Esküvői dekoráció ötletek

eskuvoi-dekoracio-otletek


8 esküvői dekoráció ötlet a Moodo-tól

A nagy nap szervezése meglehetősen fáradalmas és összetett feladat, sokak számára nagyon stresszes időszak és rendkívül költséges is. Egy kis kreativitással és némi kézügyességgel azonban csökkenthetjük ezeket a költségeket és sok mindent elkészíthetünk mi magunk. Az esküvői dekoráció ötletek bejegyzésünk azért jött létre, hogy Ti is inspirálódjatok!


Sok szakember van, aki esküvőszervezéssel foglalkozik, de általában a párok is szeretik kivenni a részüket egyfajta ráhangolódásként az előkészületekből.

Különböző dekorációs elemek, meghívők, ültető- és menükártyák. Nézzük mi mindent készíthetünk el saját kezűleg!

Esküvői dekoráció ötletek - csipke gyertyatartó

Csipke gyertyatartó

Mesés fényjátékú asztali elemeket készíthetünk csipkéből és befőttesüvegekből. Nagyon egyszerű az elkészítése és nem túl időigényes, viszont annál látványosabb esküvői asztaldekorációt készíthetünk belőle, ami meleg fénnyel árasztja majd el a vendégek asztalát.

Elkészítéséhez nincs szükség másra, mint: ragasztópisztolyra, csipkére, befőttesüvegre, és ollóra.

Esküvői dekoráció ötletek - ültetőkártya - tartó

Ültetőkártya-tartó parafadugókból

Egy vintage stílusú esküvő nagyszerű kellékei lehetnek. Egyszerűen csak bevágjuk a parafadugó valamelyik oldalát, hogy bele tudjuk tűzni az ültetőkártyákat és már kész is! Praktikusak, rusztikus hangulatot teremtenek és filléres megoldások!

Semmi másra nincs szükséged, mint parafadugókra és egy szikére!

Esküvői dekoráció ötletek - gyertyatartó

Gyertyatartó borospohárból

Ebben az esetben szárnyalhat a fantáziád, hiszen több módon is remek gyertyatartóknak alakíthatod át régi borospoharaidat. Fordítsd fel a poharat és használd a talpát mécsestartóként! Ha még látványosabb eredményt szeretnél elérni, tegyél a pohár alá az asztalra szárított virágokat!

Ezekre lesz szükséged: megunt borospoharak, szárított virágok, mécses

Esküvői dekoráció ötletek - székszoknya

Székszoknya helyett

Nagyon fel tudja dobni az esküvői dekorációt, ha a székeket is ünneplőbe öltöztetjük! Ehhez, sokan székszoknyát választanak, ami drága és körülményes megoldás, pedig egy organza vagy tüll anyagból szép fátyolcsokrot köthetünk a székek hátuljára. Látványos és exkluzív!

Szükséged lesz: organza, tüll vagy valamilyen áttetsző fátyolanyagra

Esküvői dekoráció ötletek - szelfi keret

Nincs esküvő szelfi nélkül!

A vendégeid biztosan imádni fogják és a közös fotózások első számú színtere lesz! Ha szabadtéri esküvőt szervezel, lógass egy – az esküvői dekorációhoz színben illő– fa keretet valamelyik fa ágára, hogy mögé állhasson a násznép fényképezkedni!

Nincs szükséged másra: egy fa képkeretre és spárgára, hogy fellógasd

Esküvői dekoráció ötletek - meghívók

Meghívók

Rengeteg pénzt spórolhatsz meg, ha magad készíted el az esküvői meghívódat, és nem utolsó sorban sokkal személyesebbé teheted ezáltal. Nyilván, a vőlegényeket nehezebb megmozgatni ezzel az időtöltéssel, de barátnős programnak kiváló!

Eszközök: válassz valamilyen textúrált színes papírt, vagy képeslapot, olló filctoll

Esküvői dekoráció ötletek - világító lámpások

Világító lámpás

A fényekkel való játék rendkívül sokat tud hozzátenni az esküvő hangulatához, készíts pár száz forintból lámpást és egyaránt használhatod asztali dísznek, vagy elhelyezheted az esküvő helyszínén szinte bárhova! LED-es füzéreket beszerezhetsz olcsón bármelyik hobby vagy barkács boltban, ezeket rejtsd bele egy befőttesüvegbe és kész is az ötletes dekoráció!

Ha még ennél is valami extrábbat szeretnél, akkor a befőttesüvegre színes mintákat is festhetsz üvegfestékkel!

Ez kell hozzá: elemes LEDfüzér, befőttesüveg (üvegfesték)

Esküvői dekoráció ötletek - levendula

Levendulás mécsestartó

A levendula felhasználása nagyon széles körű, dekorációs elemként is remek és nem utolsó sorban isteni az illata. Készítsünk mécses tartót vele! Rögzítsük spárgával vagy raffiával az üveg mécses tartó külső oldalához, ügyeljünk rá, hogy ne lógjon a láng fölé! Ugye, milyen egyszerű, és nagyszerű megoldás?

Ezekre lesz szükséged: mécsestartó, levendula, spárga / raffia


Ahhoz, hogy tökéletes atmoszférát teremtsünk a nagy napra, gondolnunk kell az illatokra is! Egy Moodo aroma diffúzerrel a nagyobb tereket is könnyen megtölthetjük a természetes illóolajok könnyed, nyárias illatával! Remek kiegészítő az esküvői dekoráció ötletek mellett!

2 comments

 • Nagy Róza /

  Az eksüvő szervezésével kapcsolatban olvastam cikkeket, így találtam rátok. Gyakorlatias tippjeiteket köszönjük. Hónapok óta készülődtünk a nagy napra, sajnos a krízis miatt áttettük az esküvőnket jövőre. Nem akarunk másokat veszélyeztetni. Fájdalomdíjként beruházunk nálatok egy illatosítóba.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Róza,

   Együttérzéssel és sajnálattal olvastuk soraidat, az esküvő elhalasztása azonban egy felelős és önzetlen döntésetek volt.

   Hogy a “fájdalomdíjatok” még édesebb legyen küldünk nektek egy kis meglepetést a rendelésetek mellé, amelyet ezúton is köszönünk.

   És ne csüggedjetek, mert a jövő évben zavartalan és még szebb lesz ez a fontos és meghitt szertartás!

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]