Miért a Moodo a legjobb elektromos illatosító?

Mert ez jött vissza az elismerő külön díjakból, kiemelt versenyekből, mert ezt állítják a kedves vásárlóink. És bevalljuk, hogy számunkra az utóbbi a legkedvesebb visszajelzés.

“Már másodszor rendeltem az oldalon. Elsőnek otthonra vettem egy illatosítót, ennek már több, mint fél éve. Azóta is imádjuk. Most úgy döntöttem, hogy a kocsiba is jó lenne egy új autó illatosító. Alig várom, hogy megérkezzen. “

Viktória P.

Sok különféle illatosítóval találkozhatsz az interneten vagy az áruházak polcain, de a Moodo innovációi egyikben sincsenek jelen egyszerre. Ez az elektromos illatosító az igazán egyedi elképzelésekkel rendelkezőknek készült, akik nem elégednek meg az átlagossal. Aki elutasítják azt ami van és létre akarnak hozni valami újat. Mi egy lázadó család vagyunk, akik nem elégszenek meg a boltok polcain található konstans illatokkal.

A vásárlóink visszajelzései

Még csak egy éve forgalmazzuk a Moodot, de már ilyen rövid idő alatt is komoly rajongótábora lett. Ebben a 12 hónapban 524 Moodot adtunk el és sok kedves visszajelzést kaptunk a vásárlóiktól.

“Egy hónapja vettük egy Moodot és egy csomag illatkapszulát. Azóta beleszerettünk! Ma rendeltünk egyet az apósomnak is, remélem Ő is ennyire oda lesz majd érte!”

Deák Péter

“Már hónapok óta használjuk otthon a Moodot, de most vettünk egyet a kocsiba is! Türelmetlenül várjuk, hogy megérkezzen!”

Szűcs Bettina

“A Moodo volt az elmúlt évek legjobb karácsonyi ajándéka! Otthon minden nap használom és a baráti összejöveteleken is mindig jó beszédtéma! Már több kollégámat megfertőztem vele és a nyakamat rá, hogy nem ők voltak az utolsók!”

Hajcsár Zoltán

Más oldalakon is kapunk visszajelzéseket a légfrissítő gépünkről!

Mely tulajdonságai teszik különlegessé a Moodot?

Szabályozható

A hagyományos illatosítók, mint gyertyák, illat párnák, füstölők és társaik vagy nagyon erős illatot bocsájtanak ki vagy szinte semlegeset. A modernebb elektromos illatosítóknál sem jobb a helyzet, hiszen az illat intenzitás állítására itt is csak nagyon korlátozott lehetőségek vannak. Életszerű egy ilyen rendszertelenül kezelhető készülék hatására egy (vagy több) kényes szituáció, mert a túl erős vagy már kellemetlen illat zavaró lehet. A nyugalom és békés családi élet illúziója hamar tovaszáll, ha az egyik családtag szereti az adott illatot, míg a másik családtagnak a feje is megfájdul tőle. A Moodo-val többé nincs se hajtépés se fejfájás, mivel kiváló szabályozhatóságának köszönhetően mindig annyi illat anyagot juttat a levegőbe, amennyit szeretnél. Így akár az egyik helyiségben lehet egy kellemes és enyhe illatfelhő úgy, hogy azzal másokat nem zavarunk.

Jól időzíthető illatosító

Számos illatkapszula közül választhatsz

A Moodo illatosítóhoz jelen pillanatba 20 különböző illatkapszula kapható, de hamarosan új illatok várhatók. A kapszuláink alkoholmentesek, környezetbarátak, tartósak és természetes illóolajokat tartalmaznak.  Körülbelül 60 óra használatot bír egy kapszula, ami azt jelenti, hogy átlagos felhasználás mellett hónapokig nem kell újat vásárolnod. Vásárlóink konkrét visszajelzései alapján – nyilván intenzitástól függően – 1,5 -2 -2,5 hónapig használnak egy szett illatkapszulát, így több pozitív visszajelzést kaptunk. Több kedves ügyfelünk kiemelte meglepődését az alacsony üzemeltetési költségek miatt. Ugyanis a nagyon elterjedt – és általuk korábban használt és általunk nem kívánt megnevezni – otthoni illatosítók utántöltőjének ára meghaladta a Moodo légfrissítő kapszulák költségét, mert utóbbiak jelentősen tovább tartanak.

Te is lehetsz illat DJ

Egy készülékkel egyszerre 4 illatkapszulát használhatunk, melyekből kedvünkre válogathatunk vagy egyedi illatokat is készíthetünk. Az igazán kifinomult érzékkel bírók más illatot szeretnek érezni reggel és mást, egy kellemes esti vacsora közben. A Moodo segítségével kedvedre alakíthatod  az illatokat. Használhatod a cég által gyártott kapszulák illatát, de teljesen egyedülállót is létrehozhatsz. Csak a fantáziád szab határt a Moodo nyújtotta lehetőségeknek.

Hogyan lehetséges mindez?

Egy modern applikáció segít a Moodot a Te igényeidhez igazítani. A fent felsorolt minden funkciót magába foglalja a saját fejlesztésű app. Ez egy nagyon könnyen kezelhető kis program, amit bárki néhány perc alatt elsajátíthat és ezután kedvére alakíthatja otthona, irodája, fodrász szalonja, étterme vagy bármilyen helyiség illatát.

A Moodo kompatibilis olyan rendszerekkel, mint az Amazon Alexa, Siri Shortcuts, Google Assistant. Így egy fárasztó nap után nincs más dolgod csak annyit mondai: Siri, kérlek kapcsold be a kedvenc illatomat! És máris elárasztja a helyiséget az általad választott aroma…

Legjobb elektromos illatosító

Illatokkal az érzelmekre

Észrevetted már, hogy egy illat képes emlékeket visszahozni vagy hangulatot teremteni? Biztosan Te is találkoztál már a jelenséggel, hiszen mindenkiben beindítják, azokat a kémiai folyamatokat. Te is hatással lehetsz a saját és mások hangulatára a megfelelő illat kiválasztásával. Egy stresszes nap után segíthet megnyugodni vagy jobb hangulatba kerülni egy melankolikus őszi napon. Ez nem csak otthon hasznosíthatod, hanem a vállalkozásodban is. Nem lenne sokkal kellemesebb egy olyan fogorvosi rendelőbe várni, ahol a fertőtlenítő szag helyett egy kellemes illat lengi be a teret? Te is könnyebben tekintesz otthonként egy olyan ingatlanra, ahol kellemes illatokkal találkozol? Jobb benyomásod lenne egy olyan szállodai szobáról, ahol finom egyedi illat fogad? Minden ember számára fontosak az illatok, így a vállalkozásod megítélésén és sikerességén is javíthatsz a segítségükkel.

+1 jó hír

És ha már eljutottál odáig, hogy teljesen belezúgtál a Moodo-ba – ahogy mi is – , akkor van egy jó hírünk. Már az autódban is használhatod a kisebb változatát, ami a MoodoGo névre hallgat. Ehhez még nem kapható minden illatkapszula – és sajnos az asztali változat kapszulái nem kompatibilisek vele -, de várhatóan rövid időn belül az összes illat elérhető lesz hordozható változatban is.

MoodoG

Mondd el mennyire tetszett a Moodo!

Mi a véleményed a Moodo készülékünkről?

Kérjük oszd meg a cikket ismerőseiddel, mert biztosan lesznek olyan kütyübuherálók közöttük, akik szívesen fogadják ezt a kis illatosítási innovációt tőled.

Kérjük, hogy mond el a gondolataidat, véleményedet, szívesen fogadjuk az ötleteidet, véleményedet az illatosítási rendszerünkkel kapcsolatban.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket

Moodo.hu csapata

Címkék

6 comments

 • A harmadik légfrissítőt vásároltam meg a minőségibb kínálatból, de csalódtam. A Moodo készülékhez ezen a cikken keresztül jutottam el, korábban nem is hallottam a létezéséről. Kimondottan tetszetős darab – gondoltam. Végeredményében megrendeltem és nem csalódtam. A készülék valóban képes egy 50-60 m2-es konyha/nappalit illatosítani. A korábbi befektetések erre nem voltak képesek! Voltaképp az előzmények után elégedett vagyok.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Kovi,

   Köszönjük páratlan visszajelzésedet.

   Sok-sok örömet kívánunk a Moodo illatosítóshoz.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Először is érdekes cikk volt, engem minden újdonság érdekel. Böngésztem az elektromos légfrissítő véleményeket a neten. Aztán úgy találtam ide. Igaz az állítás, hogy ebben illóolajok vannak? Csak azért kérdezem, mert a napokban néztem át elektromos illatosítók ártalmairól szóló cikkeket. Megdöbbentett, hogy a legnépszerűbb konnektoros illatosítókban formaldehid és hasonló mérgek vannak. A formaldehid egyébként súlyos gondokat okozhat, a legtöbb ilyen konnektoros vacakban az van. A légfrissítőkhöz is gyakran használják. Ezért érdekelne az igazság, mert tetszik a készülék. Kicsit drágább a többinél, de az egészségem az első…

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Balázs,

   Köszönjük a cikkünkkel kapcsolatos kommentedet.

   Mitagadás az újdonság minket sem hagy hidegen, ezért is születhetett meg a Moodo. 🙂

   Az nem volna fair, ha másokat minősítenénk vagy bírálnánk.

   Inkább megosztom veled a vásárlóktól visszakapott híreket, információkat.

   A klienseinktől kapott feedback alapján nagyon sokan elégedettek az aroma diffúzor termékeinkkel és sokszor az olcsóbbnak hitt, hétköznapi, fali lakásillatosítókról térnek át ránk, mert olyan tudatosak, mint te vagy csak szimplán kiszámolják, hogy 7-10 nap alatt újra kell tölteni a lakásillatosítókat. (hangsúlyozom, hogy ez nem minősítés vagy bírálat, hanem az ügyfelek véleménye)

   1 vagy 2 Moodo készülékbe való beruházással pedig a legtöbb lakás vagy ház lefedhető és még kedvezőbb is az üzemeltetésük, mert 4-6-8 hétig is kitartanak a kapszuláink. (a használat intenzitástól függően)

   A mi készülékeinkbe az anyacég, aki egy illóolaj gyár implementálja az illóolajokat.

   Rengeteg parfümgyárnak a fő beszállítója és ott sokkal komolyabb követelményeknek kell megfelelni, hiszen a bőrrel érintkezik a termék, így ajánljuk magunkat.

   A döntés természetesen a tiéd és mi bízzunk benne, hogy minket választasz. 🙂

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Horváth Vince /

  Miért olyan jó ez a Moodo illatosító?

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Vince,

   Köszönjük az kérdésedet.

   A Moodo a valódi illóolajos mécseseket kívánta kiváltani, mert azok igazán romantikusak.
   Ugyanakkor rendkívül pepecselősek is, ezért plusz időt, macerát jelent a mai rohanó ember számára.
   A Moodo készülékben valódi illóolajokkal telített kapszulák kerülnek.
   Azt gondoljuk, hogy a Moodo jelenleg a piramis csúcsa az elektromos és automatizált illatosításnak, mert rengeteg szempont szerint tudod keverni az illatokat.
   Valamint számos kényelmi funkciót kapsz a készülékkel, mint wifi kapcsolat, időzítés, hangvezérlés okos otthonokban és a minőségi kapszulák.
   Mindezeken felül rengeteg díjt, innovációs versenyt kapott illetve nyert meg a Moodo automata légfrissítőnk.

   Reméljük, hogy ez a pár sor megválaszolta a kérdésedet és bíztunk benne, hogy mellénk teszed le a voksodat.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X