Esküvői dekoráció és az illatosítás?

Fogadjunk, amikor esküvői dekorációra gondolsz Neked sem az illatosítás jut elsőre az eszedbe. Valószínűleg másodjára sem. Ez nem is meglepő, hiszen nem annyira elterjedt az esküvőkön külön figyelmet fordítani az illatosításra. Azonban azt gondolom, hogy a megfelelő illatokkal egy ilyen esemény hangulatát is csak emelhetjük. Jöjjön néhány szuper esküvői dekoráció ötlet, amikhez illik egy Moodo is.

A virágok illata mellé

Manapság egyre divatosabbak a természetközeli hangulatú esküvői dekorációk, ahol fontos szerepet kapnak a virágok. Ezeknek a gyönyörű csokroknak az illatát nem mindig lehet érezni, azonban egy Moodo segít abban, hogy ne csak a kellemes látványt, hanem is illatot is élvezhessük. Ráadásul ebbe a dekorációba egy fehér Moodo kiválóan beleillik.

Nagyon rusztikus szuper romantikus

Sötét és világos színek harmóniája, romantikus virág dekoráció és drasztikus hatás. Nem vagyok benne biztos, hogy minden pár ilyen esküvői helyszínről álmodik, de az tagadhatatlan, hogy nagyon hangulatos ez a helyszín. Másik nagy előnye, hogy kültéri, de mégsem, ezért egy kellemes nyári estén nagyon hangulatos, azonban egy kisebb zivatartól még képes megvédeni a násznépet. Ráadásul a félig zárt jelleg miatt a Moodo illata is jobban bent marad.

Modern minimalizmus

A modern minimalista stílus kiváló választás egy esküvőre, hiszen olyan, mint egy jó smink kiegészíti és kiemeli a szép részeket, de nem uralja el az eseményt. Egy ilyen dekoráció elkészítése már nagyon jó stílusérzéket követel, mert néhány rossz döntés miatt már giccses és gagyi lesz a hatása. Ha ilyen esküvőt szeretnétek a kedveseddel, akkor érdemes lehet szakértőhöz fordulni.

Indiai

Az Indiai esküvők nagyon intenzívek a színek terén is. Kedvelik szinte az összes színt és azoknak is az élénk változatát. Ha Te ilyen téren is színes egyéniség vagy, akkor érdemes az indiai kultúrából ötletet meríteni, mert nagyon sok érdekes megoldással találkozhatsz.

Nem csak nyáron lehet házasodni

Bár a házasságkötések zöme télen zajlik, vannak, akik mégis a leghidegebb évszakot választják, hogy kimondják a boldogító igent. Talán azért döntenek sokan a nyári esküvő mellett, mert lényegesen egyszerűbb, hiszen sokkal több ruha, helyszín és dekoráció közül választhatunk. Ha nektek is inkább egy téli esküvő után húz a szívetek, akkor ebből a kis ötlet gyűjteményből Ti is szemezgethettek.

Egyszerre lehet színes és diszkrét? Miért ne?!

Nem tudsz dönteni a stílusok között, mert több elem is tetszik? Nem is kell, hiszen ez a nap Rólatok szól, így azt akár több stílus elemeit is használhatod. Érdemes azonban ilyenkor is megfontoltnak lenni és szisztematikusan gondolkodni, mert a káosz nem tenne jót a nagy napnak. Ahogyan a lenti képen is láthatod lehet valami természetes, bohókás és diszkrét is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X