Kütyü, ami nem hiányozhat az otthonodból:

Moodo smart home diffuser

Okos és stílusos illat Dj!

Csakúgy, mint a hangok, a színek és a fény, az illatok is alapvetően meghatározzák, hogyan érezzük magunkat otthonunkban: segíthetnek a relaxációban, vagy éppen abban, hogy felfrissüljünk, megteremthetik akár az ünnepi hangulatot is, egyszóval: lakókörnyezetünk atmoszférájának kialakításában elsődleges szerepük van.

Éppen ezért egy egész iparág épült arra, hogy segítségünkre legyen ebben. De az okos otthonok korában egyik sem rúghat labdába a Moodo elektromos illatanyag-diffúzora mellett, ami francia parfümmesterek több évtizedes szakmai hozzáértését csepegtette bele egy csúcs-szuper, 21. századi high-tech kütyübe!

A kütyü: Nézzük közelebbről:

A Moodo tulajdonképpen nem más, mint egy okos kütyü, illat doboz ( amit a webshopban fehér vagy fekete színben választhatsz ki magadnak ), amibe négy különböző, (akár 4-6 hétre is elegendő ) illatanyagot tartalmazó kis kapszulát lehet elhelyezni. Ezeket  a Moodo illatkollekciókként álmodta meg nekünk széles választékban, hogy megtaláljuk a személyiségünkhöz és az otthonunkhoz legmegfelelőbb illatcsaládokat: például a „Cozzy”: meleg és megnyugtató fúzióját, vagy a „Friss Rezgések” energikus és friss társulását , vagy a ”Tengerparti Buli” légies, nyarat idéző illatát többek között.

Az illatok természetesek, alkohol- és állatkísérlet mentesek, Franciaországban, Grasse-ben készülnek, környezetbarát kapszulákban.

A Moodo elektromos diffúzert egy applikáció segítségével tudod teljesen személyre szabni.

Az applikáció segítségével időzítheted és kombinálhatod az illatokat: ébredhetsz egy frissítő citrusos aromára és beállíthatsz egy másikat a késői órákra, ami segít egy hosszú nap után az ellazulásban, de hogy teljesen egyedi legyen, akár mixelheted is őket.

Érezd a jövő illatát!

Hogy száz százalékos legyen a High-Tech élmény, wi-fi-vel tudsz kapcsolódni a Moodohoz, ami kompatibilis az Apple Siri-jével, Alexa-val, vagy Google Assistant-tel is, és ezeken keresztül pedig hangvezérléssel is irányíthatod a modern kori aromaterápia futurisztikus dobozkáját.

Mindent összevetve Neked való a Moodo, hogyha személyes törekvésed otthonosabbá tenni az élettered, érdekel a lakberendezés –hiszen egy jól megválasztott illat pozitívan befolyásolja hangulatunkat – és ha szereted a sci-fit idéző futurisztikus okos otthonba való berendezési tárgyakat.

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]