Tudjon meg többet aroma diffúzor technológiáról

Talán a legjobb, ha azzal kezdjük mit takar pontosan az aroma diffúzor szó.

Ez egy olyan készüléket jelent, amely az illóolajat hidegen porlasztja a levegőbe, így azok egy időre az oxigénmolekulákhoz csatlakoznak, ezzel javítva a belélegzett levegő minőségét.

Miért érdemes rendszeresen használni egy ilyen készüléket?

Mert a segítségével betegségeket előzhetünk meg, kezelhetünk, elűzhetjük a stresszt, az álmatlanságot és fertőtleníthetjük a helyiségeket. Minden aromaolajnak megvan a maga jótékony hatása, és ezek rendszeres valamint megfelelő használatával sokat javíthatunk az életminőségünkön.

Itt ki kell emelni egy fontos szempontot, ez pedig a megfelelő használat. A piacon jelenleg nagyon sokféle aromaolajjal és hozzájuk tartozó eszközökkel találkozhatunk. Azonban ezek nem minden esetben jó minőségűek. A szupermarketek polcain számos illóolajnak nevezett termékkel találkozhatunk, melyek használata inkább káros, mint jótékony.

Miért jobb az aroma diffúzor, mint a párologtatók, aromalámpák?

Ahogyan fentebb is leírtjuk az aroma diffúzorok hidegen porlasztják a levegőbe az illóolajokat, így azok részecskéi sértetlenek maradnak. Ezzel szemben a párologtatók és az aromalámpák is felforralják az illóolajokat, így azok elveszítik a jótékony hatásukat. Sőt, sajnos vannak esetek, amikor még károssá is válhatnak.

Ezért alkalmazta a gyártó ezt az innovatív technológiát a Moodo-ban, így ez a termék több, mint egy átlagos illatosító. Nem csak kellemes illattal árasztja el a helyiséget, de a magas minőségű illóolajaknak köszönhetően jótékony hatást is képes gyakorolni az egészségre.

A Moodo egyik fő mottója: A legfontosabb a magas minőség!

A termék fejlesztésénél és kivitelezésénél is a legfontosabb szempontok között szerepelt, hogy olyan embereknek készítsék, akik mindenből a legjobbra vágynak. Hiszen van más aroma diffúzor a piacon, lehet kapni illóolajokat is. De azt szerették volna, hogy ezekből a legjobbakat válogassák össze és készítsenek el egy egyedülálló terméket.

Az aromakapszulákat vezető parfümgyárak készítik. Ez a tény azt vonja maga után, hogy tudják kitől kell beszerezni a legjobb alapanyagokat, és ismerik az emberek igényeit is. Így születhettek olyan illatkapszulák, melyek kellemes illatúak és képesek kiváltani a tőlük elvárt hatást.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

top
X
[]