Különleges illatok, különleges érzelmek, különleges emlékek!

Egy szálloda, Hotel, Hostel, panzió mindig arra törekszik, hogy a legteljesebb szolgáltatást nyújtsa. Kényelmes szobák, kedves személyzet, finom ételek, jó extra szolgáltatások és persze szuper hangulat. Ez utóbbihoz nagyban hozzájárulnak az illatok is.

Egy szállodában rengeteg különböző illat találkozik, hiszen a konyhából szállingózó finom ételek illata, a tisztítószerek és a frissen mosott ágyneműk illata, valamint minden, amit a vendégek magukkal hoznak megtalálható a levegőben. Ez sajnos néha kellemetlen végeredményhez vezet.

Ezért is jó Önnek a Moodo

A Moodo segítségével Ön határozza meg, hogy mikor, milyen és mennyi illat kerüljön a levegőbe. Segítségével egy nagyon kellemes hangulatot teremthet már az első pillanattól fogva. Várja a vendégeit egy különleges légkörrel!

Az illatok szinte fixálják az emlékeket

Tapasztalta már, hogy egy illat megcsapja az orrát és egy teljesen más életérzés járja át? Egy kellemes hangulat vagy konkrét emlék a gyerekkorából vagy egy nyaralásról? Ugyan ezt teszik a szagok is, csak gyakran kellemetlen emlékeket hívnak vissza.

Szeretné, hogy Önöknél biztosan az illatok és ne a szagok uralkodjanak?

Gondolom Ön is annak örülne jobban, ha a megszálló vendégek is számos pozitív élménnyel távoznának, melyek jövőre vissza vonzzák őket. Akkor gondoskodjon róla, hogy a különleges illóolajak varázsolják el őket.

Moodo okos illatosító

Van Apple dokkoló hangfal a prémium szobákban? Esetleg

minibár? Vagy smart tv?

Akkor miért ne lehetne okos illatosító is?

A Moodo is egy olyan presztízs termék, amit szívesen mutogatnak az ismerősöknek az emberek és magában hordozza azt a „különlegesség” érzését. Ahogyan sok más márka, úgy a Moodo használatával is egyedibbnek érzi magát a felhasználó. Ha egy ilyennel találkozik a szobájában, az biztosan felkelti majd az érdeklődését.

És ezt el is akarja majd mesélni a barátoknak….

Ez pedig azt jelenti, hogy terjed a hírük…

Néha egyáltalán nem egyértelmű, de rajtad múlik, hogy észreveszed-e az átlagosban az egyediséget.

Róbert Katalin

Tudjuk, hogy rengeteg illatosításra szánt termék van a piacon, ami hellyel-közzel képes kielégíteni az igényeket. De Moodo csak egy van! Jelen pillanatban nem kapható még egy olyan okos illatosító, mely segítségével egyedi illatokat keverhetünk, kedvünkre időzíthetjük és szabályozhatjuk. Olyan pedig végkép nem, ami mind ezek mellett még természetes alapanyagokat is tartalmaz.

Megszerzem a Moodo-t
top
X
[]