Moodo Magyaroroszág

A Moodo Magyaroroszág elhozta neked ezt a fantasztikus automata illatosító terméket, a Moodo-t. Ez a páratlan aroma diffúzor nagyszerű ötletet testesít meg: keverd ki tetszés szerint a lakásodban, irodádban, házadban, boltodban, szállodádban érezhető illatokat.

Moodo Magyaroroszág: Az illatok szerepe a hangulatunkra!

Az illatok nem csak a hangulatunkra, hanem ahogy a színek úgy a lelkünkre, szellemünkre is hatnak. Nem véletlen az, hogy ezt a marketing és értékesítő szakemberek is használják. A 90-es évek Kanadájában már tudatosan alkalmazták ezt a vásárlók befolyásolására. Egy konkrét illat kompozíciót használtak a plázákban, amely valószínűsíthetően valami olyasmit sugallt az embereknek, hogy: egyél, vegyél, ne menj el innen, hanem vegyél, egyél és így tovább.

Moodo Magyaroroszág: Nyugalom és kevesebb stressz!

Az illatok szerepe nagyon fontos az életünkben, ezért is szeretnénk a figyelmedbe ajánlani Moodo termékünket. Azt be kell vallanunk, hogy nekünk nincs ilyen befolyásolási szándékunk vagy világhatalmi terveink. De azt biztosan tudjuk, hogy egy számodra vagy a vevőid számára kellemes illat nyugalmat és kevesebb stresszt tud biztosítani.

Éppen ezért válassz te is egyet otthonra vagy a munkahelyedre ezekből a különleges aroma diffúzorokból, amelyeket elérhetővé tettünk számodra is.

Moodo Magyarország

Moodo Magyarország

Egy illatosító, mint meglepetés

Azért is ajánljuk neked az automata illatosító termékünket, mert remek meglepetés vagy ajándék. Ha valaki szereti az illatokat és a kütyüket, akkor a kettőt egyben kaphatja kézhez. A vásárlóink első körben nem is értik, hogy mit kaptak kézhez, mert olyan mélységei vannak az eszköznek.

Kifogások is érték a terméket, de ez természetes, igaz? Mert mindig vannak trollok!

Képzeld el, hogy olyan is volt, aki a falba dugható vagy egyéb illatosítokhoz mérte a Moodo képességeit. Vagy az volt a problémája hogy az ilyen falba dugható és egyéb illatosítók illatait nem szereti.

Nos van egy nagyszerű hírem! A Moodo készülék lányege, hogy a folyamatosan bővülő illatainkból olyat keverhetsz ki, ami neked is tetszeni fog. Jelenleg 20 féle illatkapszulán van és ezeket 7 illat családba soroltuk. De érkezni fognak még újak, érdemes figyelemmel kísérni a blogunkat és a közösségi oldalainkat.

top
X
[]