Visszaküldés feltételei

A visszaküldés feltételei előtt kérjük, hogy hívd fel ügyfélszolgálatunkat, mert több esetben azt tapasztaltuk, hogy félreértés történt a Moodo kezelésével és működésével kapcsolatban, amelyet az esetek többségében egy rövid telefon meg szokott oldani. Kérjük ezt a számod hívd: +36 99 789 643

A visszaküldés feltételei röviden összefoglalva itt találod meg. És egyben szeretnénk egy kicsit az eddig összegyűlt tapasztalatok alapján segíteni a Moodo helyes felhasználáséban is. Ugyanis volt már rá precedens, hogy félreértés vagy megnemértés miatt küldték vissza hozzánk a készüléket. A legtöbb esetben nem sikerült helyen megtalálniuk azt az arányt, amely kellemessé varázsolta volna az otthonukat az illatokkal.

Éppen ezért szeretnék kitérni arra, hogy a Moodo és az illat kapszulák intenzívek az első indulásnál, aztán fokozatosan gyengül ez az illat. Azonban nagyon fontos, hogy az időzítést és az intenztiás fokaztát alkalmazd, mert különben túllőheted az illatkoncentrációt. Ha túl erősnek érzed a Moodo által generált illatokat, akkor válassz egy olyan intenztiást, amelyik neked megfelel. Ha még az is túl erős, a minimum, akkor állítsd be a készüléken, hogy csak 5, 10, 15 percenként vagy még ritkábban kapcsoljon be. Hiszen a Moodo időzítése nagyon precízen belőhető egész napra. Vagy akár úgy is, hogy akkor működjön, amikor te nem vagy otthon. Remélem, hogy ezzel a kis kiegészítéssel és érveléssel sikerült meggyőzelek, hogy a nem veled és nem a Moodo-val van a probléma. Mindössze ez annyit jelent, hogy még friss a kettőtök kapcsolata és még csiszolódnotok kell egymáshoz. Persze ez tréfa, a Moodo fog csiszolódni hozzád és úgy, ahogyan azt te akarod. De ehhez meg kell mondanod neki, hogy mit szeretnél, mert “néma gyereknek az anyja se érti a szavát.” Tehát állítsd be a neked megfelelő arányt, kísérletezd ki, hogy neked ez hogy jó?!

A mi célunk, hogy még a maximálisabbnál is maximálisabb elégedettség töltsön el, amikor egy Moodo terméket vásárolsz. Ugyanakkor, a Moodo beállítása első látásra nem olyan egyszerű, ezért készítettem nektek egy jól átlátható használati útmutatót. Ha bármilyen okból kifolyólag mégsem nyerte el tetszésed az automata illatosító készülékünk, akkor lehetőséged van rá, hogy visszaküld. Ebben az esetben még egy olyan lehetőséget szoktunk megvillantani, hogy adunk neked kedvezményesebben egy másik illat csomagot, mert lehet, hogy először “látatlanban” nem a megfelelőt választottad az orcimpád igényeihez. Ha ez sem válik be, akkor kérheted a pénz visszafizetését.

A jelenleg érvényben lévő jogszabály szerint, mint kedves vásárlónknak jogodban áll, hogy 10 munkanapon belül egyoldalúan felmond a távolsági szerződéseket, kötbér és indoklás nélkül. Az egyetlen költség, mely a te számládra írható, a termék visszatérítésével járó közvetlen költség.

Ahhoz, hogy a Moodo termékeket visszavásárolhassuk, eredeti állapotában és csomagolásában kell lennie, pontosan úgy, ahogyan mi azt feladtuk! Az Moodo termékeket az eredeti csomagolásukban, valamint dobozaikban kell hiánytalanul visszaküldeni. A termékeinken ne legyenek hasznlati jelek, illetve sérülések, szakadások, karcolások, stb. Kizárólag a fent említett makulátlan állapotban lévő kikötéseknek megfelelő termékeket áll módunkban visszavenni.

Abban az esetben, ha egy vagy több terméket is vissza szeretnél küldeni a Moodo termékei közül, akkor értesíts minket a csomag átvételétől számított 3 munkanapon belül az alábbi telefonszámokon: +36 99 789 643

A csomagküldés költségei a visszaküldést igénylő Megrendelőt terhelik.

A  Moodo folyamatosan ellenőrzés alatt tartja a legyártott termékek minőségét, így garanciát vállalunk arra, hogy a moodo.hu weboldalról megrendelt termékek bármelyike tökéletes állapotban van. Ha mindezek ellenére mégis kifogasolható egy termékünk, akkor a Moodo Magyarország vállalja a felelősséget és egy ugyanolyanra cseréljük a termékedet. Hibás termék esetén is fontos, hogy a terméket az eredeti csomagolásában, címkékkel és a számlával ellátva küld vissza hozzánk.

Utánvétellel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni!

A visszaküldéstől számított maximum 15 napon belül visszatérítjük a megrendelés ellenértékét banki átutalás keretén belül. Ennek érdekében szükségünk van a te számlaszámodra. A visszatérítéssel járó költségek a Megrendelőt, azaz téged terhelnek. A visszatérítési érték csakis a visszaküldött termékre vonatkozik. Abban az esetben, ha a pénzösszeg teljes visszatérítését szeretnéd igényelni, fontos hogy telefonon azonnal jelezze felénk szándékodat.

top
X