Hagyományos automata illatosító vagy Moodo? A vélemények elárulják!

A szupermarketek polcain számos automata illatosító található. Mitől is több a Moodo ezeknél?

Nem csak egy, hanem több olyan tulajdonsága is van, aminek köszönhetően egy különleges automata illatosítónak nevezhetjük. Vegyük is sorra mindet.

 • Magas minőségű illóolajok felhasználásával készülnek az illatok. Ez nem csak azért fontos, hogy a végeredmény valóban kellemes legyen, hanem azért is, mert sok társával ellentétben nem egészség károsító. Gyakran az emberek nincsenek is tisztába vele, hogy mit fújnak a levegőbe, pedig több olyan kereskedelmi forgalomba kapható termék is van, melyek belélegzése nincs jótékony hatással a szervezetre.
 • Legyen ez egy külön tulajdonság, bár szorosan összefügg az előzővel. Mivel minden illat kiváló minőségű alapanyagokból készül akár egész nap használhatjuk őket. Miért légyeges ez? Mert az illatok képesek befolyásolni a hangulatunkat, így erős hatást gyakorolnak a szervezetre.
 • Nem csak időzíthető, hanem bárhonnan irányítható is. Már több olyan automata illatosítót vásárolhatunk, melyeken beállítható, hogy milyen időközönként permetezze az illatot a levegőbe. Itt is csak 2-3 lehetőség közül választhatunk, esetleg a mozgásérzékelő funkcióval kiegészítve. Azonban a Moodo ennél sokkal többet tud, hiszen teljes mértékben az igényeinkhez igazíthatjuk a működését.
 • Szabadon variálhatóak az illatok. Amíg más illatosítók egyszerre egy illattal tudnak működni, addig a Moodo 4 illatkapszulájával megannyi variációt készíthetünk. Applikációban található keverőfelületnek köszönhetően saját magunk szabályozhatjuk, hogy melyik illatból mennyi kerüljön a levegőbe. Így akár egy teljesen egyedi végeredményt alkothatunk.

De ezek, csak olyan érvek, melyeket mi állítunk! Lássunk néhányat az ügyfeleink véleményei közül:

Kata egy Pécsi kis masszázsszalon tulajdonosa, ahová néhány hónappal ezelőtt vásárolt egy készüléket. A második megvásárlása előtt úgy döntött, hogy elmondja nekünk a véleményt, és az eddigi tapasztalatait.

” Kedves Moodo!

Moodo automata illatosító.

Úgy gondolom, hogy az illatoknak nagyon nagy szerepe van az emberi testben lezajló folyamatokban és a masszázzsal kombinálva fantasztikus dolgokat érhetünk el. Már régóta kísérletezek mindenféle illatosítási módszerrel, de nehéz volt megtalálni a megfelelőt. Ennek a legfőbb oka, hogy mindenki más intenzitással érzékeli az illatokat, így amit valaki még alig érez az akár másnak zavaró is lehet. Az eddig általam ismert megoldásoknál ezt nem lehetett szabályozni, így számomra a legnagyobb előnye a Moodo-nak, hogy most már ezt is megtehetem. Mindemellett nagyon szeretjük az illatokat is. Olyannyira jó befektetésnek találtam, hogy már a másodikat is megrendeltem.”

Tamás egy Nagykovácsiban élő családfő is tőlünk vásárolt illatosítót a családja számára. Az Ő véleményét is megosztjuk, most Önnel.

“Ritkán szoktam ilyet csinálni, de most úgy érzem, hogy meg kell osszam a

A Moodo a családok számára is kiváló automata illatosító.

Moodo automata illatosító.

véleményemet. A családunk életében nagyon fontosak az illatok. Szeretünk jókat főzni, kint lenni a kertben vagy nagyokat kirándulni. Ezért az illatosítók terén is nagyon válogatósak vagyunk! Sokat kipróbáltunk már, de szinte minddel ugyan az volt a problémánk: nagyon természetellenes illatuk volt. Akadt néhány, amivel meg voltunk elégedve, de azt vagy nagyon drága volt fenntartani vagy plusz figyelmet igényelt. Azonban a Moodo-ban mindent megtaláltunk, amit szerettünk volna! Bár az egyszeri beruházás nem nevezhető alacsonynak, hosszútávon mégis gazdaságos, mivel a kapszulák illatanyag kibocsájtása is szabályozható. Egy szó, mint száz nagyon elégedettek vagyunk és reméljük, hogy még sokan rátalálnak erre a nagyszerű termékre.”

Kiknek jó választás a Moodo?

Gyakorlatilag bárkinek! Ahogyan a fenti két véleményből is látható egy masszázsszalonba, de egy családi otthonba is kiválóan használható. Mindenki megtalálja a számára ideális illatot és megoldást a segítségével és olyan hangulatot teremthet a kívánt térbe, amilyet csak szeretne.

 

4 comments

 • Sütő Elvira /

  Mi ez a cucc?

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Elvira,

   Ez egy különleges cucc.

   A neve Moodo és illatosításban – majdnem – minden kívánságodat teljesíti.

   Telefonról tudod kezelni, egy applikáció segítségével lehet menedzselni a készüléket.

   Tetszőleges illatokat tudsz kikeverni 4 kapszulából.

   Összesen 20 illatunk van, amelyeket illatcsaládokba rendeztünk.

   Természetesen több illatcsalád megvásárlása esetén te tetszőlegesen kiválaszthatod a 4 best of kapszulát.

   Sőt! Ínyenceknek arra is van lehetőségük, hogy olyan illat szetteket vásároljanak, amelyben 4 egyforma illat van, így tovább színesíthető az illatosítás és a légfrissítés.

   Reméljük, hogy ezzel sikerült közelebbi képet festenünk a Moodo cuccocska lehetőségeiről. 🙂

   Reméljük, hogy még hallunk felőled.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

 • Szerettem volna olyan lakásillatosítót, amely jó ár/érték aránnyal bír, nem változik az illat intenzitása és egyszerűen kezelhető. A „moodo” lakásillatosító készülék hozza ezeket a jó tulajdonságokat, és még van néhány előnye a felsoroltakon kívül. Mióta használom kellemes, friss illat lengi be otthonunkat. Mindenkinek ajánlom, ha különleges és hasznos dologra vágyik.

  • Moodo Magyarország /

   Kedves Judit,

   Még emlékszem a telefonon folytatott beszélgetésünkre az illatosítóval kapcsolatban és a szempontokra is.

   Fontos volt az illat természetessége, intenzitása, legyen automata illatosító funkciója.

   Egy nagy útkeresésében volt, hogy melyiket válassza.

   Ezúton is köszönjük, hogy a Moodo automata illatosító termékre esett a választás.

   Nagyon szépen köszönjük a visszacsatolást.

   Üdvözlettel:

   A Moodo.hu csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]