Micsoda a Moodo?

 

 

A Moodo több, mint egy hagyományos illatosító!

Az illatok különösen fontos hatással vannak az életünkre. Gondolj csak bele, hogy mennyi emléket képes felidézni egyetlen régről ismert illat. Éppen ezért álmodta meg az Agan Aroma ezt az illatanyag-diffúzort. A használatával bárkinek lehetősége van egyedi illatokat keverni. Akár azért, mert a régi emlékeket szeretné felidézni, akár azért, mert különleges hangulatot szeretne keveri, a Moodo minden esetben ideális választás.

Image

 

 

Modern technológiájával tökéletesen alkalmazkodik hozzád.

Miről szól a 21. század? Hogy minél kevesebb időt kelljen felesleges tevékenységekkel eltöltenünk. A Moodo technológiája ehhez alkalmazkodik. A mobil applikációnak köszönhetően teljesen automatikussá teheted a folyamatokat, így akár minden reggel a kedvenc illatodra ébredhetsz. Lehet apróságnak tűnik, de a gyakorlatban sokat változtat az életeden minőségén. A kellemes illatok képesek befolyásolni a mindennapi hangulatodat.

Image

 

 

Vendégeket vársz és szeretnéd, hogy tökéletes legyen a hangulat?

Ebben a Moodo tökéletes társad lesz!! Legyen szó baráti összejövetelről vagy családi találkozóról a jó hangulat garantált, amit a Moodo különleges illataival még tovább fokozhatsz. Akár előre beidőzíthetsz különböző keverékeket, melyek hozzájárulnak az adott pillanat varázsához.

 

 

Image

 

 

Számodra is fontos a természetesség?

Sokan vannak, akik csak azért tartanak a modernebb eszközöktől, mert a levegőbe kerülő illatanyagok sok mesterséges anyagot tartalmazhatnak. Az Ő félelmük nem alaptalan. Azonban a Moodo tervezői számára kiemelten fontos, hogy természetes alapanyagokat tartalmazzanak.

 

 

Image
top
X