Szállodai illatosító – Miért fontos eszköze a vendégcsalogatásnak?

A tér illatosításáról sok embernek először a hagyományos párologtatók jutnak eszébe. Valóban, ezek azok az eszközök, melyek leggyakrabban megtalálhatóak a háztartásokban. De ha professzionális közegről beszélünk – mint egy szálloda, akinek fontos az első benyomás a visszatérő vendégek érdekében – akkor professzionális megoldásokat kell keresnünk. Sok ember rendelkezik valamilyen hagyományosnak számító illatosítóval. Ezek a kis üzletekben, légterekben is jól működhetnek, hogy kellemes atmoszférát teremtsenek. Ezeknek a használata azonban alapvetően egy kis alapterületű tér illatosítására lett kitalálva. Ráadásul sok esetben ezek tűzveszélyesek is lehetnek, valamint a nem esszenciális olajok illékonysága miatt nem bizonyulnak túl tartósnak.

A szállodai illatósítónak is tökéletesen használható Moodo illat diffúzora modern csúcstechnológiát alkalmaz az illóolaj finom részecskékké történő alakítására. A porlasztásos működési elv segítségével az illóolajokat egyenletesen eloszlatja a tér minden sarkában, és így az illat terjedésének szélesebb a területi tartománya.

Otthonra keresel illatosítót? Olvasd el cikkünket, amiben összeszedtük milyen illatosítók léteznek!

Miért fontos, hogy prémium minőségű terméket válasszunk a nagyobb terek illatosítására?

Az szállodai illatosítóknak nagy térben kell helyt állniuk és ahhoz, hogy minden vendég ízlésének megfelelőek legyenek, valóban kifogástalan, prémium illatokat kell tartalmazniuk. Gyenge minőségű szállodai illatosítóval, amelynek gyenge a diffúziós képessége és olcsó illatanyagokkal operál könnyen az ellenkező hatást érhetjük el. Vagy, az is elképzelhető, hogy a berendezéshez közeli térben kellemes, de nincs aromás élmény a berendezéstől távol eső terekben. A flakonos, mechanikus illatosítók még olcsóbb hatást váltanak ki. A flakonból a levegőbe juttatva könnyen lehullanak, ami a berendezésen olajfoltokat hagyhat, valamint veszélyesen csúszóssá teheti a padlót.

Szállodai illatosító – miért fontos?

Általánosságban elmondható, hogy a rossz minőségű szállodai illatosító készülék nem csak nem képes jó érzetet nyújtani az ügyfelek számára, hanem csökkentheti az élményüket ottlétük során. Egy professzionális, prémium minőségű szállodai illatosító viszont képes az illóolajat nagyon kis részecskékké összenyomni, ami megkönnyíti a levegőben való elterjedést és javítja az illóolaj hasznosulását. Ezenkívül a kiváló minőségű szállodai illatanyag diffúzor képes szabályozni az illat intenzitását és időzíthető is, hogy megfeleljen a különböző vendégek és napszakok igényeinek is.

Az illatok képesek javítani benyomásainkat.
Az illatok képesek javítani benyomásainkat.

Az illatok használata képes befolyásolni és javítani a vendégek benyomását a szállodáról. Az egyedi vendégélmény megteremtése kulcsfontosságú trend a hotelek számára. Attól a pillanattól kezdve, hogy a vendégek megérkeznek, azt akarják érezni, hogy különleges élményben van részük. Az exkluzív hangulatot könnyen megteremtheti egy egyedi illat segítségével és erőteljes benyomást kelthet a vendégekben.

Moodo, mint szállodai illatosító

A Moodo használata a tökéletes hangulat megteremtéséhez a nyilvános helyiségekben, például előcsarnokban, társalgóban, tárgyalókban, wellness részlegen ajánlott. A turizmus nagy szereplői világszerte előnyükre használják az illatokat, tudván, hogy a jellegzetes illat valóban maradandó benyomást hagy a vendégekben, amely élénken él bennük ott tartózkodásuk után is.

Tudtad?! Az emberi orr 65% -os pontossággal képes visszahívni az illatokat emlékezetébe egy év elteltével, ellentétben a vizuális emlékekkel – bizonyos esetekben már 3 hónap után is csak 50%-os pontossággal vagyunk képesek visszaemlékezni képekre.

Illatok az emlékekért

Mivel a szaglásunk közvetlenül kapcsolódik az agynak az emlékekért és érzelmekért felelős részéhez, az illat kulcsfontosságú szerepet játszik abban, ahogyan emlékezünk és megtapasztaljuk a dolgokat. A megfelelő illat erősíti a márkaüzenetet, és segít egyedülálló módon kapcsolatot építeni vendégeivel. Az adatok azt mutatják, hogy az illat ereje ösztönzi a márkahűséget, és a vendégek szívesebben térnek vissza a szállodába.

Szállodai illatosító – márkaerősítés

Ügyes szállodatulajdonosok ismerik a márkaillat erejét. A Moodo egyedi illatokat készített, hogy a szállodának is egyedi lehessen a védjegye és a vendégek számára emlékezetes maradjon az élmény. A rendelkezésre álló illatkollekcióknak köszönhetően soha nem volt ilyen könnyű különleges atmoszférát teremteni, ami ráadásul maximálisan a vendégek igényeire szabható az illatkeverés funkciónak köszönhetően.

Ha szálloda tulajdonosoként vagy itt, vagy a turizmusban dolgozol, vagy van olyan ismerősöd, aki számára érdekes lehet a Moodo által kínált exkluzív megoldás, akkor oszd meg vele a bejegyzésünket, vagy írd meg nekünk véleményedet kommentben!

Kövesd Facebook és Instagram oldalunkat, hogy értesülj legújabb kedvezményeinkről, híreinkről!

Ha felkeltette az érdeklődésed a Moodo elektromos illatosító készülék, akkor keresd fel shop-unkat, vagy tudj meg többet a Moodo-ról!

Címkék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]