Céges karácsonyi ajándék ötletek

céges ajándék karácsonyra


Tartalomjegyzék: Miért különleges céges ajándék a Moodo? Céges karácsonyi ajándékcsomag ötletek Karácsonyi illatkollekció a Moodo illatosítóval Karácsonyi illatosító csomag nagyobb üzleti partnerek részére Karácsonyi csomag nagy utazók részére

Nem csak a családtagjainknak nehéz feladat kiválasztani a megfelelő karácsonyi ajándékot, de a céges karácsonyi ajándék is nagy fejtörést okozhat. Szeretnénk valami értékeset adni, ami hasznos, de mégsem ugyanaz, mint amit az előző években adtunk. Van azonban egy szuper céges karácsonyi ajándék ötletünk, amivel még nem biztos, hogy találkoztál és a munkavállalód vagy üzleti partnered sem.
Szerencsére a technika folyamatosan fejlődik így érdemes műszaki cikken gondolkodnod, ha karácsonyi vásárlásba kezdesz. Az illatosításban is megjelent egy újdonság, ami leginkább egy innovatív vállalkozáshoz illik. Ez a Moodo elektromos illatosító.

Miben különleges ez a céges karácsonyi ajándék?

Külső megjelenés


A Moodo már külsejében is egy modern designt képvisel. Az elektromos illatosító fehér és fekete színben is kapható, így könnyedén beleillik az irodák és otthonok berendezésébe. A fehér külsővel inkább a női ajándékozottnak tudunk kedveskedni, a feketével pedig a férfi kollégáknak, üzleti partnereknek.
Külsejében biztosan felkelti az érdeklődést egy tárgyaló teremben, irodában az új ügyfelek érkezésekor. Elsőre sokak számára talány lehet pontosan mi is ez a tárgy az asztalon. Elsőre talán azt várjuk, hogy a zene szólal meg belőle, aztán végül kellemes illatot kapunk. Nyűgözzük le az ügyfeleinket, vendégeinket ezzel az elektromos illatosítóval!


Okos kütyü


A Moodo illatosítót bármilyen okos otthonhoz hozzá tudjuk kötni így akár a csengetésre is automatikusan bekapcsol a készülék. A telefonunkra letöltött Moodo alkalmazás segítségével beidőzíthetjük és illatokat keverhetünk. Beállíthatjuk azt is a helyiség alapterületének megfelelően, hogy milyen legyen az illat intenzitása. Így senkinek sem lesz zavaró, túl erős illat. Az okos illatosító funkciói azt sugallják, hogy maga a cég is halad a korral.

Természetes összetevők


Káros hatásoktól mentes illatosítást használhatunk, ami 100%-ban természetes illóolajok felhasználásával készült. Nem kell attól félnünk, hogy az ügyfelünkben allergiás reakciót váltana ki.

Érzelmekre hat


Egy munkahelyen talán még fontosabb, hogy a hangulatunkra hatni tudjunk. Legyünk üdék, frissek, aktívak és egyben nyugodtak és legyenek az ügyfelek is szintúgy. A természetes illóolajokkal hatni tudunk a környezetünkre. A Moodo illat kapszulákat pont úgy választhatjuk ki, hogy a célunknak megfeleljen. A Moodo alkalmazás segítségével pedig 4 illatot olyan arányban keverhetünk, ami éppen az adott hangulatnak megfelelő lesz. A levendula illat például nyugtató hatást kelt majd, a narancs pedig élénkít. Egy jó illat keverékkel nyitottabbá tehetjük az ügyfeleinket az üzletkötésre, vásárlásra.

Az újdonság varázsa a karácsonyfa alatt

Egy ajándékot sokszor az tesz különlegessé, hogy életedben most kapsz ilyet először. Fontos, hogy egy cég megmutassa a kreativitását, hiszen ezzel is azt sugallja, hogy mindenben innovatív. Ezért ne gondoljuk, hogy az a legjobb, ha biztosra megyünk és a kedvenc édesség csomagot adjuk minden évben az ügyfeleinknek. Merjünk bátrak lenni a céges karácsonyi ajándékban! Főleg akkor fontos újat mutatni, ha a megajándékozott ügyfél is folyamatos újításokba kezd az üzletágában. Az innovatív vállalkozókban biztosan pozitív hatást kelt majd egy okos illatosító.

A kipróbálás élménye a céges karácsonyi ajándékban

Akár egy gyerek, úgy a felnőtt is szeret olyan ajándékot kapni, amit azonnal kipróbálhat. A Moodo megadja ezt az élményt a céges karácsonyi ajándékozásban is. A kicsomagolást követően bekapcsolhatjuk, letölthetjük a telefonunkra a Moodo appot. Keverhetünk illatokat a céges bulin és egyből élvezhetjük a kellemes illatokat. Kifejezetten karácsonyi illat csomagot is adhatunk mellé és feldobhatjuk a buli hangulatát a karácsonyi keksz és a karácsonyfa gyanta különleges illatával.

Minőség a céges ajándékban

Fontos, hogy egy karácsonyi céges ajándék minőséget tükrözzön, ha a cégünk számára is fontos a minőség és az igényesség. Ne most akarjunk spórolni. Persze mérlegeljünk, hogy ki az aki kiemelt ajándékot érdemel tőlünk. A céges ajándékkal megmutatjuk tulajdonképpen, hogy számunkra mennyire értékes munkaerő vagy üzleti partner a megajándékozott. A Moodo egy prémium illatosító egyedi illatokkal.

Céges karácsonyi ajándékcsomag ötletek

prémium minőségű karácsonyi céges ajándék


A Moodot igazán sokoldalúan tudod összeállítani. Egyrészt magát az illatosító készüléket meg tudod vásárolni akkumulátorral és anélkül, illetve fehér és fekete színben. Az illat kapszulákat illatonként vagy illat kollekciónként is kiválaszthatod mellé. Ha pedig szeretnél egy hordozható kisebb változatot az elektromos illatosítóban, akkor választhatod a MoodGo-t. Adunk pár ötletet, hogy kinek melyiket válaszd.

Karácsonyi illatkollekció a Moodo illatosítóval

céges karácsonyi ajándék hölgyeknek


A téli illat csomag nagyon jó választás a női kollégáknak, családanyáknak. Válassz egy fehér elektromos illatosítót és mellé egy téli illat csomagot.

Karácsonyi illatosító csomag nagyobb üzleti partnerek részére


Válassz egy akkumulátoros diffúzort és mellé egy Friss illat rezgések illóolaj csomagot. Ebben megtalálhatod a legkedveltebb illatokat, amik jól beleillenek egy vállalkozás életébe.

Karácsonyi csomag nagy utazók részére

egyedi autós illatosító céges ajándéknak

A munkavállalód vagy üzletfeled sokat utazik a munkaköréből kifolyólag? Akkor a legjobb választás számára a MoodoGo. Ez egy elektromos autós illatosító, ami nem csak a kocsiban lehet vele, de akár a tárgyalásra is magával viheti. Férfiaknak ajánlott mellé csomagolni a fás és citrusos illatot, nőknek a virágos és levendula illatot.

Érdemes minden csomaghoz több illat kapszulát csomagolni, hogy biztosan eltaláljuk a megajándékozott ízlését. Tedd különlegessé a céges karácsonyt a Moodo különleges világával!

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]