Drága ajándék ötlet nőknek és férfiaknak

Szeretnél valamilyen különleges drága ajándékot adni, de nem a márka és a csillogás a lényeg? Valami igazán egyedit keresel, amivel lenyűgözheted a megajándékozott személyt?  Akkor ismerkedj meg a Moodo-val a világ legkülönlegesebb illatosítójával. Ha drága ajándék vásárlása a cél, aminek a tudása túlmutat az árán, akkor a legjobb helyen jársz.

Miért annyira különleges?

Mert olyan funkciókkal és lehetőséggel rendelkezik, amikkel semmilyen más aroma diffúzor jelenleg a piacon. A természetes alapanyagokat tartalmazó illat kapszulák pedig párat illat élményt biztosítanak. A sok vegyszerrel előállított társa a nyomában sem érhet. De lássuk részleteiben mitől is olyan nagy szám a Moodo.

Időzíthető

Imádod a kellemes illatokat? Szereted, ha az otthonodat belengik? Számodra is meghatározó szerepet játszanak a mindennapokban? Akkor mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy minden reggel a kedvenc illatodra kellhetsz, de ha másra vágysz mire hazaérsz a munkából az sem akadály? De, hogyan lehetséges ez? Hát a különleges applikációnak köszönhető, hiszen a használatával beállíthatod, mikor milyen illatok kerüljenek a levegőbe.

De nem csak ennyit tud…

Te lehetsz otthon az illat DJ. Az app segítségével megadhatod a készüléknek, hogy melyik kapszulából mennyi illatanyag kerüljön a levegőbe, így akár teljesen egyedi illatokat hozhatsz létre. Legyen bármilyen a hangulat a Moodo azt az illatot szolgáltatja hozzá, amire szükséged van.

A megjelenésről sem szabad megfeledkezni

A Moodo tervezésénél arra törekedtek, hogy minden otthonba kiválóan illeszkedjen. Úgy gondolom, hogy egy maximálisan sikerült is, hiszen a minimalista dizájn jól mutat és ügyesen beolvad bárhová. Fehér és fekete színben is megvásárolható.

Miért nagyon jó ajándék nőknek és férfiaknak is?

Mert az illat palettán mindenféle kapszula található, így mind a két nem képviselői megtalálják, mait keresnek. Ismerkedjünk meg néhánnyal közülük.

Éjféli kaland

A pézsma lenyűgöző és nagyra becsült illata keveredik az ambrette mag olajjal így hozva létre egy jellegzetes, de mégis kellemes illatot. A pézsma története régre visszanyúlik, melyet nem csak a parfüm gyártásban, hanem az orvoslásban is alkalmaztak. Nagyon drága alapanyag.

Éjféli kaland illat

Éjféli kaland

Fa Betét

Egy igazán férfias illat Clary zsálya olajjal, bergamottolajal, Iris jegyekkel valamint vetiverolajjal Haitiról. Tapasztalatink szerint az Urak nagyon kedvelik ezt az illat kapszulát.

Fa betét illat

Fa betét

Levendula

Egy klasszikus nyugtató, pihenttető illat, melyet nagyon sokan kedvelnek. Segít a mindennapi stressz leküzdésében és a pihentetőbb alvásban. Egy hosszú munkanap után ideális választás bárki számára.

Levendula illat kapszula

Isteni rózsa

Egy csodás illat hölgyeknek. Ez az illat kivételes szinergia a rózsaolaj és a valódi rózsa között. Kellemes, lágy a tavaszt idéző aroma, ami jobb kedvre derít bármilyen borús napon.

Isteni rózsa illatú aroma kapszula

Isteni rózsa illat

 

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X