Kis lakások nagy ötletek

A Moodo egyik nagy előnye, hogy szabályozható, ezáltal egy kis lakásban is mindig kellemes illatot biztosít. Azt tapasztaljuk, hogy sok illatosító ami valóban hatékony a kis lakásokba túl sok, ezért sokszor el kell rejteni, hogy ne legyen az illatból kellemetlen és tömény szag. Mivel egyre több a kis lakás, amik 30 nm alattiak úgy gondoltuk, hogy nem csak a Moodo-val segítünk a garzon tulajdonosoknak otthonosabbá varázsolni a lakásukat, hanem néhány szuper, praktikus ötlettel.

Kicsi konyha, kicsi pult. Vagy mégsem?

Akinek már kellett egy főzőfülképben minden nap főznie az tudja, hogy mennyire nehezen kivitelezhető egy komplett családi ebéd elkészítése. Nincs hova tenni az elkészült ételeket, mert kellene a munka felület a főzéshez, ha meg több pultot szereltetünk fel, akkor még kisebb lesz a hely és két ember már biztosan nem fér el. Ennek a praktikus megoldásnak köszönhetően, akkor lesz plusz felület, amikor akarod. Ha jó helyezed el akár ebédlő asztalként is használhat.

Azok a szétdobált cipők

Az apró otthonok tulajdonosainak nagyon ötletesnek kell lennie, ha mindennek szeretnének megfelelő helyet találni. A cipők általában komoly problémát okoznak, hiszen egy családnak minden évszakra összesen több tucat lábbelije is lehet, amiket nem könnyű elhelyezni. Ezzel az okos megoldással azonban bármelyik falon helyet teremthetsz azoknak, amiket éppen használtok. Lehet, hogy nem a legelegánsabb megoldás, de ha nem fér el egy cipőtartó, akkor szanaszét heverő topánoknál sokkal jobb.

Semminek nincs helye? Most majd lesz!

Ez az emelvény szuper megoldás, ha nagyon pici a lakásod, hiszen a segítségével rengeteg tároló helyed lesz. Ráadásul, ha jó szakembert választasz, akkor sokat dob a lakás hangulatán is egy ilyen jól kivitelezett elem. Egy ekkora tároló képes elnyelni rengeteg holmit, így többet nem kell a kislakásban élők legnagyobb problémájával a helyhiánnyal szenvedned.

Konyha, nappali és háló egyben? Lehetséges!

Minden lakás tulajdonos szeretné, ha Neki is meglennének azok a terek, amikkel egy nagyobb lakás rendelkezik. Ahogyan a lenti képen is látszik egy kis fantáziával ez sem lehetetlen. Ebben a kis lakásban egy akkora helyiségben, mint egy panel nagyszoba 3 fontos funkciót helyeztek el. És azt gondolom, hogy egyáltalán nem lett zsúfolt a hatása.

Mozgatható bútorok

Az egyre apróbb lakások miatt azt gondolom, hogy az egyenlőre kuriózumnak számító mozgatható és alakítható bútorok elterjednek majd. Nagyon sok helyet lehet velük megtakarítani és egy teret több funkcióssá tenni. Ha megtalálod azt a szakit, aki ezt el tudja készíteni, akkor nagyon sokat kihozhatsz az otthonodból.

Újabb három funkciós megoldás

Ebben az egy szobában egyszerre található nappali, hálószoba és dolgozóráadásul rengeteg tároló lehetőséggel egy nagyon kellemes romantikus stílusban. Egy térelválasztó szekrény segítségével készítettek 1 szobából lényegében két helyiséget, amiből az egyik két funkciót kapott. Itt is jól használják a kis terek egyik alapszabályát: a világos színek dominálnak.

És mi a szuper minden megoldásba?

Hogy a Moodo-nak biztosan mindenhol találsz helyet! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]