Moodo az Ön éttermében is

Ön most azért van itt, mert elhatározta, hogy még kellemesebbé teszi az étterme hangulatát a vendégei számára és ehhez a Moodo-t és az aroma terápiát választja. Mi pedig szeretnénk Önnek segíteni, hogy minél többet megtudjon erről az eszközről és az általa nyújtott lehetőségről.

Mi is pontosan a Moodo?

A Moodo az egy okos aroma diffúzor, mely egy saját fejlesztésű applikáció segítségével képes az Ön igényeihez alkalmazkodni. Egyedi illatokat keverhet a behelyezett kapszulákból és ehhez nincs szükség semmilyen bonyolult kémia folyamatra vagy vegyszerek összekeverésére. Mindössze néhány gombnyomásra az okos telefonján.

Ugyan ilyen egyszerűen időzítheti is az illatosítást. A piacon jelenleg kapható illatosítókkal szemben ez nem azt jelenti, hogy megadhatja milyen időközönként permetezze az illatokat a levegőben. Ennél sokkal összetettebb lehetőségről van szó. Az applikáció használatával beállíthatja, hogy mely napokon, melyik órában és mennyi ideig működjön. Ez azt is eredményezi, hogy soha nem megy feleslegesen, így a kapszulák teljes egészében kihasználhatóak.

Az illatok erőssége is szabályozható. Azaz, ha Önnek egy illat tetszik, de az alap beállítást soknak tartja, akkor csökkenheti a levegőbe juttatott keveréket. Így teljes mértékig élvezheti az illatot. Ez azért kifejezetten jó az Ön számára, mert így a vendégek biztosan soha nem fognak viszolyogni, de közben mégis élvezhetik az aroma terápia jótékony hatását.

A kellemes illatok befolyásolják az emberek hangulatát és bizony hatással vannak az ízlelőbimbókra is. Viszont egy étteremben a rengeteg étel miatt számos illat keveredik, amely káosz nem biztos, hogy szerencsés az Ön számára. Azonban, ha a vendégtérben egy egységesen kellemes illat terjeng, akkor sokkal komfortosabban érzik majd magukat a vendégei. Ezért pedig nagyon hálásak lesznek majd.

Melyik Moodo-t válassza?

A Moodo jelenleg két színben –fekete és fehér- és két kivitelben –akkumulátoros és anélkül- érhető el. Ez gyakorlatilag 4 különböző készüléket jelent. Az eszközök mind ugyan azzal a tudással rendelkeznek és ugyan azok a kapszulák használhatóak velük.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet

A hálás vendég pedig visszatér és hozza a barátait is

Biztosan Önöknél is vannak törzsvendégek, akik rendszeresen visszatérnek az étterembe, megmutatják a barátaiknak, és mesélnek az ismerősöknek. Minél több ilyen elkötelezett vendéget tudhat a magáénak, annál gyorsabban terjed majd a jó híre. Ehhez azonban Önnek is sokat kell tennie. Elsősorban azért, hogy mindent megteremtsen, ami a vendégek kényelmét, jó szórakozását szolgálja. Ilyenek például a finom ételek (ezek már biztosan megvannak), a kényelmes ülőhelyek, kellemes berendezés és persze nagyszerű hangulat. Ez utóbbihoz járul hozzá a Moodo. Hiszen a kellemes illatok kiváló hangulat teremtő képességgel bírnak, így ezzel a figyelmes kis aprósággal óriási hatást gyakorolhat a vendégekre.

Válogasson kedvére és tegye a vendéglőjét egy sokkal barátságosabb, kellemesebb hellyé.

Megszerzem a Moodo-t
top
X
[]