Moodo a száraz diffúzor

száraz diffúzor

Illóolaj diffúzorok

Az illóolaj-diffúzorok az aromaterápia világának sarokkövei. Lehetővé teszik, hogy otthonunkban is élvezhessük jótékony hatásaikat. Sokan, amikor először találkoznak az illóolaj diffúzorokkal, helytelenül társítják őket olyan termékekkel, amelyek egyszerűen csak egy tér szagtalanítására lettek kitalálva, például egy függő légfrissítő az autó visszapillantóján. Az igazság azonban az, hogy ezek a készülékek az aromaterápia erején keresztül átalakíthatják a lakótér atmoszféráját és befolyásolhatják az általános közérzetünket.

száraz aroma diffúzor
Esszenciális illóolajok használata

Ezek a hihetetlen kiegészítők az illóolajok egy részét vagy kombinációját illatos aromákká varázsolják, amelyek betöltik a teret. Mi most bemutatjuk az olyan száraz diffúzorok előnyeit, mint amilyen a Moodo okos aromaterápiás készüléke is.

Száraz diffúzor előnyei otthoni használatban

Rengeteg egyéb előny közül a víz nélküli illóolaj-diffúzorok megakadályozzák a lakás további, nem kívánt párásodását, időt takarítanak meg nekünk, mert megkímélnek a víz utánpótlással való bíbelődéstől és sokkal könnyebben utazhatnak velük.

Moodo aromaterápiás készülék

Azonban közel sem olyan elterjedtek, mint a szokásos diffúzor-párásító változat, holott a száraz diffúzor számtalan előnnyel rendelkezik a vízzel működő párásító készülékekhez képest.

Szerencsére, aki ezt a cikket olvassa az internet segítségével rátalált egy remek megoldásra is! 🙂 Ha Te is a száraz diffúzorok felé kacsintgatsz, mert nem szeretnéd, hogy a lakásod tovább párásodjon, vagy hosszútávra tervezel, ha már befektetsz egy ilyen készülékbe – akkor üdv. a Moodo-nál!

Kicsi a bors, de erős – Nagy tereket is képes könnyen betölteni illatokkal a Moodo száraz diffúzora

A száraz diffúzoroknak működési elve két részből áll: egy porlasztó, amely az illóolajokat hígítatlan, gázszerű köddé alakítja, és egy motorral működtetett ventilátor, amely az illatot a levegőbe áramoltatja, miközben elpárolog valamilyen betétből. A Moodo száraz diffúzor esetében az illóolajokat apró illatgyöngyökbe implementálták, hogy minél tartósabb hatást biztosítsanak. A száraz diffúzor egyik legnagyobb előnye, hogy valóban hatékony akkor is, ha nagy területet kell kitölteni.

Könnyű hordozhatóság az akkumulátoros típusnak köszönhetően

A legtöbb diffúzor USB vagy AC csatlakozókat használ, de mivel a száraz diffúzor kiváló választás az utazáshoz, érdemes egy vezeték nélküli kivitelű készüléket használni. Az akkumulátorral működtetett Moodo kiválóan alkalmas útközbeni használatra – és ehhez még egy GO készüléket is választhatsz a nagyobb kompatibilitás és az optimális kényelem érdekében.

száraz diffúzor
MoodoGO autós/mobil készülék – bárhova magaddal viheted!

Okos készülék, minimalista design

A fehér vagy fekete színben kapható Moodo száraz diffúzor hő és víz nélkül porlasztja az illóolajokat, mindezt a mai design elvárásainak megfelelően egy minimalista stílusú, kompakt méretű dobozból, amely könnyen illeszkedik minden otthonba kialakításának köszönhetően.

illóolaj-diffúzor Moodo
illóolaj diffúzor

Vezeték nélküli használatra alkalmas újratölthető akkumulátorral rendelkezik, így kiválóan alkalmas autóhoz, irodához vagy otthonunkhoz. Ráadásul használat közben egy applikáció segítségével szabályozható/időzíthető az illatok intenzitása.

Mi magunk szabhatjuk meg, hogy a négy illat milyen kombinációja lengje be otthonunk tereit és kedvenc kombinációinkat el is menthetjük, hogy hangulatunkhoz igazíthassuk őket. Végül nincs más dolgunk, mint otthonunk kényelmében hátradőlve élvezni az illóolajok aromaterápiás hatását.

Rólunk mondták: “Imádom az elegáns dizájnt, a csendes motort és a kompakt méretet. Tökéletes nagyobb helyiségekhez is, és mivel szabályozható az illat erőssége így, ha akarom épp csak a háttérben ad kellemes, de nem túl intenzív illatot.”

Moodo száraz aroma diffúzor
Moodo száraz aroma diffúzor

Mi a száraz diffúzor további előnye?

A vízmentes illatosító egységek további előnye, hogy hosszabb távon számíthatunk rájuk, általánosan magasabb az élettartamuk. Hogy miért van ez? Mert a folyóvízből származó leülepedő vízkő szisztematikusan eltömíti, majd tönkreteszi a vízzel működő párásító készülékeket. Ezzel szemben a Moodo száraz diffúzor az illóolajokat száraz gázszerű köddé alakítja, amely jobban átjárja a helyiséget, és akár 30×30 méteres területeket is kitölt az általad választott illattal.

aroma illóolaj aromaterápia
Tiszta illóolajok

A porlasztásos működésnek köszönhetően nem igényel karbantartást, ráadásul a vizet sem lögyböljük ki újratöltés közben. A készülék nem csak az alkalmazás segítségével működtethető, hanem manuálisan kezelhető gombok is vannak rajta, így bárki könnyedén beállíthatja az illat intenzitását.

Rólunk mondták: “Nagyon örülök ennek a vásárlásnak. A diffúzor jól megtervezett, masszív és könnyen használható. Kipróbáltam egy vizes bázisú diffúzort is korábban, és nem voltam boldog, mert egyszerűen nem tudtam elérni a kívánt illaterősséget. Ez a diffúzor viszont lehetővé teszi.”

moodo aroma száraz diffúzor
Moodo aroma diffúzor – minden otthonba illeszkedik az elegáns design-nak köszönhetően

Víz nélküli diffúzor használatakor a tiszta illóolaj-aromán kívül semmilyen más részecske nem kerül a levegőbe. A Moodo száraz diffúzor segítségével egyszerűen élvezheted ezeket a plusz előnyöket a párásítókkal szemben. A vízzel működő illóolaj-diffúzorok körül gyakran párás lesz a környezet és előnyös feltételeket biztosítanak a lakásban a penészgombák terjedéséhez. A penészgombák kezdetben szinte láthatatlanul mérgezik körülöttünk a levegőt. A száraz diffúzor használatakor nem kell tartanunk efféle negatív hatásoktól.

Rólunk mondták: “Sok diffúzorom van, otthon a párásítókat kedvelem, de az autómba szerettem volna egy vízmenteset beszerezni. A Go mérete, kezelhetősége és illata is számomra kiváló utazás közben és néha a munkahelyemre is magammal viszem.”

MoodoGo kompakt autós illatosító

Moodo illóolajok

A hagyományosan kapható illóolajok, amiket párásítóban, vagy mécsessel hő hatására klasszikus illatosítóban használunk, bár elsőre olcsóbbnak tűnhetnek, de az igazság az, hogy nagyon hamar elfogynak, ha rendszeresen használjuk őket. Ilyenkor pótlásuk is macera és a készüléket is állandóan újra és újra kell tölteni velük. Egyetlen Moodo illatkapszulában 4-5 féle, egymással harmonizáló illóolajat használtak. Egy illatcsomagban pedig négy kapszulát találhatunk. Vagyis, összesen legalább húsz féle illóolaj kedvező hatását élvezhetjük, ha a Moodo száraz diffúzor használata mellett döntünk.

száraz illóolaj diffúzor

Az illóolajok felhasználásának módjai és az általunk használt kiegészítők minősége felett is van irányításunk, ha a megfelelő készüléket választjuk. Az egyszerűbb módszerek segítségével, mint a Moodo is lehetséges egy egészségesebb otthon létrehozása, kellemes atmoszférával.

Kövess minket Facebook-on, ha kíváncsi vagy az újdonságukra és akcióinkra!

Ha a Moodo száraz diffúzor felkeltette az érdeklődésed, akkor látogass el SHOP-unkba.
Ha további érdekes cikkeket olvasnál a témában böngéssz korábbi blogbejegyzéseink között és írd meg saját tapasztalataid a témában!

Címkék

One comment

  • Balogh Róbert /

    Érdeklődnék a száraz aroma diffúzorral kapcsolatban. Elemmel is működik? Zárt térben használnánk, de autóban is kiváltható vele az illatosítás? Hordozható a Moodo illatosító? Köszi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]