Okos otthon

Moodo az új okos kütyü. Okos megoldás bármelyik okos otthonba!

Vágytál már az illatosításban is egy okos kütyüre? Az illatok különösen fontos hatással vannak az életünkre. Gondolj csak bele, hogy mennyi emléket képes felidézni egyetlen régről ismert illat. Éppen ezért álmodta meg az Agan Aroma ezt az illatanyag-diffúzort. A használatával bárkinek lehetősége van egyedi illatokat keverni. Akár azért, mert a régi emlékeket szeretné felidézni, akár azért, mert különleges hangulatot szeretne keveri. A Moodo okos kütyü minden esetben ideális választás.

Image

Az illatosítás modern technológiája tökéletesen alkalmazkodik hozzád.

Miről szól a 21. század? Hogy minél kevesebb időt kelljen felesleges tevékenységekkel eltöltenünk. A Moodo technológiája ehhez alkalmazkodik. A mobil applikációnak köszönhetően teljesen automatikussá teheted a folyamatokat, így akár minden reggel a kedvenc illatodra ébredhetsz. Lehet apróságnak tűnik, de a gyakorlatban sokat változtat az életed minőségén ez az okos kütyü. A kellemes illatok képesek befolyásolni a mindennapi hangulatodat.

Image

Vendégeket vársz és szeretnéd, hogy tökéletes legyen a hangulat?

Ebben a Moodo diffúzor tökéletes társad lesz!! Legyen szó baráti összejövetelről vagy családi találkozóról a jó hangulat garantált, amit a Moodo különleges illataival még tovább fokozhatsz. Az okos kütyü funkciói lenyűgözi majd a vendégeidet is. Akár előre beidőzíthetsz különböző keverékeket, melyek hozzájárulnak az adott pillanat varázsához. Még azt is megmondhatod az illatosítónak, hogy csengetés után kapcsoljon be. A vendégek jó illatú lakásba érkeznek, te pedig élvezheted az okos kütyü kényelmi funkcióit.

Image

Számodra is fontos a természetesség?

Sokan vannak, akik csak azért tartanak a modernebb eszközöktől, mert a levegőbe kerülő illatanyagok sok mesterséges anyagot tartalmazhatnak. Az Ő félelmük nem alaptalan. Azonban a Moodo tervezői számára kiemelten fontos, hogy természetes alapanyagokat tartalmazzanak.

Image
top
X
[]