Legyen a váróterme egy sokkal barátságosabb hely

Ön most azért van itt, mert elhatározta, hogy még kellemesebbé teszi az rendelője hangulatát a páciensei számára és ehhez a Moodo-t és az aroma terápiát választja. Mi pedig szeretnénk Önnek segíteni, hogy minél többet megtudjon erről az eszközről és az általa nyújtott lehetőségről.

Mi is pontosan a Moodo?

A Moodo az egy okos aroma diffúzor, mely egy saját fejlesztésű applikáció segítségével képes az Ön igényeihez alkalmazkodni. Egyedi illatokat keverhet a behelyezett kapszulákból és ehhez nincs szükség semmilyen bonyolult kémia folyamatra vagy vegyszerek összekeverésére. Mindössze néhány gombnyomásra az okos telefonján.

Ugyan ilyen egyszerűen időzítheti is az illatosítást. A piacon jelenleg kapható illatosítókkal szemben ez nem azt jelenti, hogy megadhatja milyen időközönként permetezze az illatokat a levegőben. Ennél sokkal összetettebb lehetőségről van szó. Az applikáció használatával beállíthatja, hogy mely napokon, melyik órában és mennyi ideig működjön. Ez azt is eredményezi, hogy soha nem megy feleslegesen, így a kapszulák teljes egészében kihasználhatóak.

Az illatok erőssége is szabályozható. Azaz, ha Önnek egy illat tetszik, de az alap beállítást soknak tartja, akkor csökkenheti a levegőbe juttatott keveréket. Így teljes mértékig élvezheti az illatot. Ez azért kifejezetten jó Ön számára, mert így a vendégek biztosan soha nem fognak viszolyogni, de közben mégis élvezhetik az aroma terápia jótékony hatását.

Miért hasznos Önnek is a Moodo?

A fertőtlenítő szag a páciensek 99%-ban megnyomja a pánik gombot és azonnal elkezdenek aggódni, amint belépnek a rendelőbe. Ezen a feszültségen sokat oldhatna, ha a kellemetlen szagokat illatokra cserélné. Így az Ön páciensei sokkal oldottabban várakozhatnának a vizsgálatig.

Melyik Moodo-t válassza?

A Moodo jelenleg két színben –fekete és fehér- és két kivitelben –akkumulátoros és anélkül- érhető el. Ez gyakorlatilag 4 különböző készüléket jelent. Az eszközök mind ugyan azzal a tudással rendelkeznek és ugyan azok a kapszulák használhatóak velük.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet

A nyugodt páciens az elégedett páciens

Az Ön szakmájában nagy értéke van egy olyan orvosnak, akitől ugyan olyan nyugodtan távoznak a páciensek, mint ahogyan megérkeztek. Sok ember vágyik ilyen orvosra, így biztosan gyorsan szárnyra kel majd a jó híre. Így majd nem csak a szakmai tudását, de az emberségét is elismerik.

Válogasson kedvére és tegye a rendelőjét egy sokkal barátságosabb, kellemesebb hellyé.

Megszerzem a Moodo-t
top
X
[]