Karácsonyi ajándék apáknak

karácsonyi ajándékcsomag apáknak

MoodoGo karácsonyi ajándék apáknak
Karácsonyi ajándék csomag apáknak
Illat ajánlatok kifejezetten férfiaknak
Szereti a modern technikát?

A férfiaknak általában nehezebb karácsonyi ajándékot választani, pláne az édesapáknak. Már lassan minden eddigi ötletünket ellőttük és nem szeretnénk minden évben ugyanazt az ajándékot adni? Mi lehet a megfelelő karácsonyi ajándék apáknak?

A karácsonyi ajándék egyik lényege a meglepetés öröme, hogy egy új dologgal találkozunk. Érdemes ilyenkor olyan tárgyban gondolkodni, amiről tudjuk, hogy a szerettünk biztosan nem költene rá, de vágyna egy ilyen termékre. Jó ötlet egy olyan eszköz, ami nem létfontosság a hétköznapokban, de egy kis pluszt ad az életünkbe. Ilyen mondjuk az autó illatosító.

MoodoGo karácsonyi ajándék apáknak

Az apák egyik szemük fénye az autójuk, a legtöbben még a pénz sem sajnálják rá. Egy illatosító azonban extra tartozék, amit nem mindenki enged meg magának. Ajándékba kapni viszont biztosan öröm és hasznos lehet számukra. Miben lehet különleges karácsonyi ajándék a MoodoGo?

A MoodoGo egy elektromos illatosító, ami pont belepasszol az autó pohártartójába vagy a sebváltó előtti kis tartóba. A legtöbb autós illatosítóval szemben ennek az illatát a használója szabályozni tudja. Biztosan jártunk már úgy hogy mikor frissen kinyitottuk az illatosító párnát, vagy olajat, akkor napokig tömény illatban utaztunk, amitől még a fejünk is megfájdult. Aztán pár hét után teljesen elillant az illat és vehettünk egy újat. A MoodoGo-val ez nem történhet meg. Egy tekeréssel állítható az illat intenzitása és csak akkor illatosít, ha a használója éppen vezet. USB kábellel működik. A benne lévő illóolajok egy kapszulába vannak zárva, amik megakadályozzák, hogy az olaj nyomot hagyjon a kocsiban. Az illat kapszula természetes olajok hozzáadásával készül, amit parfüm szakértők kevertek ki. Így könnyedén eltalálhatjuk az édesapánk ízlését. Ha kifogy az illóolaj, akkor egy egyszerű mozdulattal kicserélhetjük egy újabb kapszulára. A formatervezett külsejének köszönhetően tökéletes választás az apák számára.

Add meg a vezetés élményét egy karácsonyi csomagban a MoodoGo-val! Élvezni fogja az üde illatot a kocsiban, ami frissen tartja egy hosszabb út során is. Legyen modern és egyedi autós illatosítója!

autós illatosító apukáknak

A MoodoGo-t természetesen nem csak a kocsiban tudja majd használni. Magával viheti az irodába, a lakásba vagy ahol éppen érezni szeretné a kellemes illatot.

Karácsonyi ajándék csomag apáknak

A MoodoGo-t érdemes csomagban megvásárolni, hogy teljes legyen a készlet. Vásároljunk egy készüléket és hozzá kettő illat kapszulát, hogy amint elfogyna az egyik, legyen egy tartalék kapszula kéznél.

Illat ajánlatok kifejezetten férfiaknak

Az autós illatosítóba ajánlott egy fás férfias illatkapuszlát választani vagy egy tengeri illat kapszulát, ami a frissesség érzését adja át.

Szereti a modern technikát?

Akkor jó választás lehet a Moodo otthoni változata, amibe már 4 kapszulát tudunk bele helyezni és ezeket tetszés szerint keverni. Ha olyan édesapád van, aki még az okos kütyükért is oda van, akkor biztosan jó szórakozás lesz számára A Moodo okos illatosító készülék. Saját alkalmazást lehet hozzá letölteni a telefonra és azzal szabályozni mikor kapcsoljon ki és be, milyen illatokat keverjen és milyen intenzitással. Összeköthető az okos otthonokkal is, így például beállítható rajta, hogy a kapucsengő lenyomására kapcsoljon be.

A Moodo elektromos illatosító, nem csak tökéletes karácsonyi ajándék apáknak, de az egész család szeretni fogja. Az ünnepnek megfelelő illatot is választhatsz hozzá. Kapható hozzá kifejezetten egy karácsonyi illat csomag, ami átadja a téli fűszerek, sütemény, fenyőfa illatát és hangulatát. A Moodo téli illat csomagot itt tudod megtekinteni. Válassz hozzá egy fekete Moodo készüléket akkumulátorosban vagy anélkül és add ezt az egyedi csomagot karácsonyra.

Vásárolj kényelmesen a webshopunkban és próbáld ki te magad is a Moodo egyedi tulajdonságait!

Címkék

4 comments

 • A családban nem egyszerű az ajándékozás, apám szeret sütni, horgászni. Más érdeklődési köre nincs. Viszont otthonra meglepném egy illatosítóval az ünnepekre. Szerintetek ideér egy hétvégi rendelés Karácsony előtt?

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Vika,

   Biztosan édesapád “A nagy ho-ho-horgász”, amely egy nagyon szép és megnyugtató hobbi, akárcsak a sütés-főzés is.

   Pontosan értjük mire gondolsz, családban sokszor nehéz eltalálni, hogy mire vágyik igazán egy szülő.

   Mindazonáltal a Moodo-val még melegebbé tudja varázsolni az otthonokat és a karácsonyi hangulatot.

   Meg tudjuk oldani, hogy odaérjen hozzátok a Karácsonyi ünnepek előtt a csomag.

   Javaslattal is élünk, mert fontos, hogy több illatcsaládot rendeljetek be első alkalommal, hiszen az ízlések különböznek, ezért érdemes 2-3 családdal indulni.

   Majd pedig lehet kísérletezni a többi illatcsaládunkkal.

   Az egyik és egyben kiesebb induló illatosító csomagunkban a legnépszerűbb illatcsaládunk kapott helyett, tehát ebben 1 illatcsalád, azaz 4 illatkapszula van.

   A kezdő illatcsomagban már 3 illatszett van, amelyek összesen 12 patront jelentenek.

   Ebben gyakorlatilag már mindenféle citrusos, tengerparti, fűszeres illat megtalálható, így biztosan lesznek benne olyanok, amelyek elnyerik a tetszését.

   Várjuk a rendelésedet és Kellemes Ünnepeket Kívánunk.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Hello Moodo csapat! Segítséget szeretnék kérni, mert szeretnék illatosítót vásárolni az apukámnak. Otthon mindig olyan jó illat van, és most szeretném meglepni egy új illatosítóval. A régi tönkrement. Van valami ajánlásotok?

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Laci,

   Köszönőjük a Moodo illatosítóval kapcsolatos kérdésedet.

   Akár otthonra, akár az autóba is tudjuk javasolni az illatosító készülékeinket.

   Az asztali Moodo illatosító készülék valódi meglepetés, és nagyon jó alkalmi vagy karácsonyi ajándéknak is.
   Választhatsz az alap készülék között és hozzá összeválogathatod az illatokat.
   Vagy egész egyszerűen az előre feltöltött csomagajánlatokból is választhatsz.
   Ebben az esetben 1-3 illatszettekkel ellátott csomagokból tudsz választani, ezekbe a legnépszerűbb illatcsaládokat helyeztük el.

   Remélem, hogy tudtam segíteni. Ha bármilyen kérdés felmerül még benned, akkor nyugodtan hívj minket.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]