Autós diffúzor

moodo go

Az aromaterápiás diffúzor olyan készülék, amely illóolajokat bocsát a levegőbe pára vagy illóolaj porlasztás formájában.

Ennek eléréséhez több különböző készüléket használhatunk, melyek közül az egyik az autós diffúzor melynek az asztali készülékkel szemben nyilvánvalóan megvannak a maga előnyei.

Azért érdemes aroma diffúzort használnunk a mindennapok során, mert a diffúziós illóolajok megőrzik kémiai összetételüket, így a közelben tartózkodó emberek számára is biztosítják az adott olaj aromaterápiás előnyeit.

Az autós diffúzor, amely természetesen nem csak autóban használható, az egyik legjobb módja az aromaterápia megtapasztalásának az egyszerű használat, a rugalmasság, hordozhatóság és a hatótávolság miatt.

Az autós diffúzor sokkal kisebb, mint asztali társa és kompakt használatra tervezték. Mindkettő hasznos, és az igényeinktől függ, hogy érdemes e csupán az egyikbe vagy esetleg mindkettőbe befektetnünk.

Hogyan működik az autós diffúzor/ vagy hordozható aromaterápiás diffúzor?

A Moodo autós diffúzornak csak két összetevőre van szüksége a működéshez. Az első egy illatkapszula, a második pedig maga a készülék, mely porlasztásos technológiával juttatja a természetes illóolajokat a levegőbe.

Ennek legnagyobb előnye, hogy nem igényel feltöltést, és nem hagy nyomot maga után semmilyen felületen.

A fejlettebb aroma diffúzorok a melegítés helyett elektromos árammal működnek és annak segítségével juttatják a levegőbe az illóolajok illatát.

Az autós diffúzorunk esetében ez egy USB csatlakozó segítségével oldható meg. Az egész készülék nagyon kompakt, kis méretű, így könnyedén magunkkal vihetjük bárhova és egy pohártartóban is elfér.

Az elektromos autós diffúzor használata könnyebb, és veszélytelen szemben az aeroszolos, vagy hőt alkalmazó diffúzorok használatával.

Mi a helyzet az autós diffúzorral?

A Moodo-nál egy egyedülálló készüléket fejlesztettünk ki, a Moodo autós diffúzort, amely egy hordozható aromaterápiás készülék.

Ennek az ötletes eszköznek a lényege, hogy úgy tervezték, hogy az emberek útközben is élvezhessék az aromaterápiát, vagy akár a munkahelyükön, vagy utazás közben.

Sokkal könnyebbé teszi, hogy megtapasztald kedvenc illóolajaid előnyeit anélkül, hogy üvegeket nyitogatnál, fürdővízbe csepegtetnél vagy párologtatót használnál.

Az autós diffúzor egy nagyon egyszerű illatosító eszköz.

A hordozható diffúzor technológiája megegyezik a nagytestvérével. Minden illatkapszula illóolajok harmonikus keverékét tartalmazza. Ahogy elindítod a diffúzor a levegőbe juttatja az illóolajat.

A illóolaj intenzitása is szabályozható az autós diffúzor segítségével, így eldöntheted, mennyire erősen szeretnéd alkalmazni az illatokat a környezetedben.

Milyen illatkapszulák kaphatók az autós diffúzorhoz?

A Moodo jelenleg összesen 10 különböző illatkapszulát kínál az autós diffúzorhoz. Mindegyik illatkapszula több elsődleges és kiegészítő illóolajat tartalmaz, tehát önmagukban is komplex illatélményt garantálnak. Úgy vannak megkomponálva, akár a parfümök.

 Az illatkapszulák aromaterápiás hatást gyakorolnak a környezetükben lévőkre. Az egyik illatkapszula például olyan olajokat tartalmaz, amelyek segítenek a stressz enyhítésében. Míg, egy másik tartalmazhat energetizáló hatású olajokat.

MOODO Go Természet

A Természet az egyik legújabb elérhető illat a Moodo-nál. Kapható autós diffúzorhoz és a hagyományos Moodo-hoz is. Eddig csakis pozitív véleményeket kapott, és jelenleg ötcsillagos minősítést tart fenn. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a Természet illatkapszula nyugtató, relaxáló hatással bír nem csak az emberekre, de az állatokra is.

MOODO GO Narancs illat kapszula

A Narancs illat keverék a Moodo egyik legkelendőbb illatkapszulája. Motiváló keveréknek szánják, amely energiát, célt és szenvedélyt biztosít. A keverékben használt három elsődleges olaj a keserű narancs, a fekete bors és a zsálya.

Sok narancsalapú olaj ismert energizáló és felemelő hatásáról. Azt is mondják róluk, hogy tisztítják az elmét és csökkentik a stressz hatását. A zsálya és a fekete bors is hasonlóan felemelő tulajdonságokkal rendelkezik, ahogy a narancs.

A zsályát évszázadok óta használják a fáradtsággal szembeni ellenálló és az elmét serkentő képessége miatt.

Az autós diffúzor használata által szinte bárkinek hasznára válhat, a szülőktől a diákokon át a keményen dolgozó üzletemberekig.

A Narancs illat keverék segíthet abban, hogy reggel felkészülj a munkára, vagy akár egy fontos vizsgára, vagy megmérettetésre.

MOODO GO Karácsonyi illat kapszula

Ez a Moodo legújabb keveréke, amelyet éppen időben érkezik az őszi/téli szezonra. Az ebben a keverékben használt elsődleges illóolajok a szerecsendió, a szegfűbors és a fahéj.

Ennek a keveréknek az illata összetéveszthetetlen, és garantáltan felidézi a kedvenc őszi/téli emlékeidet. A másodlagosan felhasznált olajok közé tartozik a vanília, a gyömbér és az ánizs.

Ez a különleges keverék egyedülálló rést talált a nosztalgia érzéshez. Az elképzelés szerint ezek a kellemes nosztalgikus érzések segíthetnek a hangulat javításában, a depresszió leküzdésében és a szociális aktivitás növelésében.

Nehéz olyan illatot létrehozni, amely mindenki számára emlékeket vagy érzelmeket vált ki, de a Moodo ezzel a keverékkel nagyon közel került hozzá. Ez egy olyan ismerős illat, amely valószínűleg a gyermekkori kedves emlékeket fogja felidézni.

Milyen előnyei vannak egy autós diffúzor használatának?

Például, használatával biztosítja, hogy mindig élvezzük az aromaterápia jótékony hatásait a közelben.

Hiszen, a hordozható diffúzor használatának legjelentősebb előnye magában a nevében rejlik. Képzeld el, hogy egy fontos üzleti útra vagy akár egy rögtönzött nyaralásra mész a barátaiddal. Itt jön a képbe az autós diffúzor.

Ezek a diffúzorok elég kicsik ahhoz, hogy bárhol könnyedén elférjenek. Magaddal viheted őket az útra, és a legtöbb helyen akadálytalanul használhatod őket.

Egy autós diffúzorba való befektetéssel otthon vagy útközben is élvezheted kedvenc illóolajkeverékeidet. A Moodo fent is említett illatkapszulái közül sok olyan van, amely az asztali Moodo-hoz is kapható.

Az asztali Moodo-val kísérletezhetsz az egyes olajok keverésével is és az általad létrehozott illatokat el is mentheted későbbi használatra.

Próbáld ki autós diffúzorunk és ismerd meg az aromaterápia világát!

Írd meg kérdésed, véleményed kommentben és kövesd Facebook oldalunkat!

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]