoros aroma diffúzor illatcsaládjai nagyon magas tisztaságú, Európában előállított illóolajokat tartalmaznak. Az illóolajokat a még tartósabb és hatékonyabb felhasználásnak érdekében speciális illatgyöngyökbe implementálták. Így illatuk erőteljesebb és kevésbé illékony a készülék passzív állapotában. A Moodo elektromos illatosító működés közben enyhén felmelegíti az illatgyöngyöket, ez elősegíti a folyékony molekulák gázzá alakítását és száraz levegő keringetésével a levegőbe juttatja az illatmolekulákat, melyek egyenletes oszlanak el és betöltik a teret.

Mivel az emberi szaglószerv eredeténél fogva előbb érzékeli a száraz illatmolekulákat, mint az illékony, párás molekulákat, ezért a Moodo illatait tartósabbnak, markánsabbnak érezzük még több órányi használatot követően is. Az illatgyöngyök nem tartalmaznak gázt vagy alkoholt csak vegytiszta illóolajokat.

Akkumulátoros aroma diffúzorunkat úgy tervezték és fejlesztették ki, hogy ne csak kiküszöböljék a kellemetlen szagokat, hanem hogy az otthonunkat hosszú ideig friss illatokkal tarkítsák. Annak érdekében, hogy otthonod vagy irodád, vagy az egyéb helyiségek mindig friss és kellemes illatot árasszanak, böngészd át a shopunkat és nézz körül illatos termékeink széles választékában.

Illatok

Különböző tanulmányok szerint egyes illóolajok képesek kölcsönhatásba lépni az aggyal és az idegrendszerrel a hangulat és az egészség befolyásolására, ami rendkívül fontos az utóbbi időben, hiszen időnk nagy részét bent töltjük. Az aromaterápia kézenfekvő megoldás ezen előnyök elérésére és az egyik legegyszerűbb és legkellemesebb módja. Az aromaterápia során az illóolajokat belélegezve a szaglórendszeren keresztül stimuláljuk az agy megfelelő részeit. De, ha valaki nem hisz az aromaterápia gyógyító erejében, viszont szereti, ha otthona fenséges illatot áraszt, annak is érdemes megfontolnia a Moodo akkumulátoros aroma diffúzorának beszerzését.

Ha a természetesebb illatokat részesíted előnyben, az aromaterápiás illóolaj-diffúzorok számodra is remek lehetőséget tartogatnak. A Moodo hatalmas előnye, hogy a hozzá tartozó alkalmazás segítségével az illóolajokat kedvedre igazíthatod, amely hozzájárulhat a hangulat fokozásához, valamint az otthonosság élmény kialakításához. Természetgyógyászok szerint például a levendula segíthet az “enyhe álmatlanságban és jobb alvásminőséget biztosítani”. A borsmenta, a szantálfa és a teafa is népszerű. Sokan azt tapasztalják, hogy növelhetik az energiát, megnyugtathatják az idegeket, sőt javíthatják az immunitást. Hogy mitől számítanak esszenciálisnak ezek az illóolajok? Gondoljunk csak bele, hogy egy kis üveg levendulaolaj előállításához közel 5 kiló levendulát használnak fel! A rózsaolajról nem is beszélve – több tízezer szirom kell csupán pár mililiternyi tiszta rózsaolaj előállításához! De nem csupán a relaxációhoz használhatunk aromaterápiás illatokat. A koncentráció megsegítése, az energetizálás éppúgy hozzátartozik az aromaterápiához, mint a relaxáció.

Akkumulátoros aroma diffúzorok

Az akkumulátoros aroma diffúzor tökéletes kiegészítői a hálószoba éjjeliszekrényének vagy egy másik helyiségnek, hogy segítsenek a relaxálásban és a kipihentebb ébredésben.

Minden eddiginél több időt töltünk otthon – dolgozunk, tanulunk, főzünk és pihenünk – és közben rájövünk, hogy mennyire fontos egy valóban funkcionális élettér mellett az, hogy megteremtsük az otthon igaz harmóniáját. Itt az ideje befektetni egy olyan készülékbe, ami segít az élettér minőségének javításában és újrafogalmazza, mit jelent az otthon -az aromaterápia alkalmazásával.

Ennek a csodálatos diffúzornak csak pár illatkapszulára van szüksége ahhoz, hogy otthonunkat stresszoldó oázissá változtassa!

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]