Lakberendezési stílusok, amikbe jól beleillik a Moodo

Az otthon melegét mindenkinek mást jelenti. Van, aki válogatás nélkül minden bútort megvesz, ami megtetszik neki függetlenül attól, hogy illik e a meglévők közé, míg mások szeretnek egy egységben gondolkodni. Most összegyűjtöttük azokat a lakberendezési stílusokat, amikbe jól bele illeszthető egy Moodo automata illatosító.

Romantikus stílus

A romantikus lakberendezési stílus egyik legfőbb jellemzője klasszikus vonalvezetésű világos, bútorok, melyek meleg pasztell színűek pont, mint a többi berendezési tárgy és dekor eszköz. A burkolatok terén a fa dominál, hiszen ez is egy meleg otthonos megoldás. Ez a stílus az érzelmekről és ahogyan a neve is utal rá főként a szerelemről szól.

Ez a lágy, virágos sokszor egészen tavaszias hangulat nem csak a hölgyek számára jó választás, hiszen minden elemében optimizmust sugall. Fonott kosarakkal, bútorokkal valamint halvány színű, virágos vagy csíkos textilekkel lehet színesíteni. Egy fehér Moodo tökéletesen beleilleszkedik ebben a világba.Eklektikus lakberendezés

A lakberendezési stílusok sorában a következő az eklektikus lesz.  Ez talán a legnehezebb lakberendezési stílus, mert az alapelve az összevisszaság. Ez azt jelenti, hogy úgy kell vegyíteni a stílusokat egymással, hogy a végeredmény a várt hatást érje el. Igazán fejlett szépérzékkel kell rendelkeznie annak, aki emellett dönt.Mediterrán lakberendezés

A mediterrán stílust hazánkban is sokan kedvelik, hiszen egy igazán meleg és otthonos belső teret képes teremteni. Mindenki tudja, hogy a mediterrán vidékeken élő emberek általában vidámabbak és felszabadultabbak. Ez a hangulat pedig a lakberendezésben is visszaköszön. Ennek a stílusnak több irányzata is van. A spanyol stílus pont olyan tüzes, mint az ország lakói, így a piros a sárga, a barna árnyalatai arannyal, lazaccal és terrakottával ellensúlyozva. Gyakran jelennek meg növény motívumok a textileken és a bútorokon.

lakberendezési stílusok spanyol

A olasz mediterrán stílus viszonylag egyszerű, de mégis nagyon elegáns. Robosztus fa bútorok, kárpitozott szófák, melyek drága és elegáns textilekkel vannak borítva. Nagyon fontos a konyha berendezés, hiszen az olasz családoknak ez egy fontos terület, mivel ez a családi fészek központja. Az ilyen olasz konyhákról sugárzik, hogy minden nap használják, egyáltalán nem sterilek.

lakberendezési stílusok olasz konyha

A görög stílus is a mediterránhoz sorolható, azonban élesen elkülönül a másik kettőtől, mivel ez lényegesen letisztultabb. Alapvetően a fehér és a tengerkék a fő jellemzői, amik néha rózsaszínnel és magentával egészülnek ki. A fürdőszobákban gyakoriak a mozaikok és a kavicsdíszítések, a hálóban pedig jellemző a baldachin, ami nem csak szép, de praktikus is, hiszen a déli országban rengeteg a rovar.

lakberdenezési stílusok görög

Skandináv stílus

A skandináv stílus egy nagyon élhető és otthonos megoldás, amivel az Ikea magazinban is találkozhatsz. Általában fehér vagy világos falak, nagy ablakok és modern de nem futurisztikus bútorok jellemzik melyek fából készülnek. Fontosak a természetes anyagok és az organikus formák. A látvány világa megnyugtató és rendezett, aminek fontos része a jól eltalált arányok.Minimál lakberendezési stílus

Ez az egyik legjobban behatárolható stílus. Legfőbb jellemzője, hogy kevés és letisztult bútort alkalmaz. Nélkülöz minden csicsát, így nagyon kevés kiegészítővel dolgozik. Javasolt a nagy terekben való alkalmazása, mert csak ott tud igazán kiteljesedni, de egy panel lakásban is alkalmazható.1-2 színnél nem használ egyszerre többet, ezek is általában a fehér, fekete, szürke. Úgy gondoljuk, hogy ebben a stílusba bármelyik Moodo jól beleillik.A lakberendezés nem csak a bútorok jól komponált elhelyezéséről szól. Tudni kell egy pluszt adni a térnek, melyre a megfelelő illatosító megválasztása kiváló eszköz. Válogass Te is a különböző illatkapszulák között és tedd még teljesebbé az otthonodat.

Címkék

2 comments

 • Szabó Bernadett /

  Kedves Moodo Csapat!

  Érdeklődnék színválasztékuk van? Vagy csak fekete és fehérből lehet válogatni?

  Berni

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Berni,

   A Moodo asztali készülékből egyelőre sajnos csak fekete és fehér színekben tudjuk kiszolgálni a megrendeléseket.

   A Moodo Go hordozható készülékek pedig fekete színben érhetők el.

   Azonban a távlati / jövőbeli terveink között szerepel, hogy ezt a színpalettát bővítsük.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]