Miért a Moodo a legjobb elektromos illatosító?

Mert ez jött vissza az elismerő külön díjakból, kiemelt versenyekből (A CES innovációs világkiállítás visszajelzései szerint a legjobb illatosító.), mert ezt állítják a kedves vásárlóink. És bevalljuk, hogy számunkra az utóbbi a legkedvesebb visszajelzés.

legjobb elektromos illatosító vagy aroma diffúzor
Az otthon illatosítás új korszaka következik, íme a legjobb elektromos illatosító

“Már másodszor rendeltem az oldalon. Elsőnek otthonra vettem egy illatosítót, ennek már több, mint fél éve. Azóta is imádjuk. Most úgy döntöttem, hogy a kocsiba is jó lenne egy új autó illatosító. Alig várom, hogy megérkezzen. “

Viktória P.

Nem könnyű a legjobb elektromos illatosító élete!

Elképzelhető, hogy ömlengésnek tűnik ez a sztory. Mindazonáltal hosszú út vezetett idáig. Nem hullott csak úgy az ölünkbe a siker. Keményem meg kellett dolgozni érte. Lassan 40 év munkája fekszik abban, hogy ma a Moodo a legjobb illatosító készülék. Ám ezt rengeteg álmatlan éjszaka, fejlesztés és izgalom kísérte. Irgalmatlanul nagy kihívás volt ezt a kis diffúzor dobozkát megépíteni. Számtalan akadályt kellet leküzdeni, hogy ma néhány gombnyomással beállítsd akár hetekre előre. Az automata illatosítónknak köszönhetően akár ilyen hosszú időre is beállíthatod az otthonod illatát. Legyen illatos lakásod vagy házad az otthoni illatosító készülékünkkel.

Sok különféle illatosítóval találkozhatsz az interneten vagy az áruházak polcain. Ámde a Moodo innovációi egyikben sincsenek jelen egyszerre. Ez az elektromos illatosító az igazán egyedi elképzelésekkel rendelkezőknek készült, akik nem elégednek meg az átlagossal. Aki elutasítják azt ami van és létre akarnak hozni valami újat, sőt jobbat az eddigieknél. Mi egy lázadó család vagyunk, akik nem elégszenek meg a boltok polcain található konstans illatokkal. Így új színt hoztunk a lakás illatosító készülékek piacára.

A legjobb illatosító lakásba: A vásárlóink visszajelzései

Még csak egy éve forgalmazzuk a Moodot, de már ilyen rövid idő alatt is komoly rajongótábora lett. Ebben a 12 hónapban 524 Moodot adtunk el és sok kedves visszajelzést kaptunk a vásárlóiktól.

“Egy hónapja vettük egy Moodot és egy csomag illatkapszulát. Azóta beleszerettünk! Ma rendeltünk egyet az apósomnak is, remélem Ő is ennyire oda lesz majd érte!”

Deák Péter

“Már hónapok óta használjuk otthon a Moodot, de most vettünk egyet a kocsiba is! Türelmetlenül várjuk, hogy megérkezzen!”

Szűcs Bettina

“A Moodo volt az elmúlt évek legjobb karácsonyi ajándéka! Otthon minden nap használom és a baráti összejöveteleken is mindig jó beszédtéma! Már több kollégámat megfertőztem vele és a nyakamat rá, hogy nem ők voltak az utolsók!”

Hajcsár Zoltán

Más oldalakon is kapunk visszajelzéseket a légfrissítő gépünkről!

Mely tulajdonságai teszik különlegessé a Moodot?

Szabályozható

A hagyományos illatosítók vagy nagyon erős illatot bocsájtanak ki vagy szinte semlegeset. Leginkább a gyertyák, illat párnák, füstölők és társaikra jellemzző ez a megállapítás. A modernebb elektromos illatosítóknál sem jobb a helyzet. Az illat intenzitásának állítására itt is csak nagyon korlátozott lehetőségek vannak. Életszerű egy ilyen rendszertelenül kezelhető készülék hatására egy (vagy több) kényes szituáció. A példának okáért a túl erős, vagy már kellemetlen illat zavaró lehet. A nyugalom és békés családi élet illúziója hamar tovaszáll, ha a családtagok ízlésvilága különbözik. Az egyik szereti az adott illatot, míg a másik családtagnak a feje is megfájdul tőle. A Moodo-val többé nincs se hajtépés se fejfájás. A kiváló szabályozhatóságának köszönhetően mindig annyi illat anyagot juttat a levegőbe, amennyit szeretnél. Így akár az egyik helyiségben lehet egy kellemes és enyhe illatfelhő úgy, hogy azzal másokat nem zavarunk.

Jól időzíthető illatosító

Számos illatkapszula közül választhatsz

A Moodo illatosítóhoz jelen pillanatba 20 különböző illatkapszula kapható, de hamarosan új illatok várhatók. A kapszuláink alkoholmentesek és környezetbarátak. Már arra is tettünk erőfeszítéseket, hogy újratölthetők legyenek a patronjaink. Az illatkapszulák tartósak és valóban természetes illóolajokat tartalmaznak. Ugyanis az anyacégünk egy kivatoló. Az ilyen vállalatok a növényekből nyerik ki az illóolajokat. Egy illatpatron körülbelül 60 óra használatot bír ki. Ez első hallásra kevésnek tűnhet, ám a gyakorlatban 6-10 hétig is kitartanak. Ami azt jelenti, hogy átlagos felhasználás mellett hónapokig nem kell újat vásárolnod. Vásárlóink konkrét visszajelzései alapján1,5 -2 -2,5 hónapig használnak egy szett illatkapszulát. Nyilván intenzitástól függnek a fenti számok, ugyanakkor rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Több kedves ügyfelünk kiemelte meglepődését az alacsony üzemeltetési költségek miatt.

Elsőre drágának tűnik. Aztán kiderült, hogy olcsóbb!

Ugyanis a nagyon elterjedt otthoni illatosítók utántöltőjének ára meghaladta a Moodo légfrissítő kapszulák költségét. Az általuk kínált termék nagyobb szobákat és tereket is képes lefedni. A forgalomban lévő lakásillatosítók ezt nem tudják biztosítani. Ezekből rendszerint több van egy lakásban, így itt bukik meg a matek. Bár a Moodo utántöltője első ránézésre drágább, az olcsónak tűnő egyéb illatosító patronok meg olcsók. Csahogy utóbbiakból kell 2-4, hogy kiváltson egy Moodo készüléket. Ráadásul – vevői tapasztatok alapján – 7-15 naponta utántöltésre szorulnak a klasszikus otthoni illatosítók. Könnyen kiszámolhatod, hogy ezek után a 2-4 hagyományos illatosító többet fogyaszt. Ráadásul azokban 1-2 hetente kell kapszulát cserélni. Ugyan csak 500-1.200 forintnak tűnik egy hagyományos kapszulacsere. Ámbátor kell belőle 10-14-20 utántöltő, hogy lefedje az igényeidet. Az pedig túllépi összegszerűen az általunk kínált termék bekerülési díjátt. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Moodo 100%-ban természetes illóolajokkal dolgozik.

Te is lehetsz illat DJ

Egy készülékkel egyszerre 4 illatkapszulát használhatunk. A kedvünkre válogathatunk az illatcsaládok között vagy teljesen egyedi illatokat is készíthetünk. Az igazán kifinomult érzékkel bírók más illatot szeretnek érezni reggel és mást, egy kellemes esti vacsora közben. A Moodo segítségével kedvedre alakíthatod  az illatokat. Használhatod a cég által gyártott kapszulák illatát, de teljesen egyedülállót is létrehozhatsz. Csak a fantáziád szab határt a Moodo nyújtotta lehetőségeknek.

Hogyan lehetséges mindez?

Egy modern applikáció segít a Moodot a Te igényeidhez igazítani. A fent felsorolt minden funkciót magába foglalja a saját fejlesztésű app. Ez egy nagyon könnyen kezelhető kis program, amit bárki néhány perc alatt elsajátíthat. Ezután kedvére alakíthatja otthona, irodája, fodrász szalonja, étterme vagy bármilyen helyiség illatát.

A Moodo kompatibilis olyan rendszerekkel, mint az Amazon Alexa, Siri Shortcuts, Google Assistant. Így egy fárasztó nap után nincs más dolgod csak annyit mondai: Siri, kérlek kapcsold be a kedvenc illatomat! És máris elárasztja a helyiséget az általad választott aroma…

Legjobb elektromos illatosító

Illatokkal az érzelmekre

Észrevetted már, hogy egy illat képes emlékeket visszahozni vagy hangulatot teremteni? Biztosan Te is találkoztál már a jelenséggel, hiszen mindenkiben beindítják, azokat a kémiai folyamatokat. Te is hatással lehetsz a saját és mások hangulatára a megfelelő illat kiválasztásával. Egy stresszes nap után segíthet megnyugodni vagy jobb hangulatba kerülni. Egy melankolikus őszi napon jobb kedvre deríthet egy frissítő illat. Ez nem csak otthon hasznosíthatod, hanem a vállalkozásodban is. Ugye sokkal kellemesebb egy illatos fogorvosi rendelőben várni? Ahol nem a fertőtlenítő szag lengi be a teret, hanem egy kellemes illat fogad. Te is könnyebben tekintesz otthonként egy kellemes illatokkal telített helyiségre? Jobb benyomásod lenne egy olyan szállodai szobáról, ahol finom egyedi illat fogad? Minden ember számára fontosak az illatok, így a vállalkozásod megítélésén és sikerességén is javíthatsz a segítségükkel.

Ismerd meg az új autós illatósító MoodoGo-t! +1 jó hír

Már eljutottál odáig, hogy teljesen belezúgtál a Moodo-ba? Ahogy mi is… Akkor van egy jó hírünk számodra is. Már az autódban is használhatod a kisebb változatát, ami a MoodoGo névre hallgat. Az autós illatósítónkhoz még nem kapható minden illatkapszula, azonban ahogy megszokhattátok már tőlünk mindig előrukkolunk valami frissítéssel, fejlesztéssel. Szóval csak idő kérdése. Az asztali változat kapszulái viszont nem kompatibilisek vele, mert más a mechanikája. Mindazonáltal a legkeresettebb illataink már elérhetők a MoodoGo-hoz. Valamint vannak törekvéseink, az illatok bővítésén már dolgozunk. A jövőben az összes illat elérhető lesz hordozható változatban is.

Addig is élvezhetitek az alábbi illatokat!

 • Nagymama Vanlíia illata
 • Friss tengeri szellő
 • Narancssárga Napkelte (Narancs)
 • Fa
MoodoGo

Mondd el mennyire tetszett a Moodo!

Mi a véleményed a Moodo készülékünkről?

Kérjük oszd meg a cikket ismerőseiddel, mert biztosan lesznek kütyübuherálók közöttük. Olyanok, akik szívesen fogadják ezt a kis illatosítási innovációt tőled.

Kérjük, hogy mond el a gondolataidat. Számít a véleményed, mert tanulunk belőle. Szívesen fogadjuk az ötleteidet, véleményedet az illatosítási rendszerünkkel kapcsolatban.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket

Moodo.hu csapata

Címkék

15 comments

 • A harmadik légfrissítőt vásároltam meg a minőségibb kínálatból, de csalódtam. A Moodo készülékhez ezen a cikken keresztül jutottam el, korábban nem is hallottam a létezéséről. Kimondottan tetszetős darab – gondoltam. Végeredményében megrendeltem és nem csalódtam. A készülék valóban képes egy 50-60 m2-es konyha/nappalit illatosítani. A korábbi befektetések erre nem voltak képesek! Voltaképp az előzmények után elégedett vagyok.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Kovi,

   Köszönjük páratlan visszajelzésedet.

   Sok-sok örömet kívánunk a Moodo illatosítóshoz.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Először is érdekes cikk volt, engem minden újdonság érdekel. Böngésztem az elektromos légfrissítő véleményeket a neten. Aztán úgy találtam ide. Igaz az állítás, hogy ebben illóolajok vannak? Csak azért kérdezem, mert a napokban néztem át elektromos illatosítók ártalmairól szóló cikkeket. Megdöbbentett, hogy a legnépszerűbb konnektoros illatosítókban formaldehid és hasonló mérgek vannak. A formaldehid egyébként súlyos gondokat okozhat, a legtöbb ilyen konnektoros vacakban az van. A légfrissítőkhöz is gyakran használják. Ezért érdekelne az igazság, mert tetszik a készülék. Kicsit drágább a többinél, de az egészségem az első…

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Balázs,

   Köszönjük a cikkünkkel kapcsolatos kommentedet.

   Mitagadás az újdonság minket sem hagy hidegen, ezért is születhetett meg a Moodo. 🙂

   Az nem volna fair, ha másokat minősítenénk vagy bírálnánk.

   Inkább megosztom veled a vásárlóktól visszakapott híreket, információkat.

   A klienseinktől kapott feedback alapján nagyon sokan elégedettek az aroma diffúzor termékeinkkel. Sokszor az olcsóbbnak hitt, hétköznapi, fali lakásillatosítókról térnek át ránk. Mert olyan tudatosak, mint te vagy csak szimplán kiszámolják, hogy 7-10 nap alatt újra kell tölteni a lakásillatosítókat. (hangsúlyozom, hogy ez nem minősítés vagy bírálat, hanem az ügyfelek véleménye)

   1 vagy 2 Moodo készülékbe való beruházással pedig a legtöbb lakás vagy ház lefedhető. Még kedvezőbb is az üzemeltetésük, mert 4-6-8 hétig is kitartanak a kapszuláink. (a használat intenzitástól függően)

   A mi készülékeinkben 100%-os természetességű illóolajok kerülnek.

   Az anyacég egy illóolaj gyár! Ők implementálja az illóolajokat a kapszulákba.

   Rengeteg parfümgyárnak a fő beszállítója és ott sokkal komolyabb követelményeknek kell megfelelni. Hiszen ott a bőrrel érintkezik a termék, így ajánljuk magunkat.

   A döntés természetesen a tiéd és mi bízzunk benne, hogy minket választasz. 🙂

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Horváth Vince /

  Miért olyan jó ez a Moodo illatosító?

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Vince,

   Köszönjük az kérdésedet.

   A Moodo a valódi illóolajos mécseseket kívánta kiváltani, mert azok igazán romantikusak.
   Ugyanakkor rendkívül pepecselősek is, ezért plusz időt, macerát jelent a mai rohanó ember számára.
   A Moodo készülékben valódi illóolajokkal telített kapszulák kerülnek.
   Azt gondoljuk, hogy a Moodo jelenleg a piramis csúcsa az elektromos és automatizált illatosításnak.
   Kimagasló szolgáltatástartalommal rendelkezik a termékünk. Mert rengeteg szempont szerint tudod keverni illatokat.
   Valamint számos kényelmi funkciót kapsz a készülékkel, mint wifi kapcsolat. Ezen felül a végtelen számú időzítés is érdekes. Na meg a hangvezérlés sem utolsó, melyet okos otthonokban tudsz kiaknázni. A legfontosabb ismérvünk a minőségi kapszulák, a természetes illatok.
   Mindezeken felül rengeteg díjt, innovációs versenyt kapott illetve nyert meg a Moodo automata légfrissítőnk.

   Reméljük, hogy ez a pár sor megválaszolta a kérdésedet és bíztunk benne, hogy mellénk teszed le a voksodat.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Horváth Dénes /

  Ünnepekre rendeltem ajándékba egy asztali és egy autóba való légfrissítőt. Nagyon elégedettek vele. Meglepődtem magam is, mert ennyire nagy örömre nem számítottam. Magunknak is rendeltünk egyet az autóba. Köszönöm az udvarias kiszolgálást.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Dénes,

   Köszönjük a készülékkel kapcsolatos visszacsatolásodat.

   Örvendünk, hogy téged is az ügyfeleink között tudhatunk.

   Kellemes autókázást kívánunk.

   Próbáld ki majd a többi autós illatunkat is.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Kárpáti Kinga /

  Ezzel aa kis dobozzal új szintre emeltétek a lakásillatosítást. Elmondhatom, hogy mostantól nálunk élmény az illatosítás. Szeretem ezt a terméket, nagyon jó illata van a kapszuláknak és bio!

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Kinga,

   Köszönjük szépen az elismerő sorokat.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Én sem hallottam még a Moodo illatosítóról, de a leírtak alapján nagyon jó lehet. Most rendeltem magamnak tesztelésre és ha beválik, akkor szuper karácsonyi ajándék lehet a családnak.

 • Máté Flóra /

  Meguntam a konnektoros illatosítókat és rátaláltam a Moodora. Nagyon tetszett külalakra és az illatok is 100%-ban organikus illóolajokat takarnak. Nekem tényleg ő a legjobb lakásillatosító. Rendkívül elégedett vagyok a csapattal! Gyors volt az illatosító kiszállítása.
  Mindennel elégedett vagyok, a termék nagyon jó, az eladó telefonon is felhívott egyébként. Ezt kevés helyen tapasztalom. Máshol nem tesznek ennyi energiát egy vásárlóba, jó érzéssel töltött el az, hogy itt így megbecsülnek. Segítettek az illatosító használatával kapcsolatosan is egy külön lapon kaptam hozzá tippeket, amikről az anyacég leírásában nincs említés. Szóval: Tökéletes kiszolgálásban részesültem, 5*, köszönöm!

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Flóra,

   Köszönjük szépen, hogy megtisztelő hozzászólásoddal gazdagítottad a visszajelzéseket és hozzásztólásokat.

   Köszönjük szépen az 5*.ot. 🙂

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Horváth László /

  Szép a kialakítása a többi illatosítóval szemben.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves László,

   Köszönjük a Moodo kialakításával kapcsolatos véleményedet.

   Mi is úgy gondoljuk, hogy egy rendkívül innovatív illatosító készülékről van szó, mely kívül és belül is a legjobbra törekszik.

   Évek óta azért dolgozunk, hogy a legjobb illatosítót prezentáljuk kedves vásárlóinknak.
   És ez a törekvésük számos különdíjat is hozott a Moodonak.

   Reméljük, hogy rövidesen téged is az ügyfeleink között köszönthetünk.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]