Kiváló ajándék cégek számára

Még nincs ötleted, mit ajándékozz a céges partnereknek? Nem akarsz megint egy unalmas ajándékkosárral előállni? Akkor itt egy kiváló ajándék cégeknek. Olvass tovább és tudj meg többet.

Mi a kiváló ajándék cégeknek?

Biztosan nem fog meglepni, ha azt mondom, hogy a Moodo. A Moodo egy olyan okos illatosító, ami egy komoly üzletember számára is kiváló ajándék. Nem csak azért, mert különleges, mert innovatív vagy, mert trendi, hanem mert új kapukat nyit az illatosítás terén. Olvasson tovább és ismerje meg még jobban a Moodo-t.

Kezdjük az alapoknál

Mi is a Moodo? Egy olyan aroma diffúzor, aminek a működése teljesen személyre szabható. A speciálisan a termékhez fejlesztett applikáció lehetővé teszi, hogy kihasználja minden adottságát és az otthoni illatosítást egy újabb szintre emelje. A természetes illóolajokat tartalmazó kapszulákból egyedi illatokat keverhet, így a megvásárolt 4 illatkapszulából akár több tucat különböző illatot is keverhet.

Időzíthetőség

Szeretnél reggel kellemes sütemény illatra ébredni? Akkor állítsd be a Moodo-t, hogy ébredés előtt 10 perccel kezdje el a levegőbe permetezni a Nagymama Vaníliás süteménye illatot, és mire felébredsz az egész lakást belengi majd ez a szívet melengető aroma.

Este a megnyugtató alváshoz szeretnél egy kis lazító levendula illóolajat használni, de nem akarsz a mécses vagy a füstölő miatt aggódni. Akkor állítsd be a Moodo-n a kívánt idő intervallumot és már kezdődhet is a kellemes alvás.

Illatok ezer féle variációja

Elsőre úgy tűnhet, hogy a 4 gépbe helyezhető kapszula nem nyújt olyan sok lehetőséget. Azonban ezekből a kapszulákból a különböző arányú keverésnek köszönhetően számtalan illatot lehet létrehozni. Így ez a 4 illatkapszula sokkal többet tartogat magában, mint az elsőre látszik.

Természetes illóolajok a vegyszerek helyett

Nagyon sok a forgalomban kapható illatosító egyik legnagyobb problémája, hogy rengeteg vegyszert tartalmaznak, ezek a levegőbe jutva hosszú távon károsak lehetnek az egészségre. Hiába a finom illat, ha az valójában kárt okoz.

Főleg a gyerekek szobájában különösen fontos ez, hiszen a gyermekek egészsége mindennél fontosabb. De ez nem kell, hogy a kellemes illatokat száműzze a szobájukból, hiszen a Moodo biztonságosan használja az illóolajokat. Nem kell a párologtató nyílt lángja miatt aggódni.

Okos illatosító az okos otthonba

Ebben az esetben az okos otthon alatt nem csak a tudatosságot értjük, hanem a valóban intelligens otthonként funkcionáló élettereket is. Ezekbe az automatikusan működő folyamatokat használó lakásokba is beintegrálható, így a Moodo teljesen önállóan is képes üzemelni.

Te örülnél egy ilyen céges ajándéknak?

Azt gondoljuk, hogy az a jó ajándék, amiről az ajándékozott is azt gondolja, hogy szívesen fogadná. Sok vállalkozás promóciós tollakkal, bögrékkel szereti megajándékozni a partnereket. De ez inkább olyan, mint egy gyenge reklám fogás. Valljuk be ezeknek a zöme a fiók mélyén köt ki, hiszen minden vállalkozó a saját promó tárgyaival járkál és nem vállalkozásét viszi magával vagy használja otthon.

Ajándékkosár, színházjegy, masszázsutalvány…

Ajándék cégeknek, melyek alapvetően jól működnek, azonban rettenően elcsépeltek. Tudjuk, hogy nagyon nehéz olyan embereknek ajándékozni, akiket nem ismerünk, de nem feltétlenül kell az elcsépelt közhelyekhez ragaszkodni. Ezekből valószínűleg jó párat kapnak a partnereid, de Moodo-ból biztosan egyet sem. Egy ilyen különleges ajándékkal biztosan más szintre emelheted az üzleti kapcsolatot és a jövőre nézve bebiztosíthatod, hogy a kapcsolat a legtöbb előnyt hozza Neked.

Anikó már vásárolt tőlünk. Ismerd meg a véleményét.

Az egyik Budapesti ingatlaniroda vezetője már vásárolt tőlünk Moodo-t céges ajándéknak. Kattints az alábbi linkre és megtudhatod, hogy miért döntött így, mik a tapasztalatok, és miért ajánlaná Neked is.

A Moodo egy kiváló céges ajándék- interjú

Címkék

2 comments

 • Szekeres Zsolt /

  Már régóta gondolkoztam az irodai illatosító lecserélésén, de egy fizikai üzletbe eljutni nem volt időm, neten féltem rendelni, mert mi van akkor, ha mégsem jó amit kapok. Az ilyen újdonságoktól kifejezetten tartok, nem vagyok egy korai elfogadó. Aztán csak rászedtem magam és kifejezetten jó lépés volt, mert ez az illatosító kimondhatatlanul szuper. Anno csak pár óra telt el a rendelésem leadása és egy telefon között. Szinte azonnal felhívtak és mindent megbeszéltünk. Ezt nagyra értékeltem ebben az automatizált világban. Gyorsan házhoz is szállították a Moodo gépet! Ennek kb. 9 hónapja. Azóta többször rendeltem kapszulákat. Sohasem ért negatív tapasztalat, csak ajánlani tudom őket, ezért megérdemelték ezt a hozzászólást! Most szörfölni jöttem, infókat gyűjteni és már bátrabban fogok rendelni. Néhány illatosító eszközt szánok meglepetésként a csapatunk tagjainak.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Zsolt,

   Micsoda láncreakció.

   Köszönjük, hogy megosztottad belső gondolataidat, félelmeidet és a végén az örömödet velünk kapcsolatban.

   Számunkra a megtiszteltetés és az öröm ilyen visszajelzéseket kapni.

   Figyelmességünk, kedvességünk ebben a hozzászólásban nyert visszaigazolást.

   Köszönjük neked a szavaidat, ez újult erőt ad számunkra az év végi hajrában.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]